• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık sonrası terkedilen kadının sessizliği

Çabaladığını ilişkim de oldu, sessizce hayatından çıktığım da oldu. Hiçbirinde ayrılık sonrasında dönüş alamadım. Ha hepsi sonra tek tek döndü mü? Döndü. Bir yerden sonra sen istemiyorsun zaten tam o sırada dönüş yapıyorlar. Ama tavsiyem sessiz kalın. Sonradan keşke uğraşmasaydım diyorsunuz çünkü.

Döndüğünü pişmanlığını canının yandığını görmek istiyorum sanırım.

Kendisinin karma karışık bir iç dünyası var. Bugün çok güzel bir ilişkim var mutlu mesutum derken ertesi gün ben ciddi ilişki yaşayacak olgunlukta değilim diyen, sonra birkaç gün içinde tekrar evlenelim deyip tutturan birisi. Dengesizliği açıkcası.. ama bunlara rağmen hala deli gibi seviyorum :KK43:
Burcu terazimi eski sevgilinin dengesizligi onu gosteriyor sukret bence daha karakteri oturmamis

Orası öyle evet hala daha kalbimde tabii ki öyle ha deyince unutulmuyor maalesef. Benim merak ettiğim o alışmıştı her seferinde benden çaba görmeye şimdi o çabayı göremiyor olması unutmasını kolaylaştırır mı yoksa meraklandırır mı neden artık arayıp sormuyor diye?
Normal de zaten ayrılıklarda ağlayıp zorlamak Beni bırakma demek ters teper bırakmayacağım varsa da bırakır.
Suan en doğrusunu yapıyorsunuz. Ne oluyor lan böyle olmamalıydı modunda olabilir suan. Ve emin olun geri döner döndüğünde de hemen kabul etmeyip surundurursebiz o erkek için vazgeçilmez kadın olursunuz yok hemen kabul ederseniz yine gider. Eğer bu ayrımında onun bi hatası varsa düşmeyin peşine bırakın bedelini ödesin döndüğü zamanda hemen affedilmeyecegini görmüş olsun. Ki bir daha aynı hataları yapmasın.

Normal de zaten ayrılıklarda ağlayıp zorlamak Beni bırakma demek ters teper bırakmayacağım varsa da bırakır.
Suan en doğrusunu yapıyorsunuz. Ne oluyor lan böyle olmamalıydı modunda olabilir suan. Ve emin olun geri döner döndüğünde de hemen kabul etmeyip surundurursebiz o erkek için vazgeçilmez kadın olursunuz yok hemen kabul ederseniz yine gider. Eğer bu ayrımında onun bi hatası varsa düşmeyin peşine bırakın bedelini ödesin döndüğü zamanda hemen affedilmeyecegini görmüş olsun. Ki bir daha aynı hataları yapmasın.
Döneceğine bazen çok emin oluyorum bazen ise hiç umudum olmuyor. geleceğine tamamen emin olabilirsem daha da kolay tutarım aslında kendimi arayıp sormamak konusunda nasılsa geri dönecek diye.

Şöyle düşün hep sen ayrilmayalim diye çırpınan taraf olmuşsun ne geçti eline bir kerede böyle dene tatlım dönerse senindir donmezsede başka erkek mi yok. Ki bence döner hep bu dönüyorlar zaten erkekler başka birini bulamayınca hop şu kızı bidaha yoklayım hesabı.

Bide burcunun yanlış biliyor olabilirsin oğlak burçları dengesi olmazlar sabıtsabıtbinsanlardir. Hanibdogum tarihini farklı yazdirmislardir nüfusa olabilir. Ya da şeydir doğum haritasında dengesiz bir burcun etkileri vardır iki er terazi yengeç gibi.
Ben öyleyim mesela başak burcuyum yükselen burcun ikizler dengesiz olduğum zamanlar çok fazladır oysa başak burçları kararlı sabıtsabır fikirli burcdur en iyi anlaştığı oğlak Burcu gibi ;)

Hiç bu konumda olmadım ama ayrılık kararıni açıkladıktan sonra ağlayan zirlayan insan gerçekten coook itici. Bende de vardı iki böyle model, cidden çook itici. İnsan tekrar başlasa bile (ki başlamak çok sağlıksız) en ufak bir yanlışı olunca tekrar terketmek için fırsat kolluyor. Ayrıca bu ilişkiyi kendi kafasında bitirdiği için (istemese de ) yavaştan yavaştan başka insanlara bakmaya başlıyor.
Yani ayrılan ben olduğumda durum bu.
O yüzden yüksek ihtimalle 'oh,kurtuldum nihayet' diye düşünüyordur. Zaten ilk ayrılıklardan sonraki o ağlama ve zirlamalarinizla yeteri kadar gözünde küçülmüş ve adamın gotunu kaldirmişsiniz.
Kesinlikle aklına geldiğini zannetmiyorum. Şahsen ben (sizin ilişkideki gibi zorlukla) birinden ayrildiktan sonra o kadar rahatliyorum ki karşı tarafı düşünmek çok aklıma gelmiyor. Hele bir sonraki ondan daha iyiyse 'allaha şükür kurtuldum manyaktan' cumlelerim dışında adını bile anmiyorum. Heee,ondan sonra hiçbir ilişkide dikis tutturamamis ya da onun kadar iyisin bulamamış olsaydım birkaç sene sonra aklıma gelebilirdi...

Umarım söylediklerim sizin canınızi açıtmamıştır. Ama en net şekilde durum bu
Hiç tekrar tekrar başlaması için mücadele etmeyin çünkü bir taraf içinde bitirdiyse zaten bı halt olmuyor o ilişkiden.
Kendi yolunuza bakın, yeni yeni ortamlara girip seyehatler edin. İyi gelir

1 ay yada daha uzun sessiz kalırsam meraklandırır demek :/ Ay sonu Doğumgünü var kutlayıp kutlamamak arasında gidip geliyorum şu durumda kutlamamam gerek sanırım ?
Sahici değil bu gercekten hayatınıza bakmaniz gerek . Basit bi mesaj atın 12 de falan da değil bence öylesine bi zamanda arkadaş gibi .

Hiç bu konumda olmadım ama ayrılık kararıni açıkladıktan sonra ağlayan zirlayan insan gerçekten coook itici. Bende de vardı iki böyle model, cidden çook itici. İnsan tekrar başlasa bile (ki başlamak çok sağlıksız) en ufak bir yanlışı olunca tekrar terketmek için fırsat kolluyor. Ayrıca bu ilişkiyi kendi kafasında bitirdiği için (istemese de ) yavaştan yavaştan başka insanlara bakmaya başlıyor.
Yani ayrılan ben olduğumda durum bu.
O yüzden yüksek ihtimalle 'oh,kurtuldum nihayet' diye düşünüyordur. Zaten ilk ayrılıklardan sonraki o ağlama ve zirlamalarinizla yeteri kadar gözünde küçülmüş ve adamın gotunu kaldirmişsiniz.
Kesinlikle aklına geldiğini zannetmiyorum. Şahsen ben (sizin ilişkideki gibi zorlukla) birinden ayrildiktan sonra o kadar rahatliyorum ki karşı tarafı düşünmek çok aklıma gelmiyor. Hele bir sonraki ondan daha iyiyse 'allaha şükür kurtuldum manyaktan' cumlelerim dışında adını bile anmiyorum. Heee,ondan sonra hiçbir ilişkide dikis tutturamamis ya da onun kadar iyisin bulamamış olsaydım birkaç sene sonra aklıma gelebilirdi...

Umarım söylediklerim sizin canınızi açıtmamıştır. Ama en net şekilde durum bu
Hiç tekrar tekrar başlaması için mücadele etmeyin çünkü bir taraf içinde bitirdiyse zaten bı halt olmuyor o ilişkiden.
Kendi yolunuza bakın, yeni yeni ortamlara girip seyehatler edin. İyi gelir

Haklısınız. Kendisine o kadar inandırdıki beni aslında ona kızgınlığımda bu yüzden zaten başka sebepten değil.

Haklısınız. Kendisine o kadar inandırdıki beni aslında ona kızgınlığımda bu yüzden zaten başka sebepten değil.
İlişki bunu gerektirir. Ben de ilişkinin içindeyken, o sevgi yoğunluğuyla ne güzel sözler ettim. Ne şefkatler ne fedakarlıklar...
Ama bunlar ilişkinin içindeyken olan guzel şeyler,bitince hiçbirinin bir hükmü kalmıyor.

İlk mesajimi attıktan sonra bütün konunuzu okudum. Diyorsunuz ki : bir gün gelecek planları yapardı bir gün benden adam olmaz derdi.
belki de çocuk sizinle ciddi bir gelecek düşünüp bu tarz cümleleri kurmuştur. Sonra da sevmediği huylarinizi-ozellikleri görüp ,'yok yaaa...benim istediğim gerçekten bu değil ki' demiştir.
'bu kızla ayrılmalıyim,çünkü ilişkimiz evliliğe gidiyor. Ama ben onunla evlenmeyi gercekten istemiyorum ki. O zaman acele Edip ayrilayim' demiştir. Bence beyin bu şekilde işliyor böyle zamanlarda...
Tüm hayatımı anlatmayayim da, ben de tam böyle yavaştan ciddi olanlar yapmaya başladıktan sonra bir yanlışını görüp ayrilmistim ,üstümden resmen yük kalkmıştı. Çünkü içten içe cidden aradığım insanın o olmadığını biliyordum.

İşte sonra ağlamalar zirlamalar, Şirinlikler vs vs bir şekilde barıştık ama aklımda hep 'bizden bı bok olmaz' düşüncesi olduğu için ilk hatasında yine ayrıldım. Ona şok gibi geldi belki ama o ayrılık düşüncesi zaten benim epeydir aklımdaydı, uzatmaları oynuyorduk zaten
Hemen sonrasında da karakter,huy, tip olarak ondan bambaşka bir adama aşık oldum , uzun süre onla meşgul ettim kalbimi:)
Boşverin bu saatten sonra başlasa da aynı tadı vermez
Uzatmaları oynamissiniz, bitmiş
Tv'de tutan güzel bir diziyi sırf seviliyor diye sezon sezon uzatıp çirkin,plastik bir tat verene kadar devam ettirmek neden?

İlişki bunu gerektirir. Ben de ilişkinin içindeyken, o sevgi yoğunluğuyla ne güzel sözler ettim. Ne şefkatler ne fedakarlıklar...
Ama bunlar ilişkinin içindeyken olan guzel şeyler,bitince hiçbirinin bir hükmü kalmıyor.

İlk mesajimi attıktan sonra bütün konunuzu okudum. Diyorsunuz ki : bir gün gelecek planları yapardı bir gün benden adam olmaz derdi.
belki de çocuk sizinle ciddi bir gelecek düşünüp bu tarz cümleleri kurmuştur. Sonra da sevmediği huylarinizi-ozellikleri görüp ,'yok yaaa...benim istediğim gerçekten bu değil ki' demiştir.
'bu kızla ayrılmalıyim,çünkü ilişkimiz evliliğe gidiyor. Ama ben onunla evlenmeyi gercekten istemiyorum ki. O zaman acele Edip ayrilayim' demiştir. Bence beyin bu şekilde işliyor böyle zamanlarda...
Tüm hayatımı anlatmayayim da, ben de tam böyle yavaştan ciddi olanlar yapmaya başladıktan sonra bir yanlışını görüp ayrilmistim ,üstümden resmen yük kalkmıştı. Çünkü içten içe cidden aradığım insanın o olmadığını biliyordum.

İşte sonra ağlamalar zirlamalar, Şirinlikler vs vs bir şekilde barıştık ama aklımda hep 'bizden bı bok olmaz' düşüncesi olduğu için ilk hatasında yine ayrıldım. Ona şok gibi geldi belki ama o ayrılık düşüncesi zaten benim epeydir aklımdaydı, uzatmaları oynuyorduk zaten
Hemen sonrasında da karakter,huy, tip olarak ondan bambaşka bir adama aşık oldum , uzun süre onla meşgul ettim kalbimi:)
Boşverin bu saatten sonra başlasa da aynı tadı vermez
Uzatmaları oynamissiniz, bitmiş
Tv'de tutan güzel bir diziyi sırf seviliyor diye sezon sezon uzatıp çirkin,plastik bir tat verene kadar devam ettirmek neden?

Bende eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum. Ancak bu kadar da basit olmamalı bir insanın duygularını hislerini ona karşı kullanıp, kandırıp sonrasında bişey olmamış gibi hayatına devam etmesi benim zoruma giden. Klişe olacak ama onun o pişmanlığını görmek beni aşırı derecede rahatlatacak ve içimi bir nebzede olsa soğutacak. Dini inancım gereği ümitsizliğe de kapılmak istemiyorum inanıyorum bir gün gerçekleşeceğine ancak insan bazen de umutsuzluğa kapılabiliyor tabii..

Tabi bence hayatınıza bakınca işinize ,okulunuzw başta kendinize döndükce döner siz de o zamana kadar zaten unutmus olursunuz.

Sanırım bunun için zamana ihtiyacım var. Pişmanlığını göreyim yeter beklemeye razıyım. Teşekkürler yorumlarınız için.

Kisiden kisiye gore degisiyor. Bazilari demekki bitirmis deyip hayatina bakiyor bazilari da kadinin canini acitmak icin elinden geleni yapiyor. Ayrildiktan sonra bana mesaj atip " ben nisanlaniyorum hakkini helal et" diyen gerizekali kisisi gibi..

ay kıyamam ya sadece helallik istese olmuyor muymus sanki. bugünlerde ben de böyle bir mesaj bekliyorum eli kulagındadır:) numaramı degistirmeyi düsünüyorum onun yüzünden bari mesaj gelmeden yapayım. canımı acıtmak için ödüllük performans sergiliyor ama artık gelen mesajları okumadan silmeye basladım ilk iki kelimesinden anlıyorum hayırlı bi sey olmadııgnı:) bu arada konunu görmüştüm o yere tüküren adama yol vermişssindir umarım gelen gideni aratacak yoksa:işsiz:

konu sahibi, sessiz kal su an zaten baska alternatifin yok. sadece sessiz kalman nasıl etki bırakır onu merak ediyorsun, bunu da bekleyip görmekten baska sansın yok. ben de senin gibi çok cabaladım hayatımda illk defa böyle aciz bi duruma soktum kendimi simdi kılımı bile kıpırdatmıyorum. intikam için istiyorsan o da soguk yeniyor yapacak bir sey yok, simdi gelse acımasız olamazsın kollarına kosarsın, ama senin için yanlıs insansa sen vazgectigin anda dönecek ve ilahi adalet işte ozaman tecelli edecek, sen artık onu istemediginde. o yüzden hayırlısını dile ve sabırla sessiz kalmaya devam et

Her seferinde cabaliyordum yazmissiniz. Hu adam sizinle surekli ayrilmaya mi calisiyordu? Eger oyleyse hundefa susuyorsunuz diye rahatlamis olacagini dusunuyorum. Surekli ayrilmak isteyen bi adami birakin gitsin zaten.

ay kıyamam ya sadece helallik istese olmuyor muymus sanki. bugünlerde ben de böyle bir mesaj bekliyorum eli kulagındadır:) numaramı degistirmeyi düsünüyorum onun yüzünden bari mesaj gelmeden yapayım. canımı acıtmak için ödüllük performans sergiliyor ama artık gelen mesajları okumadan silmeye basladım ilk iki kelimesinden anlıyorum hayırlı bi sey olmadııgnı:) bu arada konunu görmüştüm o yere tüküren adama yol vermişssindir umarım gelen gideni aratacak yoksa:işsiz:

konu sahibi, sessiz kal su an zaten baska alternatifin yok. sadece sessiz kalman nasıl etki bırakır onu merak ediyorsun, bunu da bekleyip görmekten baska sansın yok. ben de senin gibi çok cabaladım hayatımda illk defa böyle aciz bi duruma soktum kendimi simdi kılımı bile kıpırdatmıyorum. intikam için istiyorsan o da soguk yeniyor yapacak bir sey yok, simdi gelse acımasız olamazsın kollarına kosarsın, ama senin için yanlıs insansa sen vazgectigin anda dönecek ve ilahi adalet işte ozaman tecelli edecek, sen artık onu istemediginde. o yüzden hayırlısını dile ve sabırla sessiz kalmaya devam et

Teşekkür ederim öncelikle yorumlarınız için. Bende dediğiniz gibi ilk kez biri için kendimi aciz hissediyorum :( her ne kadar dönse döndüğünde asla tekrar olmayacağını da bilsem garantisi yok tabii şu anki hislerim ve duygularımla dediğiniz gibi kollarına da atlayabilirim. Ama istediğim bu değil kesinlikle, dua ediyorum gece gündüz allahım benim ona karşı hissettiklerimi oda bana karşı hissetsin de anlasın çektiğim acıyı diye. Allah kimsenin hakkını kimsede koymuyor bunu da biliyorum defalarca da şahit oldum. Ama insanoğlu sabırsızlanıyor işte herşey hemen olsun istiyor..

Back
X