- 23 Mart 2020
- 75
- 32
- 18
- 31
- Konu Sahibi mandalinaa8
5 senelik ilişkim geçen hafta bitti. İlişkimiz çok yıpranmıştı ilgisizliği çok artmıştı ve sürekli bu sebeple tartışmalar yaşıyorduk. Oda ayrılma kararı aldı kabul ettim bende çünkü barışmak için adım atmayı kendime yakıştıramadım. Bugün baktım ve beni sosyal medya hesabından silmiş ama daha numaramı silmemiş. Bunu gördüğümden beri ağlıyorum
Birkaç ay sonra 29 yaşıma gireceğim. Kendimi çok yanlız hissediyorum. Bu 5 sene farkettim ki hep o ve ortak arkadaşlarımızla takılmışım. Ve kendisi çok hırslı biri şuan eminim ki benim hakkımda olumsuz şeyler anlatarak kendi tarafına çekmeye çalışıyordur insanları ama benim bunla ugraşıcak gücüm bile yok. Belki çoğunuz böyle bir insandan kurtulduğun için mutlu olmalısın diceksiniz ama bu yaşımda tamamen yapayanlız kaldım. Çok şükür bi ailem var ama hepsi bu kendimi nasıl toparlayacağımı bilemiyorum tekrardan biriyle sevgili olmak düzenli bi ilişki bulmak bana öyle zor ve imkansız geliyor ki şuan bunu anlatabilecek kadar yakın gördüğüm bi arkadaşım bile yok