Ayrılık süreci..

mandalinaa8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
75
32
18
31
5 senelik ilişkim geçen hafta bitti. İlişkimiz çok yıpranmıştı ilgisizliği çok artmıştı ve sürekli bu sebeple tartışmalar yaşıyorduk. Oda ayrılma kararı aldı kabul ettim bende çünkü barışmak için adım atmayı kendime yakıştıramadım. Bugün baktım ve beni sosyal medya hesabından silmiş ama daha numaramı silmemiş. Bunu gördüğümden beri ağlıyorum :( Birkaç ay sonra 29 yaşıma gireceğim. Kendimi çok yanlız hissediyorum. Bu 5 sene farkettim ki hep o ve ortak arkadaşlarımızla takılmışım. Ve kendisi çok hırslı biri şuan eminim ki benim hakkımda olumsuz şeyler anlatarak kendi tarafına çekmeye çalışıyordur insanları ama benim bunla ugraşıcak gücüm bile yok. Belki çoğunuz böyle bir insandan kurtulduğun için mutlu olmalısın diceksiniz ama bu yaşımda tamamen yapayanlız kaldım. Çok şükür bi ailem var ama hepsi bu kendimi nasıl toparlayacağımı bilemiyorum tekrardan biriyle sevgili olmak düzenli bi ilişki bulmak bana öyle zor ve imkansız geliyor ki şuan bunu anlatabilecek kadar yakın gördüğüm bi arkadaşım bile yok :(

Konunuz okuyan genç kızlara nasihat resmen. Bütün hayatınızı bir erkek etrafında kurmayın. Kendi arkadaşlarınız, tek başınıza katıldığınız etkinlikler, hobileriniz, kendi özel alanınız olsun. Eşiniz dahi olsa kimsenin ömür boyu hayatınızda kalacağının garantisi yok.

Zaten gerçek arkadaş sizi tanır. Ona göre tarafsızlığını korur ya da tarafsızlığını seçer.
O sebeple şu sebepten olacak arkadaş kaybı bir nevi temizlik olur sizin için.
29 yaş çok genç bir yaş, yeniden de sevilir, yeniden de sevgili olunur.
Belki kaderinizdeki doğru kişinin gelmesi için 5 senedir hayatınızı tıkayan yanlış kişinin gitmesi gerekiyordu. Bir de böyle bakın.
Bu duruma hayatınızda yeni başlangıç gözüyle bakın.

Yasinizda ne varmis?
Ayrica ayrilmissiniz sizi sosyal medyadan silmesi normal, numaranizi da siler yakinda. Acinizi yasayin, zamanla azalip bitecek. Sakin yazmayin falan

Neden bunları konuşacagınız bir arkadaşınız yok, sevgiliniz hayatınızdan çıkınca neden yapanyanliz kalıyorsunuz?
Kendini tamamen hayatındaki insana adayan, ayrılınca öylece kalakalan kızlar oluyor genelde. Erkeklerin böyle dertleri olduğunu sanmıyorum çünkü onlar hayatı sevgiliyle, eşle kısıtlamıyorlar genelde.

Yaşınızda birşey yok ayrıca, hayatınıza biri de girer bu günleri de unutursunuz.

Yasinizda ne varmis?
Ayrica ayrilmissiniz sizi sosyal medyadan silmesi normal, numaranizi da siler yakinda. Acinizi yasayin, zamanla azalip bitecek. Sakin yazmayin falan

aynı fikirdeyim.
İlişki onun için bitmiş ama sizin için bitmemiş gibi triplere sokmayın kendinizi. Zamanı gelen şeyler biter. Her zaman her yaşta yeni başlangıç mümkündür. İnsanların sizin hakkında ne düşüneceğine fazla takılmamak lazım. Taraf seçmek zorunda değil kimse. Veya siz birileri tarafından tercih edilerek veya desteklenerek haklı olacak değilsiniz. İlişkide kaybeden kazanan olmaz, bu kafalarda gezinirsen çok üzülürsün.
Ayrıldıysan ve dönüşü yoksa içinden bırak gitsin. Tutarak düzelmesini veya iyileşmeyi sağlayamazsın. Eğer gerçekten bittiyse Emin ol bu 5 yıllık ilişkinin vazifesi seni hayatının erkeğine hazırlamıştır. Olması gereken olur. Akışta kal 🙋🏻‍♀️

Bende 29 yasindayim. 29 yas cok genc bir yas. Yillariniz, emekleriniz kaybolmus gibi dusunuyorsunuz su anki psikolojinizle haklisiniz ama evlilik 1 gunluk olay, gecinmek mutlu olmak omur boyu. 5 yilimi heba etmeyeyim diye bir ömrü heba etmeyin. Hem birsey olmuyorsa daha iyi birsey olacagi icindir.

Bu konuya takılıp kalma. Altı ayda toparlanirsin. Ama arkadaşım yok yaşım 29 (ki daha gencsin) vs diye takıntı yaparsan kendine zararın olur.

Altı üstü Sevgiliniz ya evlenseydüniz çocuğunuz olsaydı boşan saydınız? Üzülmeyin Allah bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açar mış

5 senelik ilişkim geçen hafta bitti. İlişkimiz çok yıpranmıştı ilgisizliği çok artmıştı ve sürekli bu sebeple tartışmalar yaşıyorduk. Oda ayrılma kararı aldı kabul ettim bende çünkü barışmak için adım atmayı kendime yakıştıramadım. Bugün baktım ve beni sosyal medya hesabından silmiş ama daha numaramı silmemiş. Bunu gördüğümden beri ağlıyorum :KK43: Birkaç ay sonra 29 yaşıma gireceğim. Kendimi çok yanlız hissediyorum. Bu 5 sene farkettim ki hep o ve ortak arkadaşlarımızla takılmışım. Ve kendisi çok hırslı biri şuan eminim ki benim hakkımda olumsuz şeyler anlatarak kendi tarafına çekmeye çalışıyordur insanları ama benim bunla ugraşıcak gücüm bile yok. Belki çoğunuz böyle bir insandan kurtulduğun için mutlu olmalısın diceksiniz ama bu yaşımda tamamen yapayanlız kaldım. Çok şükür bi ailem var ama hepsi bu kendimi nasıl toparlayacağımı bilemiyorum tekrardan biriyle sevgili olmak düzenli bi ilişki bulmak bana öyle zor ve imkansız geliyor ki şuan bunu anlatabilecek kadar yakın gördüğüm bi arkadaşım bile yok :KK43:
Şuan yeni olduğu için böyle düşünmeniz çok normal. Buda sana ders olsun. Tabiki erkek arkadaşın çevresiyle arkadaşlık kuracaksınız görüşeceksiniz ama ayrıca kendi çevrenin de olması lazım. Normal olan bu. Eski erkek arkadaşınız ne derse desin onlara, zaten bundan sonra görüşmeniz doğru olmaz çevresiyle. Hepsini silin. Ve yolunuza bakın. Bu dönemde en güzel atlatma süreci kitap oku film izle. Kendine hobiler bul. Şuan malum evde olmak zorunda olduğumuz için. Emin ol zamanı geldiğinde hayatına doğru düzgün biri girdiğinde, ona üzüldüğün zamanları düşünüp kendine kızacaksın:)

Yaşınız gayet normal hayatta her zaman her şey istediğimiz şekilde gitmiyor maalesef. Siz kendinizi fazla yıpratmayın üstünüzden biraz ağırlık atmış gibi düşünün insanın istediğinde başaramayacağı şey yok tatlım. Güçlü kal öyle kendini yıpratma zor günlerdeyiz zaten üzüntü keder başka hastalıkları tetikler sonra.

Evet çalışıyorum

5 yıl diyorsunuz, alışkanlığın zirvesine çıkmışsınız. Ayrılık da o zirveden indirmiş. Şu koronavirüs süreci bitsin, artık kendi çevrenizi kurma zamanı. İşinize sımsıkı sarılarak, kendinize daha güzel bir hayat kurma için çabalayarak mutlu olacaksınız inşallah. Şu virüs sürecinde en sosyal insanlar bile arkadaşları ile görüşemiyor, onu da belirteyim. Yalnız hissetmeyin. Ve ilerde yeni erkek arkadaşınızdan bağımsız bir çevreniz olsun. Sevgiler.
Ve unutmadan çok gençsiniz, üzüntü ile kendinizi yaşlandırmayın.😊

5 senelik ilişkim geçen hafta bitti. İlişkimiz çok yıpranmıştı ilgisizliği çok artmıştı ve sürekli bu sebeple tartışmalar yaşıyorduk. Oda ayrılma kararı aldı kabul ettim bende çünkü barışmak için adım atmayı kendime yakıştıramadım. Bugün baktım ve beni sosyal medya hesabından silmiş ama daha numaramı silmemiş. Bunu gördüğümden beri ağlıyorum :KK43: Birkaç ay sonra 29 yaşıma gireceğim. Kendimi çok yanlız hissediyorum. Bu 5 sene farkettim ki hep o ve ortak arkadaşlarımızla takılmışım. Ve kendisi çok hırslı biri şuan eminim ki benim hakkımda olumsuz şeyler anlatarak kendi tarafına çekmeye çalışıyordur insanları ama benim bunla ugraşıcak gücüm bile yok. Belki çoğunuz böyle bir insandan kurtulduğun için mutlu olmalısın diceksiniz ama bu yaşımda tamamen yapayanlız kaldım. Çok şükür bi ailem var ama hepsi bu kendimi nasıl toparlayacağımı bilemiyorum tekrardan biriyle sevgili olmak düzenli bi ilişki bulmak bana öyle zor ve imkansız geliyor ki şuan bunu anlatabilecek kadar yakın gördüğüm bi arkadaşım bile yok :KK43:
En büyük derdin bu olsun bak dünya neyle uğraşıyor bacım

Hayatınızın önündeki tıkaç kaldırılmış. Keşke daha erken kaldırılsaydı veya hiç olmasaydı. Psikiyatristten randevu alın, psikolog vs de olur ama ilk önce kendinizi bir tamire sokun. Beş yıl pasif hayatın kontrolünü başkasına devredip yaşamak sağlıksız bir durum. Umarım en kısa zamanda önünüze bakarsınız . Pişman olsa da kabul etmeyin, hayatında birileri de olup çıkmış, şu an onunla devam ediyor olabilir. 29 yaş güzel bir yaş.

Back
X