- 15 Eylül 2025
- 37
- 10
- 3
- 45
- Konu Sahibi miracle-3434
-
Senden ayrı kaldıgında yokluğundan fırsattan istifade birşeyler yapmış birine nasıl güveneceksin istelik hala evliyken?Eşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Muhtemelen tekrar birleşmeyeceğimizi bittiğini düşündü ve ihtiyaçlarını karşıladı. Ancak bana duygularını bitiremedi ve geri döndü. Bu hafta döndü birlikte olduk ama bu cümleyi söyleyince açıkçası sürekli aklıma gelecek gibi hissediyorum ve bu durum beni zorluyor bunla nasıl başa çıkabilirimEvleri ayırmış iki insan artık ayrılmıştır. Hukuki açıdan ayrılmak sayılsa da insani açıdan bence ayrı evde yaşadığı, boşanma aşamasında olduğu birine sadakat yükümlülüğü olmaz insanın.
Fikir ayrılıklarımız vardı o yüzden ayrılmıştık. 5 ay boyunca da hiç görüşmedik benim hayatıma kimse girmedi çünkü hala yasal olarak evliyiz diye düşündüm hep. Sadece ayrılığı atlatmaya çalıştım kendimle ilgilendim ama o nefsine yenilmiş ve ihtiyaçlılarını gidermiş. Dediğim gibi cümlesinin tamamını dinlemedim ama bakışı ve hatalar yaptım demesi başka bir alternatif getirmiyor aklımaNeden ayrılmaya karar vermiştiniz
Ne olduda barıştınız
Aldatılmış oluyor musun bilemedim
Bence fiziksel olarak beni aldattı.
Fikir ayrılıklarınızı hallettiniz miFikir ayrılıklarımız vardı o yüzden ayrılmıştık. 5 ay boyunca da hiç görüşmedik benim hayatıma kimse girmedi çünkü hala yasal olarak evliyiz diye düşündüm hep. Sadece ayrılığı atlatmaya çalıştım kendimle ilgilendim ama o nefsine yenilmiş ve ihtiyaçlılarını gidermiş. Dediğim gibi cümlesinin tamamını dinlemedim ama bakışı ve hatalar yaptım demesi başka bir alternatif getirmiyor aklıma
Seks öyle hemen giderilmesi gereken bir ihtiyaç değildir. Eskorta falan gitmediyse (gittiyse zaten tekrar bir araya gelmeyi düşünmek gerek) birine çekim duyduğu için birlikte olmuştur. Anlıyorum sizi, ihtiyaç deyince atlatmak daha kolay geliyor ama gerçekleri olduğu gibi kabullenmekte fayda var.Muhtemelen tekrar birleşmeyeceğimizi bittiğini düşündü ve ihtiyaçlarını karşıladı. Ancak bana duygularını bitiremedi ve geri döndü. Bu hafta döndü birlikte olduk ama bu cümleyi söyleyince açıkçası sürekli aklıma gelecek gibi hissediyorum ve bu durum beni zorluyor bunla nasıl başa çıkabilirim
Birini seven birinin bir başkasıyla kolaylıkla ilişkiye girebileceğini düşünmüyorum. Erkeklerin ihtiyaç mevzusunu da kadınların gerçekleri kabul etmek istemedikleri için sürekli dile getirdiklerini düşünüyorum. Şahsen benim içim almaz. Benden ayrıldıktan sonra başkasıyla birlikte olacak sonra bana geri dönmeyi isteyecek. Ama siz kabul etmişsiniz, boşanmayı da düşünmüyormuşsunuz o vakit yaşananları yaşanmamış kabul edeceksiniz. Maalesef aynı cesareti gösterip göstermeyeceğini de zaman gösterecek.Eşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Sana göre ayrıyken yaptıysa hiç sorma açıkca söyle öğrenirsem seni midem almaz bundan sonra şüphesinden bile seni boşarım de eğer boşanacaksanız da mahkemeler öyle ay ayrılarmış ayrı evdeymiş bakmıyor resmi olarak evlisiniz bitti aldatma olarak kanıtlayıp kusurla boşayabilirsinizEşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Daha sağlıklı konuşabiliyoruz şu andaFikir ayrılıklarınızı hallettiniz mi
Zaten ayrılık derecesine vara sorunlarınız varmış
Üstüne birde sadakat problemi yorar zorlar
Pek oluru yok gibi ama umarım gönlünüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?