Ayrılık sürecinde aldatan eş

Yani bu demek oluyor ki ‘Aldatılsam da kocamı boşamak istemiyorum. Benim midem geniş’

Gün gelecek eşiniz size bile isteye tekrar tekrar aldatacak, sonra siz buna şahit olsanız bile verdiğiniz tepki anlamsız olacak.
Çünkü eşiniz ‘ben sana zamanında da seni aldattığımı söylemiştim o zaman böyle tepki vermemiştin’ demeye getirecek lafı.
Ve üzgünüm ama eşiniz bunu söylerken haklı da olacak. Çünkü siz akıllanmamış olan taraf olacaksınız.

sen bu 5 ayda başka biriyle olsaydın seninle barışır mıydı ? ayrılmayı düşünmüyorum demişssin, o zaman eşine ;" eve geldiğin günden itibaren yeni bir hayata başlıyoruz geçmişi kapı eşiğinde bırakalım hiç bir şey duymak istemiyorum " diyebilirsin.

Aldattım demedi bana sen yokken çok hatalar yaptım dedi. Ben aldattığını tahmin ediyorum. Ama söyletmedim nedeni de yukarda yazdığınız şeyler yüzünden yani söyledim kabul ettin dememesi için geçiştirdim

erkeklerin böyle düşündüğüne inanmıyorum.

Evet aynen buna benzer şeyler söylemeye çalıştım kendisine geçmişi konuşmayalım geleceğe bakalım vs vs

Biz tekrar birleşir miyiz diye evleri ayırmadık. Ya da ne bileyim çift terapisine vs gitmedik. Biz tamamen yollarımızı evlerimizi ayırdık hatta mal paylaşımı vs kendi aramızda yaptık. Resmi boşanma için hazır olmayı bekliyorduk

Sen yokken ben de çok hatalar yaptım diyin

boşanma davalarının gereksiz uzayabilmesi sadakat yükümlülüğünü ortadan kaldırır bana göre amma sizin bir davanız da yok, evleri ayırıp düşünmek istemişsiniz gibi, o yüzden eşinizin yaptığı bana göre affedilemez.

teşbihte hata olmaz, tasmasindan kurtulmus köpek gibi ona buna gitmis, sorup sorusturmadan da birlikte olmussunuz, umarim hastalik kapmamissinizdir.

o zaman söylediğini uygula yapacak bir şey yok , kendince bir yol çizmişsin umarım güvenebilirsin.
Açıkçası ben aldatma konusunda hemen hemen hiç bir erkeğe güvenmiyorum. Aynı evin içinde yaşayıp eşine çok iyi davranıp aldatan bir sürü erkek duyuyoruz. Dolayısıyla bilmek istemiyorum sadece sanırım. Keşke olmasa hiçbir kadın yaşamasa ama maalesef kadınların bir çoğu buna maruz kalıyor.

bir çoğu maruz kalıyor diye bu konuyu normalleştirmek de bana doğru gelmiyor. onlar ses çıkarmıyor , tek aldatılan ben değilim , ne kocalar aldatıyor ne kadınlar aldatılıyor vs vs diyip sineye çekmek çok büyük yanlış. Ben kabul ediyorum diyip konuyu kapatın en iyisi normalleştirmeyelim.

Resmi boşanma olmadıysa, bu aldatmadır bence.
Ha dava açılır, çekişmeli olur, uzun sürer o ayrı. Ama siz dava açmamışsınız, resmi boşanmaya hazır değilmişsiniz. Sadakat yükümlülüğünüz sürüyormuş. Benim gözümde bu aldatmadır.
Ama son yorumunuza bakarsak aldatma konusuna pek takılmıyorsunuz gibi.

Bu herkesin kendi düşüncesi tabiki normalleştirmiyorum normalleştirsem buraya yazmam. Sadece bu nedenden boşanmayı düşünmüyorum. Biz ayrıyken birini sevmiş biriyle yaşamış olsa affedermiydim bilmiyorum ancak fizikselde kalması nedeniyle, bir daha yapmaması bundan ders çıkarması olursa devamını getirebilirim diye düşünüyorum. Bu tamamen benim düşüncem herkesin fikrine saygılıyım.

Diğer prolemleriniz ortadan kalktıysa, sırf bu sebepten boşanmak istemiyorsanız, boşanmayın tabii.

Diğer prolemleriniz ortadan kalktıysa, sırf bu sebepten boşanmak istemiyorsanız, boşanmayın tabii.
İletişim kuramıyorduk şu an çok şükür sağlıklı iletişim kurabiliyoruz. Şu an önümüzdeki en büyük engel bu daha doğrusu benim kafamdaki soru bu durum ilerde aklıma takılır mı unutur muyum

5 ay dediğiniz pek uzun bir süre değil mesela hiç mi üzülmedi de hemen koşa koşa “ihtiyaçlarını giderdi” sizin de ihtiyaçlarınız yok muydu ? bahane değil bence

Aynen katılıyorum ihtiyaç diye adlandırdığımız şey sizin sevginize ihtiyaç duyması sizinle arayı düzeltmek için yapması gerekenleri yapacağı bir zaman dilimi olmalıydı .6 ay değilde 6 haftada biraraya gelirdiniz o zaman Ayrıca itiraf duyacağınız bildiği için gelir zaten .

ayrılık psikolojisiyle böyle şeyler yapabiliyor insanlar. ilk sayfada yorumlarda gördüm hayır illa bir şeyler hissettiği hatta beğendiği birisi olmak zorunda değil ama bir noktada sizi gözden çıkarmış olmalı. geri dönüşü olmayacağını ya da olmaması gerektiğini düşünmüş olmalı yani
tekrar ayrılık kararı vermekten mi korkuyorsunuz? anlatsın her ne olduysa ve açık net konuşarak karar verin. böyle kendi kendine ileride rahatsız olur muyum diye düşünmenin manası yok. olacaksınız işte hatta şuan da oluyorsunuz zaten ve bu çok doğal
şahsen bir kere bitmiş ilişkiden bir daha hayır geleceğini düşünmüyorum olmuyor demek ki

Son düzenleme:
dürüst olmak gerekirse buradan okunan şu oluyor, ben aslında buna layık olmadığımın farkındayım ve bu bana yanlış geliyor iç sesim susmuyor ama ben onu zorla susturacağım ve bu evliliği devam ettirmek için kendimi hiçe sayacağım
size yanlış gelen bir şey karşısında duygularınızı yönetmeniz gerekmiyor sağlıklı iletişim bu değil çünkü dürüst değilsiniz ve kendiniz olamıyorsunuz
sizin kararlarınızı kendinizi ihmal etmeden almanız gerekiyor aslında o kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…