- 15 Eylül 2025
- 37
- 10
- 3
- 45
- Konu Sahibi miracle-3434
-
Daha sağlıklı konuşabiliyoruzFikir ayrılıklarınızı hallettiniz mi
Zaten ayrılık derecesine vara sorunlarınız varmış
Üstüne birde sadakat problemi yorar zorlar
Pek oluru yok gibi ama umarım gönlünüzce olur
anlatmadı. Daha doğrusu ben anlatmasın diye konuyu kapattım. Senden ayrıyken çok hata yaptım dedi. Başka birşey olsa ne yaptığını derdiEvleri ayırmış ama açılmış bir boşanma davası yok, adam bu sözde ayrılık sürecini fırsat bilip hayalindeki herşeyi yapmış..madem devam kararı aldınız konuyu kaşımanın kimseye bi faydası olmaz. Size anlatmasaymış keşke
Boşanmak içinBoşanmak için mi evlerinizi ayırmıştınız bir süre ayrı yaşamak için mi
İşte onu bilemiyorum ne yaşadığını sormaya da korkuyorum. Ya biriyle sevgili olup yaşadı ya gecelik ilişkiler yaşadı hangisi olsa beni zorlayacak. Şu an net anlatmadan bile aklımdan çıkamayacak gibi ama bazı arkadaşlarım zamanla unutursun diyorlarAyrılma kararıyla evleri ayırmışsınız, o süreçte iki taraf da yeni bir hayata geçişi deneyimlenebilir bence. Bu bana çok da ihanet gibi gelmiyor açıkçası. O kişi siz de olabilirdiniz. Erkek ya da kadın olarak bakmamak lazım. Ayrılık, yeni bir hayat kurma fikri, yeni çevreler.. Yeni bir ilişki için rahat bir ortam yani. Büyük ihtimalle düşündüğü gibi olmadı o ilişkisi ve pişman olup size döndü.
Öyle ya da böyle hayatına biri girdi, çıktı. Siz bu gerçekle yüzleşip onunla olan hayatınıza eskisi gibi devam edebilecek misiniz o önemli.
Yeni hayat denemek için açılmadık sorunlarımızı çözemedik ve koptuk o süreçte eşimin psikolojiside çok kötüydü şu an daha iyi ve iletişim kurabiliyoruzYeni hayat denemeye açıldıysa 2 taraf da o evlilik zaten bitmiştir. Daha iyilerini bulamadığınız için birbirinize dönmüşsünüz, bu saatten sonra bu evliliğin ederi bu kadar.
Yeni hayat denemek için açılmadık sorunlarımızı çözemedik ve koptuk o süreçte eşimin psikolojiside çok kötüydü şu an daha iyi ve iletişim kurabiliyoruz
Ayrılık sürecinde eşinizin başka ya da başkalarıyla birlikte olmasını İhtiyaçlarını giderme olarak düşününce daha kabul edilir mi geliyor ?Muhtemelen tekrar birleşmeyeceğimizi bittiğini düşündü ve ihtiyaçlarını karşıladı. Ancak bana duygularını bitiremedi ve geri döndü. Bu hafta döndü birlikte olduk ama bu cümleyi söyleyince açıkçası sürekli aklıma gelecek gibi hissediyorum ve bu durum beni zorluyor bunla nasıl başa çıkabilirim
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum sonuçta tahmin ediyorum ne yaptığını ama duyarsam yüz göz olurum ve bundan sonrası çok daha zor. Şu an bunu duymak bile fazlasıyla yetti. Sadece bu durumu atlatabilecek miyim onu bilemiyorum. Boşanmayı açıkça söylüyorum düşünmüyorumBoşanmak için evleri ayırdıktan sonra fiili olarak evlilik bitmiştir bence. Ayrıldığınız için başkasıyla olmasını ben aldatma olarak değerlendirmem (siz yapsanız sizin için de aynı şey geçerli).
Önemli olan barıştıktan sonra araya başkasının girmiş olmasını kabullenip sorunsuz devam edip edemeyeceğiniz. Bunu da en iyi kendiniz değerlendirebilirsiniz.
Bence sormayın, anlattırmayın. Şu an bir şey duymadığınız için, eğer ayrılmak istemiyorsanız, kabullenmeniz daha kolay. Ama kulaklarınızla duyduktan sonra o cümleler, gözünüzün önüne gelen görüntüler silinmez.
Birlikte olduk ama çok hazırlıksız bir zamanda oldu anlatamıyorum anlık gelişti maalesefHa bir de eşiniz test yaptırmadan birlikte olmayın bence. Kimlerle neler yaptı bilmiyorsunuz, bir de başınıza hastalık falan çıkmasın.
Boşanmayacaksanız hiç öğrenmeyin. Çünkü şu an üstü kapalı duydunuz, o bile içinizi huzursuz etti. Açık açık duyarsanız hep içinizde kalacak. En alakasız anda bile o cümleleri çınlayacak kulağınızda. Sormayın, anlatmasına da izin vermeyin. İlla anlatası varsa da susturun.Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum sonuçta tahmin ediyorum ne yaptığını ama duyarsam yüz göz olurum ve bundan sonrası çok daha zor. Şu an bunu duymak bile fazlasıyla yetti. Sadece bu durumu atlatabilecek miyim onu bilemiyorum. Boşanmayı açıkça söylüyorum düşünmüyorum
Şu an barıştık ve öyle bir şey yapacağını pek düşünmüyorum. Bu tabiki onu onayladığım anlamına gelmiyor ama yapacağını pek sanmıyorum.Boşanmak için evleri ayırdıktan sonra fiili olarak evlilik bitmiştir bence. Ayrıldığınız için başkasıyla olmasını ben aldatma olarak değerlendirmem (siz yapsanız sizin için de aynı şey geçerli).
Önemli olan barıştıktan sonra araya başkasının girmiş olmasını kabullenip sorunsuz devam edip edemeyeceğiniz. Bunu da en iyi kendiniz değerlendirebilirsiniz.
Bence sormayın, anlattırmayın. Şu an bir şey duymadığınız için, eğer ayrılmak istemiyorsanız, kabullenmeniz daha kolay. Ama kulaklarınızla duyduktan sonra o cümleler, gözünüzün önüne gelen görüntüler silinmez.
Bir seferi riske atmışsınız ama bundan sonrası için bence birlikte olmadan önce test yaptırsın. Bir şey varsa tek seferde bulaşacak diye bir şey yok ama bilmeden devam ederseniz bir noktada illa ki bulaşır.Birlikte olduk ama çok hazırlıksız bir zamanda oldu anlatamıyorum anlık gelişti maalesef
Geçen gün gaza geldi sana birşeyler anlatacağım ama kurcalamayacaksan dedi ben de dedim şu an iyi görünmüyorsun sonra konuşuruz. Kendine yakışanı yapmışsındır diyerek kestirip attım ne deyim.Boşanmayacaksanız hiç öğrenmeyin. Çünkü şu an üstü kapalı duydunuz, o bile içinizi huzursuz etti. Açık açık duyarsanız hep içinizde kalacak. En alakasız anda bile o cümleleri çınlayacak kulağınızda. Sormayın, anlatmasına da izin vermeyin. İlla anlatası varsa da susturun.
Ama test yaptır dersem de birşeyler yaşamış olduğunu kabul etmiş olmam mı? O kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorumBir seferi riske atmışsınız ama bundan sonrası için bence birlikte olmadan önce test yaptırsın. Bir şey varsa tek seferde bulaşacak diye bir şey yok ama bilmeden devam ederseniz bir noktada illa ki bulaşır.
Yani o da doğru ama benim içime sinmezdi. Şakası yok bu işlerin. Ne yapacağınızı, ne diyeceğinizi iyice düşünmeden hareket etmeyin.Ama test yaptır dersem de birşeyler yaşamış olduğunu kabul etmiş olmam mı? O kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum
demir tavında dövülür neden adam konuşmak isterken konuşmadınızKonuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim
İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Yargılayan da olacaktır hak da veriyorum. Böyle bir şey yaşasa boşanacak bir sürü kadın da vardır doğrudur ama şu an ben ayrılmak istemiyorum, yaptığı şeyden nefret ediyoirum ama ayrılmayacağım için yüz bulsun istemiyorum. Ben yapsam o ne yapardı da değilim çünkü herkes kendine yakışanı yapar düşüncesindeyim. Benim tek isteğim duygu durumumu yönetebilmek.Yani o da doğru ama benim içime sinmezdi. Şakası yok bu işlerin. Ne yapacağınızı, ne diyeceğinizi iyice düşünmeden hareket etmeyin.
Genel bir foruma yazdığınız için herkes kendi düşünce yapısına göre yorum yapacak doğal olarak. Farklı görüşler de gelecektir.İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Yargılayan da olacaktır hak da veriyorum. Böyle bir şey yaşasa boşanacak bir sürü kadın da vardır doğrudur ama şu an ben ayrılmak istemiyorum, yaptığı şeyden nefret ediyoirum ama ayrılmayacağım için yüz bulsun istemiyorum. Ben yapsam o ne yapardı da değilim çünkü herkes kendine yakışanı yapar düşüncesindeyim. Benim tek isteğim duygu durumumu yönetebilmek.
demir tavında dövülür neden adam konuşmak isterken konuşmadınız
böyle davranırsanız bir sorun olduğunda eşiniz size anlatır mı
bence ayrılan ayrılmıştır istediğini yapar ama öte taraftan başkasıyla olabilen adam da sizi
Başka sorunları anlatsın tabi ama bunu duymak yüz göz olmaktın resmen bunu dinlemek istemiyorum sonuçta tahmin ediyorum. Sevgi konusuna gelecek olursam beni severdi ama o anki durumuyla çok atar yaparak ayrıldı. Aşırı kızgındı ben de ona çok kızgındım. Kızgınlıkla ben de hataya düşebilirim ama düşmedim. Beni aylarca unutmaya çalıştı ama unutamadığı için geri dönmek istedi. Tekrar birleşme isteği kendinden geldi sevmese niye dönsün ki sonuçta boşanma yoluna girmiştikdemir tavında dövülür neden adam konuşmak isterken konuşmadınız
böyle davranırsanız bir sorun olduğunda eşiniz size anlatır mı
bence ayrılan ayrılmıştır istediğini yapar ama öte taraftan başkasıyla olabilen adam da sizi sevmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?