Ayrılık sürecinde aldatan eş

Fikir ayrılıklarınızı hallettiniz mi
Zaten ayrılık derecesine vara sorunlarınız varmış
Üstüne birde sadakat problemi yorar zorlar
Pek oluru yok gibi ama umarım gönlünüzce olur
Daha sağlıklı konuşabiliyoruz
anlatmadı. Daha doğrusu ben anlatmasın diye konuyu kapattım. Senden ayrıyken çok hata yaptım dedi. Başka birşey olsa ne yaptığını derdi
 
İşte onu bilemiyorum ne yaşadığını sormaya da korkuyorum. Ya biriyle sevgili olup yaşadı ya gecelik ilişkiler yaşadı hangisi olsa beni zorlayacak. Şu an net anlatmadan bile aklımdan çıkamayacak gibi ama bazı arkadaşlarım zamanla unutursun diyorlar
 
Yeni hayat denemeye açıldıysa 2 taraf da o evlilik zaten bitmiştir. Daha iyilerini bulamadığınız için birbirinize dönmüşsünüz, bu saatten sonra bu evliliğin ederi bu kadar.
Yeni hayat denemek için açılmadık sorunlarımızı çözemedik ve koptuk o süreçte eşimin psikolojiside çok kötüydü şu an daha iyi ve iletişim kurabiliyoruz
 
Yeni hayat denemek için açılmadık sorunlarımızı çözemedik ve koptuk o süreçte eşimin psikolojiside çok kötüydü şu an daha iyi ve iletişim kurabiliyoruz

Bebişim senin psikolojin niye sağlam durdu peki? Sen başkasıyla olsaydın bu adam seni kabul eder miydi peki?? Valla kadınlar kendilerini kandırmak için bahaneler üretiyor ancak ihtiyaç giderdi, psikolojisi bozuktu, morali bozuktu ,oydu, buydu...dürüst ol kendine bahaneler uretme aldatılmış hissediyorsan aldatılmışsındır. Adam başkasının koynundan çıkıp gelmiş miden alıyorsa buyur. Araya 3.kisilerin girdiği ilişki bitmistir, o kadar. Bu arada o koynuna girdiklerinden umduğunu bulsaydı arkasına bile bakmazdı emin ol.
 
Ayrılık sürecinde eşinizin başka ya da başkalarıyla birlikte olmasını İhtiyaçlarını giderme olarak düşününce daha kabul edilir mi geliyor ?
Canı istemiş birlikte olmuş işin aslı bu. Siz de aynı şeyi yaşasanız ve eşinize söyleseniz tepkisi ne olurdu acaba?
 
Boşanmak için evleri ayırdıktan sonra fiili olarak evlilik bitmiştir bence. Ayrıldığınız için başkasıyla olmasını ben aldatma olarak değerlendirmem (siz yapsanız sizin için de aynı şey geçerli).

Önemli olan barıştıktan sonra araya başkasının girmiş olmasını kabullenip sorunsuz devam edip edemeyeceğiniz. Bunu da en iyi kendiniz değerlendirebilirsiniz.

Bence sormayın, anlattırmayın. Şu an bir şey duymadığınız için, eğer ayrılmak istemiyorsanız, kabullenmeniz daha kolay. Ama kulaklarınızla duyduktan sonra o cümleler, gözünüzün önüne gelen görüntüler silinmez.
 
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum sonuçta tahmin ediyorum ne yaptığını ama duyarsam yüz göz olurum ve bundan sonrası çok daha zor. Şu an bunu duymak bile fazlasıyla yetti. Sadece bu durumu atlatabilecek miyim onu bilemiyorum. Boşanmayı açıkça söylüyorum düşünmüyorum
 
Boşanmayacaksanız hiç öğrenmeyin. Çünkü şu an üstü kapalı duydunuz, o bile içinizi huzursuz etti. Açık açık duyarsanız hep içinizde kalacak. En alakasız anda bile o cümleleri çınlayacak kulağınızda. Sormayın, anlatmasına da izin vermeyin. İlla anlatası varsa da susturun.
 
Şu an barıştık ve öyle bir şey yapacağını pek düşünmüyorum. Bu tabiki onu onayladığım anlamına gelmiyor ama yapacağını pek sanmıyorum.
 
Birlikte olduk ama çok hazırlıksız bir zamanda oldu anlatamıyorum anlık gelişti maalesef
Bir seferi riske atmışsınız ama bundan sonrası için bence birlikte olmadan önce test yaptırsın. Bir şey varsa tek seferde bulaşacak diye bir şey yok ama bilmeden devam ederseniz bir noktada illa ki bulaşır.
 
Geçen gün gaza geldi sana birşeyler anlatacağım ama kurcalamayacaksan dedi ben de dedim şu an iyi görünmüyorsun sonra konuşuruz. Kendine yakışanı yapmışsındır diyerek kestirip attım ne deyim.
 
Bir seferi riske atmışsınız ama bundan sonrası için bence birlikte olmadan önce test yaptırsın. Bir şey varsa tek seferde bulaşacak diye bir şey yok ama bilmeden devam ederseniz bir noktada illa ki bulaşır.
Ama test yaptır dersem de birşeyler yaşamış olduğunu kabul etmiş olmam mı? O kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum
 
Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim
demir tavında dövülür neden adam konuşmak isterken konuşmadınız
böyle davranırsanız bir sorun olduğunda eşiniz size anlatır mı
bence ayrılan ayrılmıştır istediğini yapar ama öte taraftan başkasıyla olabilen adam da sizi sevmiyordur
 
Yani o da doğru ama benim içime sinmezdi. Şakası yok bu işlerin. Ne yapacağınızı, ne diyeceğinizi iyice düşünmeden hareket etmeyin.
İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Yargılayan da olacaktır hak da veriyorum. Böyle bir şey yaşasa boşanacak bir sürü kadın da vardır doğrudur ama şu an ben ayrılmak istemiyorum, yaptığı şeyden nefret ediyoirum ama ayrılmayacağım için yüz bulsun istemiyorum. Ben yapsam o ne yapardı da değilim çünkü herkes kendine yakışanı yapar düşüncesindeyim. Benim tek isteğim duygu durumumu yönetebilmek.
 
Genel bir foruma yazdığınız için herkes kendi düşünce yapısına göre yorum yapacak doğal olarak. Farklı görüşler de gelecektir.

Dediğim gibi ben aldatma olarak değerlendirmiyorum ama 5 ayda hemen başkasıyla olması da kolay sindirilebilecek bir şey değil. Üstesinden gelebilirim diyorsanız ben olsam hiç sorup açık açık öğrenmek istemezdim. Çünkü bu sefer tepki vermediğinizde "ohoo başkasıyla yattım dedim onu bile umursamadı, beni kaybetmekten çok korkuyor, evliliğin devamında ne yaparsam yapayım (aldatmaktan bahsetmiyorum sadece) sineye çekecek demek ki" diye düşünmesi muhtemel.
 

Başka sorunları anlatsın tabi ama bunu duymak yüz göz olmaktın resmen bunu dinlemek istemiyorum sonuçta tahmin ediyorum. Sevgi konusuna gelecek olursam beni severdi ama o anki durumuyla çok atar yaparak ayrıldı. Aşırı kızgındı ben de ona çok kızgındım. Kızgınlıkla ben de hataya düşebilirim ama düşmedim. Beni aylarca unutmaya çalıştı ama unutamadığı için geri dönmek istedi. Tekrar birleşme isteği kendinden geldi sevmese niye dönsün ki sonuçta boşanma yoluna girmiştik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…