Ayrılık sürecinde aldatan eş

Evet şimdi eski konularına baktım dediğiniz gibiymiş.
O adamın 6 ayda yemeyeceği haltın olmadığı çok açıkmış aslında.
6 ay konuşmaya tenezzül etmesin, kötü davransın sonra çıkıp gelsin kadın aynı haliyle duruyor.
Yaptığı her şeyi de ayrıntılarıyla anlatmış "erkek"
Biliyor ki karısı bunları da hazmedip devam edecek.
Yok boşanılacak biri değilmiş de zormuş, şimdi yeni bahanesi de bu konu sahibinin.
Bende ona şaşırdım ayrılmak isteyen adamdı,yanlışmı hatırlıyorum acaba diye eski konuya tekrar baktım adam baya sınırları zorlamış gerçekten.

Evet şimdi eski konularına baktım dediğiniz gibiymiş.
O adamın 6 ayda yemeyeceği haltın olmadığı çok açıkmış aslında.
6 ay konuşmaya tenezzül etmesin, kötü davransın sonra çıkıp gelsin kadın aynı haliyle duruyor.
Yaptığı her şeyi de ayrıntılarıyla anlatmış "erkek"
Biliyor ki karısı bunları da hazmedip devam edecek.
Yok boşanılacak biri değilmiş de zormuş, şimdi yeni bahanesi de bu konu sahibinin.
Bahane üretmiyorum boşanmak istediğimi söyledim kabalaştı detaylarını anlatamıyorum işte. Yoksa devam etmek istemiyorum. Onla gülüp oynamıyorum şu an yaşadığım hayat da çok zor.

Bende ona şaşırdım ayrılmak isteyen adamdı,yanlışmı hatırlıyorum acaba diye eski konuya tekrar baktım adam baya sınırları zorlamış gerçekten.
Evet o ayrılmak istemişti ben istememiştim. Dediğim gibi o yokken onsuz yaşayamayacağımı zorlanacağımı düşündüm. Oysaki bu süreci sonrasında gayet rahat yürüttüm ve onu unutmaya bile başladım şu anda de döndü geldi ama artık benim duygum kalmadı. Ayrılmak istediğimi de söyledim ama kabul etmiyor ben dava açsam sonuçu farklı olabilir o konuda endişelerim var o yüzden ne yapacağımı bu süreci nasıl geçirebileceğimi bilmiyorum

"Adam" 6 ay istediğini yaşamış, evde düzen sağlayan kadın ihtiyacı olunca da dönmüş. O süreç de yemediği haltın kalmayacağını düşünmemek için salağa yatmak gerekir. Konu sahibi de onu yapmak istemiş ama kocası erkek olmanın verdiği yetkiye dayanarak anlatmış da anlatmış maşallah.

Evet o ayrılmak istemişti ben istememiştim. Dediğim gibi o yokken onsuz yaşayamayacağımı zorlanacağımı düşündüm. Oysaki bu süreci sonrasında gayet rahat yürüttüm ve onu unutmaya bile başladım şu anda de döndü geldi ama artık benim duygum kalmadı. Ayrılmak istediğimi de söyledim ama kabul etmiyor ben dava açsam sonuçu farklı olabilir o konuda endişelerim var o yüzden ne yapacağımı bu süreci nasıl geçirebileceğimi bilmiyorum
Yok zaten konuyu anlamaya çalışıyoruz kimseyi eleştirdiğimizden değil faydalı yorum yapabilmek için,yoksa elbetteki ruh halinizi şuanda anlayamayız zor süreçler bunlar.

"Adam" 6 ay istediğini yaşamış, evde düzen sağlayan kadın ihtiyacı olunca da dönmüş. O süreç de yemediği haltın kalmayacağını düşünmemek için salağa yatmak gerekir. Konu sahibi de onu yapmak istemiş ama kocası erkek olmanın verdiği yetkiye dayanarak anlatmış da anlatmış maşallah.
Evet aynen bu dediğiniz gibi oldu

Bahane üretmiyorum boşanmak istediğimi söyledim kabalaştı detaylarını anlatamıyorum işte. Yoksa devam etmek istemiyorum. Onla gülüp oynamıyorum şu an yaşadığım hayat da çok zor.
Tabi ki kabalaşacak.
Öyle güle oynaya kim boşananiliyor?
Şartlarım uymuyor boşanamıyorım diyorsanız da test yaptırın, 6 ayda kimlerle ne yaşadığı belli olmayan kocadan hastalık kapma ihtimaliniz yüksek.
Kocanızın yeni mecaralar için evden ayrılmasını bekleyeceksiniz belli ki yapacak bir şey yok.

Yok zaten konuyu anlamaya çalışıyoruz kimseyi eleştirdiğimizden değil faydalı yorum yapabilmek için,yoksa elbetteki ruh halinizi şuanda anlayamayız zor süreçler bunlar.
Çok teşekkür ederim anlayışınız için. İnsan birlikte yol alacağı insana güvenmek istiyor. Ben salak bir insan değilim benden ayrıldığı sürede başka kadınlarla birlikte olabileceğini kesinlikle düşündüm. Ama yüz göz de olmak istemedim. Yanlız kendisi bunu kafasında aldatmak olarak değil bana kızgınlıkla hırsını almak gibi değerlendiriyor ve bu bakış açısı çok iğrenç. Ben böyle bir adama saygı duyamıyorum sevemiyorum sevemem buna da eminim. Ben bu yaptıklarını unutup sindiremeyeceğim. Bunu söylemeye çok çalıştım ama boşanmıyor ısrarla toparlamaya çalışıyor kendince. Ama benim güvenim yok. Geçmişte bıraktığı kadınlarla belki de hala görüşüyor diye düşünüyorum muhtemelen de görüşüyordur benim güvenim hiç yok ona karşı

Karmakarışık bir ruh halindeyim zaten. Ne yapacağımı ben de bilmiyorum ki. Bir yanım barışmak istedi evet doğru. Ama bir araya gelince onu sevmediğimi anladım. Anlatabiliyor muyum. Bazı şeyleri yaşamadan anlayamayabiliriz. Ben yaşamadığım için anlamadım eve dönünce anladım ki ben onu artık sevmiyorum . Sevdiğimi sanıyormuşum evet toksik bir ilişki çok doğru ama ben artık bu toksiklikten yoruldum. Çıkmak istiyorum uyğun zamanı kollamaya çalışıyorum durumum bu
Hastalık kapmayın da. Kim bilir kimlerle düşüp kalktı

Tabi ki kabalaşacak.
Öyle güle oynaya kim boşananiliyor?
Şartlarım uymuyor boşanamıyorım diyorsanız da test yaptırın, 6 ayda kimlerle ne yaşadığı belli olmayan kocadan hastalık kapma ihtimaliniz yüksek.
Kocanızın yeni mecaralar için evden ayrılmasını bekleyeceksiniz belli ki yapacak bir şey yok.
Şu an diyorum keşke sessizce beni terk edip gitse çıksa hayatımdan. Bana hastalık bulaştırırsın sen bile dedim. Bunları konuşmak o kadar ağır geliyor ki

Çok teşekkür ederim anlayışınız için. İnsan birlikte yol alacağı insana güvenmek istiyor. Ben salak bir insan değilim benden ayrıldığı sürede başka kadınlarla birlikte olabileceğini kesinlikle düşündüm. Ama yüz göz de olmak istemedim. Yanlız kendisi bunu kafasında aldatmak olarak değil bana kızgınlıkla hırsını almak gibi değerlendiriyor ve bu bakış açısı çok iğrenç. Ben böyle bir adama saygı duyamıyorum sevemiyorum sevemem buna da eminim. Ben bu yaptıklarını unutup sindiremeyeceğim. Bunu söylemeye çok çalıştım ama boşanmıyor ısrarla toparlamaya çalışıyor kendince. Ama benim güvenim yok. Geçmişte bıraktığı kadınlarla belki de hala görüşüyor diye düşünüyorum muhtemelen de görüşüyordur benim güvenim hiç yok ona karşı
Bu zihniyette olan bir adam sizin daha önce de aldatımştır ki zaten rahatsız olduğunuz yazışmaları olmuş hep.
Eşiniz iğrenç ötesi biri.
Sizde 6 aydan sonra onu kabul ederek çok büyük bir hata yapmışsınız.
Çocuklar içinde kötü bu.
Biraz cesur olmak zorundasınız ama sizde hiç yok gibi duruyor.
Eşimizşm keyfine kalmış bundan sonraki süreciniz.

Bu zihniyette olan bir adam sizin daha önce de aldatımştır ki zaten rahatsız olduğunuz yazışmaları olmuş hep.
Eşiniz iğrenç ötesi biri.
Sizde 6 aydan sonra onu kabul ederek çok büyük bir hata yapmışsınız.
Çocuklar içinde kötü bu.
Biraz cesur olmak zorundasınız ama sizde hiç yok gibi duruyor.
Eşimizşm keyfine kalmış bundan sonraki süreciniz.
Evet dediğiniz gibi biz evliyken de son 1 yıldı ara ara aldatmış zaten şüphe içindeydim. Ayrıyken zaten aldatmadan saymıyor yapmış. Şu anda da devam ediyor diye tahmin ediyorum muhtemelen bu tahminim de doğru. Aslında benim kabul etmem gibi bir durum olmadı kendi döndü konuşmak istedi. Ben onu bu şekilde istemedıimi söyledim ama kaba biri işte anlatamıyorum ki red edildiği yerde farklı durumlar olabiliyor. Yoksa ben ondan çoktan vazgeçtim bana zarar vermeyeceğine emin olsam direkt dava açabilirim ama zara görerek yapmak istemiyorum bunu

Adamla niye beraber oluyorsun bari olma da hastalık kapma. Bu kadar tehlikeli birisiyse çok büyük yanlış yapmışsın adam gitmisken kurtulacaktin. O evde yokken mesajla iletişime geç belki elinde kanıt olur ilerisi için. Aynı yatağa girme diyeceğim de onu da yapmazsin. Korkuyorsan polise git diyeceğim onun da garantisi yok yani kendi başını yakmissin ne diyim kolay gelsin. Aile büyüğü falan yok mu araya soksan?

Şu an diyorum keşke sessizce beni terk edip gitse çıksa hayatımdan. Bana hastalık bulaştırırsın sen bile dedim. Bunları konuşmak o kadar ağır geliyor ki
E gitmiş zaten? Beni aldattın ben gidiyorum de evden çık var mı gidebilecegin bir yer? Bunu kabul edersen bundan sonrası daha kötüye gider bahanen varken uzaklas. Seviyorum diyordun şimdi tiksiniyorum diyorsun seni de pek anlamadım neyse

Baktın kabalasiyo bas KADESe, yükle hemen telefonuna

E gitmiş zaten? Beni aldattın ben gidiyorum de evden çık var mı gidebilecegin bir yer? Bunu kabul edersen bundan sonrası daha kötüye gider bahanen varken uzaklas. Seviyorum diyordun şimdi tiksiniyorum diyorsun seni de pek anlamadım neyse

Baktın kabalasiyo bas KADESe, yükle hemen telefonuna
Bu dedikleriniz benim durumumda pek işe yarayacak şeyler değil inanın. Sakin bir zamana getirip ayrılmaya çalışmam gerekiyor

Eşimle 5 ay önce evlerimizi ayırmıştık ancak yasal olarak ayrılmamıştık. Bu hafta barıştık bana itiraf etmeye çalıştığı birşeyler var sanırım. Konuyu açtı ama ben şu an için dinlemek istemedim. Dediğim gibi sadece senle ayrı kaldığımızda çok hata yaptım dedi. Bence fiziksel olarak beni aldattı. Nasıl bir yol izlemem lazım? Açıkçası ayrılmayı düşünmüyorum ancak yüz göz de olmak istemiyorum ki benimle devam ederken aynı şeyi tekrarlama cesareti göstermesin. Bir yandan da aklımdan çıkmıyor
Ne bu?ara vereyim azıcık başka tatlar tadayım sonra seninle barışayım falan mı?ilişkinin kafasına sıkmış Uğurlar ola

Back
X