• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık Sürecinde eş ve annesi

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selam kızlar,

son konumda eşyalarımı aldığımı yazmıştım. Eşimin annesinin aldığı (zaten bir iki tabak bardak dışında bir şey almadı) bir bardağı bile almadım orda bıraktım . hiç bir şeylerine tenezzül etmedim. fakat eşimin çeyizime aldığı çay makinesini de yanlışlıkla almışım hiç aklıma gelmedi o kargaşa da yoksa almazdım zaten.

utanmadan bana mesaj atıp üç kuruşluk çay makinesini geri istedi şok oldum. kolilediğimiz poşetlediğimiz herşeyi açıp bakmışlar karıştırmışlar. bir de benim aldığım avizelerin içindeki lambaları bile söküp almışlar . biz eşyaları almaya gelmeden önce eve koşup kendi aldıkları halıları perdeleri avizeleri filan toplayıp götürmüşler...

bu yuva dağılıyor adamın ve annesinin derdi ev ve evdeki eşyalar. bu nasıl bir çiğlik nasıl bir rezillik inanamadım. bu mu yani ? bir çay makinesi kadar bir lamba kadar değerim yok muymuş ?

onlardan daha fazla eve eşya aldım. evi geçindirdim .borca yardım ettim. üstüne bir de altınlarımı alıp bozdurdular . yine olmadı yine değer bilinmedi .yetmedi ayrılmadan önce parmağımdaki yüzüğe kadar aldı götürdü.

çok kızgınım çok öfkeliyim. onu ve o.. annesini rezil etmek istiyorum mutlu olmasınlar istiyorum. nasıl geçecek bu günler bir şey diyin bana :KK14:

Son düzenleme:
Selam kızlar,

son konumda eşyalarımı aldığımı yazmıştım. Eşimin annesinin aldığı (zaten bir iki tabak bardak dışında bir şey almadı) bir bardağı bile almadım orda bıraktım . hiç bir şeylerine tenezzül etmedim. fakat eşimin çeyizime aldığı çay makinesini de yanlışlıkla almışım hiç aklıma gelmedi o kargaşa da yoksa almazdım zaten.

utanmadan bana mesaj atıp üç kuruşluk çay makinesini geri istedi şok oldum. kolilediğimiz poşetlediğimiz herşeyi açıp bakmışlar karıştırmışlar. bir de benim aldığım avizelerin içindeki lambaları bile söküp almışlar . biz eşyaları almaya gelmeden önce eve koşup kendi aldıkları halıları perdeleri avizeleri filan toplayıp götürmüşler...

bir yuva dağılıyor adamın ve annesinin derdi ev ve evdeki eşyalar. bu nasıl bir çiğlik nasıl bir çingenelik inanamadım. bu mu yani ? bir çay makinesi kadar bir lamba kadar değerim yok muymuş ?

onlardan daha fazla eve eşya aldım. evi geçindirdim .borca yardım ettim. üstüne bir de altınlarımı alıp bozdurdular . yine olmadı yine değer bilinmedi .yetmedi ayrılmadan önce parmağımdaki yüzüğe kadar eşim aldı götürdü.

çok kızgınım çok öfkeliyim. ondan ve o.. annesinden intikam almak rezil etmek istiyorum onları.. nasıl geçecek bu günler bir şey diyin bana :KK14:
eşim demekten vazgeçerek başlayabilirsin.:işsiz:
Bu arada geçecek geçmeyen yok.

Kurtulduğuna şükretmen gerekirken intikam planlıyorsun hayret!
Hangi yuvadan bahsettiğini anlamadım?

Kurtulduğuna şükretmen gerekirken intikam planlıyorsun hayret!
Hangi yuvadan bahsettiğini anlamadım?
kurtulduğuma şükretmez miyim. bir lambayı söküp almak ne demek. görünce güldüm inanın sadece güldüm.. çünkü o kadar basit bir hareket ki

bu erkek aileleri boşanma esnasında niye bu kadar çirkefleşiyor anlamıyorum

kurtulduğuma şükretmez miyim. bir lambayı söküp almak ne demek. görünce güldüm inanın sadece güldüm.. çünkü o kadar basit bir hareket ki
Hayır şunu anlamıyorum.
Adamın zaten karakteri bozuk değil miydi?
Gerçekten şaşırdınız mı yani adamın yaptıklarına?
Ha lambayı almış ha avizeyi almış ne farkeder?
Asıl ben çok şaşırıyorum,o kadar kötülük yapılınca insan daha da katılaşmıyor mu,daha da umursamaz olmuyor mu?
Yoksa bunlar sadece bende mi oluyor acaba dünyada?

Maalesef boşanmada insanlar çok pisleşebiliyorlar.
Yakın arkadaşlarımız, kadın da erkek de arkadaşımızdı, boşanırken bir çeyrek altın için bile bir saat kavga ederek hesaplaştılar.

İkisinde de, beni mutsuz etti, bedelini ödesin mantığı vardı.

O yüzden bu boşanma vakalarında hızlıdan yolları ayırmak ve neden böyle yaptı değerim bu muydu diye düşünmemek gerek bence.

:oha: bu insanlar nasil bu kdar saçmayabiliyorlar ya pes biran kendimi koydum yerinize bu esyalarin hangisi benim dliye ama yok sacmalik

Selam kızlar,

bu yuva dağılıyor adamın ve annesinin derdi ev ve evdeki eşyalar. bu nasıl bir çiğlik nasıl bir rezillik inanamadım. bu mu yani ? bir çay makinesi kadar bir lamba kadar değerim yok muymuş ?

onlardan daha fazla eve eşya aldım. evi geçindirdim .borca yardım ettim. üstüne bir de altınlarımı alıp bozdurdular . yine olmadı yine değer bilinmedi .yetmedi ayrılmadan önce parmağımdaki yüzüğe kadar aldı götürdü.

çok kızgınım çok öfkeliyim. ondan ve o.. annesinden intikam almak rezil etmek istiyorum onları.. nasıl geçecek bu günler bir şey diyin bana :KK14:
Hakkin olan her seyi talep et mahkemede, lutfen kolayca siyrilmalarina izin verme..

Bütün bu ödenen borçları, altınların bozulmasını mahkemede tazminat nedeni olarak göstermelisin bence. Ne kadar basit insanlarmış. Kurtulmana sevindim.

Hayır şunu anlamıyorum.
Adamın zaten karakteri bozuk değil miydi?
Gerçekten şaşırdınız mı yani adamın yaptıklarına?
Ha lambayı almış ha avizeyi almış ne farkeder?
Asıl ben çok şaşırıyorum,o kadar kötülük yapılınca insan daha da katılaşmıyor mu,daha da umursamaz olmuyor mu?
Yoksa bunlar sadece bende mi oluyor acaba dünyada?
zaten bu süreçteki sakinliğim umursamaz olmam .çok katı keskin bir şekilde kararlı olmam ailemi herkesi şaşırttı.

dediğiniz gibi yapılanları gördükçe iyice katılaştım. kararımdan bir kez daha emin oldum

Selam kızlar,

Parmağınızdaki yüzüğe kadar tenezzül etmişlerse neden çay makinesine tenezzül etmesinler ki ?
Çİrkinliği yapmışlar ve bu konuda sonuna kadar başarılı olmuşlar.
Ancak anlamadığım şey siz hala bu kadar sıkıntıya rağmen onlardan intikam alabilirmiyim derdindesiniz.
Evet yıkılan bir yuva var yaşanmışlıklar var kolay değil.
Ama atlatabilirsiniz.Bol dua ve onları Allaha havale etmek gibi.

Selam kızlar,

Eeski konularinizi bilemem ama sizde kendi esyalarinizi almissiniz.
evet, üc kurusluk cay makinesi ama suanda bosaniyorsunuz ve cogu bosanmalarda bu tür sacma davranislar oluyor. son can cekismeleri diyelim. bence kolileyip geri gönderin-

:oha: bu insanlar nasil bu kdar saçmayabiliyorlar ya pes biran kendimi koydum yerinize bu esyalarin hangisi benim dliye ama yok sacmalik
Hakkin olan her seyi talep et mahkemede, lutfen kolayca siyrilmalarina izin verme..
zaten hakkım olanı istiyorum. onların başka bişeyini istemem . allah tan da korkmuyorlar ki terbiyesizler
Bütün bu ödenen borçları, altınların bozulmasını mahkemede tazminat nedeni olarak göstermelisin bence. Ne kadar basit insanlarmış. Kurtulmana sevindim.

öylelermiş gerçekten. hepsini istiycem
Parmağınızdaki yüzüğe kadar tenezzül etmişlerse neden çay makinesine tenezzül etmesinler ki ?
Çİrkinliği yapmışlar ve bu konuda sonuna kadar başarılı olmuşlar.
Ancak anlamadığım şey siz hala bu kadar sıkıntıya rağmen onlardan intikam alabilirmiyim derdindesiniz.
Evet yıkılan bir yuva var yaşanmışlıklar var kolay değil.
Ama atlatabilirsiniz.Bol dua ve onları Allaha havale etmek gibi.
o kadının bana yaşattıklarının daha beterini yaşasın istiyorum.

allaha havale ediyorum zaten mutlu olacakalrını düşünmüyorum

Eeski konularinizi bilemem ama sizde kendi esyalarinizi almissiniz.
evet, üc kurusluk cay makinesi ama suanda bosaniyorsunuz ve cogu bosanmalarda bu tür sacma davranislar oluyor. son can cekismeleri diyelim. bence kolileyip geri gönderin-
ay bardağını bile bırakmışım makinesini mi bırakmıcam. aklıma bile gelmemişti . hemen gönderdim zaten

başkası olsa o evi yıkar kırar herşeyi öyle gider ben seviyelerine düşmek istemedim

Geçmiş olsun öncelikle,daha uzun zaman sömürülüp ayrılsaydınız daha üzücü olurdu harcanan emek ve zaman için.
Bu tarz konuların hepsinde yorumum aynı oluyor yine yazacağım.
1-Neden o yuva kurulurken en çok masraf ve zahmeti çeken bayanlardansınız?
Erkeklerde olan mantık aynen şu biterse alacağım bir koli ıvır zıvır ve bir iki beyaz eşya.
2-Neden düğün takılarını erkekler sahiplenip harcıyor ve bayanlarımız kendini altın tepside sunduğu yetmiyor gibi birde altınlarını veriyor dünyanın yedinci harikası kocalarına?
Bana göre böyle yapan erkeklerin aklında zaten bedavaya her türlü işini göreceği bir kadın ve üstüne gelsin paralar mantığı var ve hiç kıymet bilmiyorlar.
Aynen pazardan alınan 5 tl lik bardak ve karacadan aynı bardağa 50 tl verip yaşanan değer farkı gibi.
3- Bir insan hayatı ve mutluluğu paylaşmak için evlenir,eşinin ve ailesinin borçlarını ödemek için değil?
Burada bile kendinizi kullandırırken hala neyin kıymeti ve değerini beklemişsiniz alayamadım.
Daha uzayıp giden yorumlarım olurdu ancak bazı kadınlar,bir erkek tarafından sevilmek uğruna çok çok çok harcanıyor ve hiç azınlık değiller.

İntikam almak istiyor insan sonra hiç umurunda olmuyor
Benim boşandığım adam da söz yüzüğünü nişanlı iken hediye aldığım şeyleri bırakmış gömleğe varıncaya kadar.evlendikten sonra aldığım hediyeleri bırakmamış ama onun verdiği paralarla aldım ya
İlk zaman öfkeleniyorsunuz sonra geçiyor

Mehir hakkini vermez galiba bu reziller, manevi tazminat davasi ile talep edebilirsin onu da..
Söz, nişan ve düğünde takilan ne varsa o miktari odemek zorundalar sana..
Ben nafaka istememistim, cocuk yoktu cunku arada..
Onlarin bir çöpüne dahi dokunmadan kendi esyami alip çıkmıştım..
Ama benim eski esim hic cirkinlesmedi bosanma surecinde, zaten perisandi, ne istiyorsan senindir dedi en son dönüşü olmayacagini anlayinca.. Senin isin biraz daha zor..

Back
X