İnanın birine oturup anlatamıyorum bile açıklayamam gibi geliyor o kadar saçmaSaçma bir düzen içerisindesiniz, ayrılın sizin için en iyisi bu gibi.
Erkek arkadaşımın sevgisinden bile şüphe etmeye başladım artık bu durum yüzündenBaşka çare kalmamış gibi geliyor
Yani farkındasınız bu güzel. Ayrılın dememi de yanlış anlamayın lütfen ama perşembenin gelişi çarşambadan bellidir demişler, kendinizi niye yorasınız ki.İnanın birine oturup anlatamıyorum bile açıklayamam gibi geliyor o kadar saçma
Kötü kısmı erkek arkadaşım burda kimsesi yok Avrupa'dan geldi ona sığınıyor asla görmüyorBurda çok kuma okudum, KV, görümce, metres, eskort, en iyi arkadaş ama böyle tuhaf bir kuma konusunu ilk kez okuyorumİşsiz, güçsüz, tek kuruş vermeden parazit yaşayan 40lık bir kazma gelmiş kuma olmuş resmen
Ve genelde bütün hesapları erkek arkadaşım ödüyor faturalar vs zaten katkı yok
Su an baska ev bakıyor adam diyor ki 3 e 5 e bakmayalım tutalım halbuki o tutmuyor gidip yasayack yine onla
İnanın adama aşık mı oldu diye düşünüyorumAdam asalak yaşamaya seviyor ,evcil hayvan gibi girmiş eve tamam da sevgiliniz niye uyanmıyor çok enteresan insanın başını belaya sokar böylesi
Ne halleri varsa görsünler böyle birilerine bağımlı yaşamayı seven insanla da uğraşılmazİnanın adama aşık mı oldu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?