Ayrılık vakti mi ?

Nasıl olsa ayrılmayı göze almışsın...bu yaptığının çok safça ve tehlikeli olduğunu anlat...belki eşref saatine gelir anlar...anlamazsa önüne bakıp gidersin...

Bence erkek arkadaşınla konuş tercih yapsın . O ne canım ne alaka yani 40 yaşında ki adamı mı pışpışlicak sürekli . Çıksın evden de .ben rahat edemiyorum de .baktın adamı savunuyor hayır diyor. Ayrılmayı o zaman düşğnebilirsin
3 ay önce böyle bir muhabbet geçmişti göndereyim mi evden demişti ben hayır demiştim acıyordm adama daha . Sonra bundan çok mutlu olduğunu gözlemledim ama su an sorsam göndereyim demez gibi artık ... Sanki o bana rest çeker gibi..

Gecenlerde erkek arkadaşım durduk yere ayrılsak bile arkadaş kalmak seni hayatımda tutmak isterim demişti. Acaba onda da var mı bu düşünceler bilemiyorum.. ben gitmek istediğimde asla bırakmıyordu ama

Pikileta, sevgilin seni beğeniyor ama hepsi bu kadar. Gerçek anlamda seninle anlaştığını veya paylaşım yaptığını düşünmüyor. O klasik yancı modeli arkadaş bu yüzden hep yanınızda. O adamı senin için feda etmek niyetinde değil. Çok kırıcı olacak biliyorum ama durumu anlaman için yazmak zorundayım. Siz tanışmadan önce o kıymetli arkadaş kız arkadaşı ile takılırken, kız da kendi kız arkadaşlarını sevgilinle tanıştırıyordu. Ki muhtemelen o yancının tek sevgilisi o kadın değil, sana durumu çaktırmamaya çalışıyorlar. Lütfen ayrıl güzelim, bu tarz adamları çok iyi tanıyorum . Dikiş tutmuyor Bırak kendi çamurlarında boğulsunlar.

Not: Evet gitmek istediğinde bırakmazlar ama asla düzgün davranmazlar.

Pikileta, sevgilin seni beğeniyor ama hepsi bu kadar. Gerçek anlamda seninle anlaştığını veya paylaşım yaptığını düşünmüyor. O klasik yancı modeli arkadaş bu yüzden hep yanınızda. O adamı senin için feda etmek niyetinde değil. Çok kırıcı olacak biliyorum ama durumu anlaman için yazmak zorundayım. Siz tanışmadan önce o kıymetli arkadaş kız arkadaşı ile takılırken, kız da kendi kız arkadaşlarını sevgilinle tanıştırıyordu. Ki muhtemelen o yancının tek sevgilisi o kadın değil, sana durumu çaktırmamaya çalışıyorlar. Lütfen ayrıl güzelim, bu tarz adamları çok iyi tanıyorum . Dikiş tutmuyor Bırak kendi çamurlarında boğulsunlar.

Not: Evet gitmek istediğinde bırakmazlar ama asla düzgün davranmazlar

Haklı olabilirsinix ama onlar arkadaş oldugunda adam sevgilisiyle ayrıydı bizim ilişkiden birkaç ay sonra barıştılar

Asıl ayrıntı, kız arkadaşı bir iş yapıyor seni ortak edecem diye para aldı sevgilimden sonra kızla ayrıldılar kız gitti bir iki ay sonra bişey olmamış gibi geri döndü para meselesi de köşede çözülmeden duruyor halledeceğiz diyorlar
Erkek arkadaşınızın başına bir iş getirmeseler iyidir.

Haklı olabilirsiniz ama onlar arkadaş oldugunda adam sevgilisiyle ayrıydı bizim ilişkiden birkaç ay sonra barıştılar

Zaten bilincindeymişsiniz ayrılığın bence de başka çare kalmamış gibi görünüyo çok değişik bi durum

Düzeleceğine inanmıyorum artık. Ama asıl beni bitme noktasına getiren sey resmen sanki adam onun sevgilisi ben değilim
Her şeyde öncelik onda.bu sevgisizlik değil mi?

Ayrılmak istediğimi söyledim, geldi konustuk ettik.
Her şeyi anlattım
İşte kaybetmek istemiyorum falan dedi
İlerde pişman olmak istemem falan filan
En komiği de o 40 lık arkadaş için diyor ki bana menfaat için yaklaşmayan tek arkadaşım :D
Orda ben öldüm zaten

Arkadaş olmaya çalışalım dedi ben de yanımda hep bir 3. 4. Hep bir yabancı hiç bir zaman rahat edemedim sana da yakım hissedemedim dedim . Bu konusmadan sonra sadece bir yemek yedik , arkadaşça.

Kendisi arıyor msj atıyor ama inanın benim o bile içimden gelmiyor gelecek göremiyorum içim ölmüş sanki ona karşı

Öyle akışa bıraktık aslında saf dürüst biri ona üzülüyorum ama yapacak bir şey yok

Yanlış zaman veya yanlış insan bilmiyorum

Araftayım

Ayrılmak istediğimi söyledim, geldi konustuk ettik.
Her şeyi anlattım
İşte kaybetmek istemiyorum falan dedi
İlerde pişman olmak istemem falan filan
En komiği de o 40 lık arkadaş için diyor ki bana menfaat için yaklaşmayan tek arkadaşım :D
Orda ben öldüm zaten

Arkadaş olmaya çalışalım dedi ben de yanımda hep bir 3. 4. Hep bir yabancı hiç bir zaman rahat edemedim sana da yakım hissedemedim dedim . Bu konusmadan sonra sadece bir yemek yedik , arkadaşça.

Kendisi arıyor msj atıyor ama inanın benim o bile içimden gelmiyor gelecek göremiyorum içim ölmüş sanki ona karşı

Öyle akışa bıraktık aslında saf dürüst biri ona üzülüyorum ama yapacak bir şey yok

Yanlış zaman veya yanlış insan bilmiyorum

Araftayım
Aralarinda bir sey olabilir mi diye bende suphelenmedim degil .d

6-7 aydır erkek arkadaşım ile beraberiz
Normalde bana çok ilgili sevecen tatlı biri aynı zamanda cömert beni de düşünür.
Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var beraber yasıyorlar. Adam evde ücretsiz kalıyor ve her anı beraber geçiriyorlar. Adam 40 yaşında ve çalışmıyor. Ayrıl - barış 15 yıllık da bir sevgilsi var. Bu kadın da gelip onlarla kalıyor bazen.
Her etkinliğimiz aktivitemiz nerdeyse o adamla geçiyor ve erkek arkadaşım çağırıyor. Başbaşa da vakit geçiriyoruz ama diğerini bir tür akıl hocası can dostu gibi görüyor aşırı değer veriyor
Önceliği oymuş gibi hissediyorum hep ona göre düşünür karar verir. Ne dese inanır gözünün içine bakar.
Bugün o adamla kız arkadaşı tartıştı kız gitti benim moralim bozuldu surat astım sevglm sormadı bile diğrri sordu.
Buruk ayrıldık zaten
Eski incelikleri de kalmadı bana karşı gibi hissediyorum
Ben bu düzende devam edemicemi hissediyorum
Ona da ya ben ya o demek istemiyorum
Ayrılmayı düşünüyorum
Haklı mıyım ?
Başka yol var mı ?
Not: daha az görüşelim falan her an beraber olmak istemiyorum onlarla diye defalarca dedim
Tamam diyor ama hep aynı
bence erkek arkadasinizin karakteri bu. yani bu adam olmasa bile baskasini bulur. o yuzden bence ya bu ozellikleri ile kabul edin, ya da ayrilin. benim esim bu karakterde degil ama mutlaka gider bir tane dertli bir insan bulur, saatlerce o insanin derdini sikintisini dinlemeye vaktini harcar. birinden kurtaririm, baska birisi bulur yine :)) tabi o boyle abartmiyor ama insan yine de sinir oluyor. gecen bir arkadasini bayramda cagirmak istiyor, adam yalniz, yazik kimsesi yok cagiralim diyor, hey Allahim. bahsettigi adam da istedigi zaman yurtdisina tatile giden, zengin ama iskolik biri, vakti gider diye ailesinin bile yanina zar zor gider. Adami agirladik tabi ama esime dedim ki sen kendine aci, coluk cocuk iki yakani zor topluyorsun, akli basina geldi biraz :)

bence erkek arkadasinizin karakteri bu. yani bu adam olmasa bile baskasini bulur. o yuzden bence ya bu ozellikleri ile kabul edin, ya da ayrilin. benim esim bu karakterde degil ama mutlaka gider bir tane dertli bir insan bulur, saatlerce o insanin derdini sikintisini dinlemeye vaktini harcar. birinden kurtaririm, baska birisi bulur yine :)) tabi o boyle abartmiyor ama insan yine de sinir oluyor. gecen bir arkadasini bayramda cagirmak istiyor, adam yalniz, yazik kimsesi yok cagiralim diyor, hey Allahim. bahsettigi adam da istedigi zaman yurtdisina tatile giden, zengin ama iskolik biri, vakti gider diye ailesinin bile yanina zar zor gider. Adami agirladik tabi ama esime dedim ki sen kendine aci, coluk cocuk iki yakani zor topluyorsun, akli basina geldi biraz :)
Dediğinizde cok ama col haklısınız ben de böyle devam edemiceğimi anlayıp ayrılmaya karar verdim çünkü benim kişiliğime uygun hiç değil. İnsanlara zor ısınır zor güvenir çok zor arkadaş olurum. Bu insanlar ile o kadar vakit geçirmeme rağmen hâlâ zerre güvenmiyorum ve yabancı biri gibi görüyorum.
Çözüm olmayacağını anladım yani maalesef

Back
X