• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık vakti

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Merhaba hanımlar
Eşimle anlaşamadığımız durumlar vardı evliliğimiz boyunca. Birkaç defa da ailemin yanına gidip tekrar barışmıştık. Galiba bu defa sona geldik. Ayrılmak istediğini söyledi. Evden kendisi gitmez biliyorum ben gideceğim . Ailemin yanına dönmek bu saatten sonra çok zor geliyor. Acıma annem dayanamaz biliyorum. İstanbul da bir iş bulup geçinmekte bi o kadar zor. Bu üzüntüyle nasıl çalışabileceğim inanın onu da hiç bilmiyorum. Sizden tavsiye rica ediyorum belki bu durumu yaşayan arkadaşlardan . Teşekkür.

konularınızı okudum bu adama iyi dayanmışsınız

Allah yardımcın olsun. Galiba sen seviyorsun. Korkma her gün gelir ve geçer.

Abimde görümcemde boşandı. Çok daha mutlular. Eşleri onları tüketiyordu çünkü. Geri çekiyordu. İkiside kendi evlerinde yaşıyor. Baba evine dönen olmadı. İşlerinde çok güzel bir kariyerleri var şuan ve tekrar evlenmeyi düşünüyorlar. Hayatın sonu değil bu. Sevgililik kadar doğal evliliğin bitmesi. Sadece paylaşım daha çok. Onlarda zamanla acıtmayacak hale gelecek.

neden o gitmiyor anlamadım magdem ayrılmak istiyor kendi gitsin

Çünkü ona göre ev onun. Kalışıma çık git demez ama tümüyle evi kalmam için bana bırakmaz . Evi birlikte almadık daha önce kendileri almışlar. Hak iddia edemem bu durumda.

Abimde görümcemde boşandı. Çok daha mutlular. Eşleri onları tüketiyordu çünkü. Geri çekiyordu. İkiside kendi evlerinde yaşıyor. Baba evine dönen olmadı. İşlerinde çok güzel bir kariyerleri var şuan ve tekrar evlenmeyi düşünüyorlar. Hayatın sonu değil bu. Sevgililik kadar doğal evliliğin bitmesi. Sadece paylaşım daha çok. Onlarda zamanla acıtmayacak hale gelecek.

Evet ama çok zor gerçekten. İnşallah herşey daha güzel olur. Teşekkür ederim biraz moral oldu yazınız

konularını okudum öyle naif yazmışsın ki
eşin hiçbir şekilde değişmiyor ve değişmeyecek
o yüzden kendin için en doğru kararı vermenin zamanı gelmiş :kahve:

Back
X