ayrilik ve sonrasi.benim elimdemiydi

Donme ihtimalim yok zaten.. insan uzuluyo guzel gunlerimize onun bazi iyi hallerine.. cok zormus hala inanamiyorum

Haklısınız ama inanın eski konularınızdan belliydi sonun ayrılık olacağı. Gene de siz elinizden geleni yaptınız. Hiç pişmanlığınız kalmasın.

eşin ne kadar iyi olursa olsun ailesine karşı seni savunmuyorsa bitmiştir zaten

bence bitmesi iyi olmuş belkide hiç sevmemiş gönülden, belli ki hazırlıklıymış bu duruma ki satılığa çıkarmış eşyaları hemen ve hemen avukat bulmuş vs.

Boyle seyler okuyunca uzuluyorum. Belliymis ama engelleyemedim..
sen değil eşin engelleyecekti.
o da annesini seçmiş.
yani bu mücadelede annesi kazanmış.
tek taraflı olmazdı.
eşin baskılara boyun eğmiş.
denecek fazlaca bişey yok.

sen değil eşin engelleyecekti.
o da annesini seçmiş.
yani bu mücadelede annesi kazanmış.
tek taraflı olmazdı.
eşin baskılara boyun eğmiş.
denecek fazlaca bişey yok.

Taraf secmesi gerekmiyodu bunu anlatamadim ona
Yazik oldugunu dusunuyorum aramizda sorun yoktu cunku

Taraf secmesi gerekmiyodu bunu anlatamadim ona
Yazik oldugunu dusunuyorum aramizda sorun yoktu cunku
aslında aranızda büyük bir sorun varmış be canım.
eşinin sana bağlılığı yokmuş ki.
daha ne olacak.
istese pekala direnebilirdi evliliğini koruyabilirdi.

Gitmekle en dogrusunu yapmissiniz; zaten bir kere karar vermissiniz bu kararinizdan donmeyin..
Hakkinizda hayırlısı olsun insAllah..

%90 kendi durumumu okudum... ve suan aglayarak baba evinde yatiyorum... esimde yanimda... esim ailemin kaldigi sehire tasinmak ostedi... 0 dan baslicaz herseye... ama gel görki borden bire ailesinin gözdesi oldu !!! Resmen esimle aramiza giriolar !!! Esim her ufak seyde bak vaugecerim tasinmam der oldu... ben her firsatta yanliz kalip aglamak oster oldum.. cekilcek cile degil inanki !!! Hayat degil bu !!! Jer ufacik seyde bagirir cagirir oldi.! Ailesine gitmek istemeyen adam hatta hatta jenim zorumla ailesini arayan adam nirden bire hergün ailesine gitmek ister oldi.... peki benmi? Sadece sunu diyorim ailem hakliymis a dan z kadar ailem hakliymis !! Gercekden esin düzelmicekse ailen arkandaysa cekilcek cile degil !!!! Aileyle evleniosun gercekden öleymis !!! Ben tasinana kadar sabretcem baktim tasindik hala ayni iste o zaman daha cekemem... ve düsün daha 15 aylik evliyim !!! Nisanliylen basladi benim pismanligim ama inandim esime tasincaz laflarina vs... simdi yüzdüm yüzdüm kuyriguna geldim bi su evim bitsede ocine yerlessem... benom annem babam üzülmesin diye savrettim orda ve haöada suanki duruma ediyorum... sirf ailemin yüzü yere bakmasin diye... ama inanki sevgide bi yere kadarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…