ayrilik ve sonrasi.benim elimdemiydi

esin kafasini sonra cook duvarlara vurur. o zaman sevgin kalirmi bilmem

Barisirsaniz ömür boyu aynı şeyi cekeceksiniz uzulmeniz normal ama zamanla azalır bi ömür boyu üzülüp sinir hastası olmaktansa belki böylesi daha iyidir siz bilmezsiniz Allah bilir. Eşyaları falan satıp avukata hemen vermeleri bile canınızı daha çok acitmak yerine daha çok soğutmasi lazım sizi onlardan. Evet ben bekar im bekara koca bosamak kolay diyeceksiniz ama aynı şeyleri annem çekti ve en sonunda lösemi oldu.

Aileyle es arasinda kalinca malesef o evlilik cok saglikli yurumuyor. Bu kadar kolay vazgecmesinin sebebi bu. Kardes kardes esleri cok etkilemez de anneleri ve babalariyla tamamen iliskiyi kesmek dogru degil. Iyi kotu gorusmek hatri icin biraz daha ilimli yaklasmak lazim. Yani annem babam kotu bile olsa esim onlari silerse mutsuz olurum arada kalirim ki malesef yine tercih aileden yana oluyor iste. Bosanmak istemiyorsan son bi konusmak icin gorus, derdinin ne oldugunusor, cozum yoluna git bence.

Siz de pişman olmayacaksınız inanın boşuna üzülüyorsunuz canınızın kıymetini bilin, suçlu siz değilsiniz asla. Evet aileler her türlü şeyi söyleyip dolduruyorlar, adamlar da gaza geliyor inanıyor ama sonra ne oluyor biliyor musunuz gerçekler ortaya çıkıyor adamın kafası dank ediyor kim haklı kim haksız anlıyor. Birey olamamış eşiniz bundan sonra da olamaz ve devam ederseniz de hayatınızı daha da zorlaştırır

Başka eve taşındıktan sonra eşin annesinin evine tek gidip geldi sen gitmedin mi? Ben eşinin yerinde olsam ben de mutsuz olurum ki ! Ben sevdiğim kadin için ailemi bırakıp başka yere gidicem o bi el öpmeye gelmicek.
Bence burada yanlış yapmışsın. Hep ondan beklemissin.
Ha diyeceksin ben de onun için köye geldim. Tamam ama sonuçta bu çocuk evlenmeden önce de köyde yaşıyordu köyde parasını kazanıyordu. Ben sizi biraz haksız buldum. Ama iyi olmuş boşanmak üzülmeyin

Cok sagol dilerim senin dedigin gibi olur. Ha esim gormedimi yalanlarini falan ginede kotuluk istemezler kafasiyla takmadi ve unuttu olanlari malesef.
Ben mutlu olmadigim surece oda olmasin allaha havale

Ne olursa olsun kimseyi ailesinden soyutlayamıyorsun. Bugün arkanda bile dursalar yarın en ufak şeyde ailesinin haklı olduğunu savunuyorlar. Canın yanıyor evet.. Ama eşin ailesine ciddi bir tavır koyamadıysa ortada üzülecek de bişey yok aslında. Zaten anladığım kadarıyla o seçimini yapmış ve aslında sen ailenin evine dönmeden önce bitirmiş kafasında herşeyi..

Yazmana sevindim.
Merak ettiğim bir üyeydin..
Ailesi Ohh döndü yavrum bize diye gazliyordur boşa oğlum diye.
Karaktersizde yuvasına çıkacak yürek yok ne yapsan boş. .
Bugün sen gitmesen yarın o gidecekti emin ol..
Seninle kalmaya gönlü yokmuş. .
Bundan sonrası için mutluluklar diliyorum..
ÜZulme demek komik olur.
Olabildigince az üzül..

Sizin anlattiklarinizin yuz katini yasadim ama esim ailesinden ne duyarsa duysun masallah hic kopmadi benden esiniz cok suclu bu konuda.
Bizim aramiz cok iyi oldukca hazirda bosanmamizi beklediler kapida desem yeridir.Umarim esiniz pisman olur cok gec olmadan aile yitip gider ama hayat arkadasi bambaska.

Bikere gittim hic gitmedim degil yuzume bakmadi kimse konusmadi benle ondan sonra gitmedim.
Oda benim aileme gelmedi saygisizlik yapti uzerine.

Mesele koyde degil ailede kimsenin beni kabullenmemesi, annesinin arkamdan tum aileyi beni dusman etmesi ve esimin kimseyi susturamamasi.

sizin esiniz duzeldimi

Hemde nasil konusuyolardir ona simdi. Oda hak verip kendini iyi hissediyodur. Suclamiyodur kendini beni sucluyo olabilir ...

Bi evlilikte esler nasil birbirini mutlu eder artik bilmiyorum kendimi sorguluyorum ha bire.
Diyen oldu evet sen gitmesen o hazir oldugunda kendisi zaten gidecekti diye. Anlamadigim bana fazla ilgi alakaliydi.. uyusturamiyorm yaptigi ve dusundugu seyleri.
Ben sevgimizi bagimizi bukadar basit gormezdim sonucta bi yil beraber tek yasadik.
Bi yil ailesine gitmedigim icin suclu gorenler oldu daha cok uzuluyorum. Ki hatirliyorum haftada bi kez gidince bile mutlu edemiyodum hem az diye hem fikir benden cikmadi diye

Cok karamsarim ilerisi icin bosuna kalmadim yaninda bazi ozelikleri istedigim gibiydi.

şu anda üzüleceksin ama acın dindiğinde iyi ki ayrıldım diyeceksin.

Uzuldugunuze degmez, hele de boyle insanlar icin. Esin buyumus ama sadece fiziksel olarak, ici korkak urkek kendine guveni olmayan bir cocuk olarak kalmis anlasilan. Ne oyle bir kadinla ne de oyle bir kocayla mutlu olabilirdiniz diye dusunuyorum. Bitmesi sizin icin hayirli olmustur diye dusunuyorum insallah gercekten de oyledir. Gecmis olsun.

Evet herkes oyle diyo.. bi ben goremiyorum boyle
Icimdeki sevgiyi dindiremiyorum

Eşimle sorunum yok şöyle iyi böyle kıyamaz diyorsun da,seni ailesine ezdirmiş.Sen de kaynanaın bunca şey yapmasına müsaade etmişsin.Olgunlaşmadan ne erkek ne kadın evlenmemeli.Bıtak Allah aşkına ya,köle misin.

Evet herkes oyle diyo.. bi ben goremiyorum boyle
Icimdeki sevgiyi dindiremiyorum

Tabii ki, bekara kari bosamasi kolay derler, kaba bir soz ama gercek de bir soz... Biz olaylarin disindan baktigimiz icin kolaylikla yorum yapabiliyoruz ama yasayan kisi icin ayni sey soz konusu degil ne yazik ki. İnsallah zamanla atlatacaksiniz.

Zaten annesinin onunu engelleyemedigim icin gorusmeyi kestim.iyi yaptim demiyorum oyle gelisti oyle yaptim.

Kendince ezdirmedi sahip ciktim onlara hep kiziyorum dedi ben kabul etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…