Tabii ki, bekara kari bosamasi kolay derler, kaba bir soz ama gercek de bir soz... Biz olaylarin disindan baktigimiz icin kolaylikla yorum yapabiliyoruz ama yasayan kisi icin ayni sey soz konusu degil ne yazik ki. İnsallah zamanla atlatacaksiniz.
Salak olarak gordugu biriyle niye evlenir ki insan?
Hakkınızda hayırlısı olsun ki bence hayırlısı olmuş.
Evinizde ocağınız bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam ,eşiniz size sizin ona verdiğiniz değerin onda birini verseydi zaten herşey bambaşka olurdu.
Dilerim bundan sonra güzel bir yaşantınız olur.
Bu ne ya kv zulmunden gecilmiyor. Erkek cocugu anasiyim diye havaya giriyorlar. Toplumumuzun kanayan yarasi olmus adeta kv sorunlari. Egolarini tatmin etmek icin goz kirpmadan yuva yikiyorlar,hayatlari mahvediyorlar! Sevgili kk bayanlari;erkek cocuklarinizi luften kendinize bagimli yetistirmeyin. Onlara kendi ayaklari uzerinde durabilmeyi, sorumluluk almayi,karar verebilmeyi ve herseyden once BIREY olabilmeyi öğretin ki gelecek nesillerde bu tur sorunlar yasanmasin!Biz evlendigimizin ilk gununden beri laf isitiyoruz annesinden. Ariyor, yanina cagiriyor soyleniyor kiziyor bagiriyor hep boyle devam etti. Evlendin diye adam mi oldun diyerek basladi ve ben senin hayatina her turlu karisirim benden izin alacaksin diyerek devam etti. Ayni sekilde bendende isteklerde bulundu gittigin yerleri haber edeceksin kocandan izin alman yetmez, gelemediginiz her gun arayacaksiniz, altinlari niye bana vermediniz, dugun sabahi niye gelip kahvalti yapmadiniz misafirleri agirlamadin, esyalarini secerken niye ben yoktum, baban dugunde niye oynamadi, gelinlik bakmaya gittigimizde benim begendigimi niye denedemedin ama en onemlisi ben esimle evli degilmisim aileyle evliymisim, esimle sadece nikahliymisim. Bu soz cok agrima gidiyo hala
Ben buyuk bir sehirden tasindim buraya. Burasi kucuk bir koy, dogru duzgun genci birakin insan yok. Is imkani hele hic yok ve cok bunaldim esimden tasinmayi istedim mutsuz da olsak burda yasayacaz dedi. Halbuki tasinacaz diye birbirimize soz vermistik dugunden once olsun sonra olsun. Neyse bu beni umursamamaya baslamisti son zamanlar yine annesi her gun arayip benimle arasinin nasil oldugunu sorguluyordu. Her gelip gidildiginde evde teror estiriyormus meger sonra bi gun msj gordum kaynimdan. Esime yazmis boyle olmuyor biseyler yap diye annem cok uzuluyo diye. Neye uzuldugunu hala bilmem cunku herseyi laf eder diken ustunde olurum yaninda.
Piskolojik olarak geriledim babamin evine gittim dedim tasinalim bi ev bul. Boylelikle bi ay gecti bi ay icinde bana degisik sozler verip sozlerini yedi esim ama ginede vazgecmedim ondan. Oda bana kizdi yanindan gittim diye ailesi bunu baya bi doldurmus yalan dolanla ama esim her sey onun istedigi gibi olsun istedi fikirlerime kulak vermiyodu. benim hayatim kalmamisti onun ve ailesinin hayatini yasiyodum ben yoktum. Ayaklari uzerinde duran biriyken burda ezilip buzuldum. Haksizim belki ayri kalmakla ama caresizdim sevgisine guvendim tasinmayi kabul eder diye... Sonucta yanlis birsey istemedim tasinmakla gayette dogal cunku burda hayat yok bunu esimde biliyo
Oyle iste zar zor izin aldik ailesinden ama esim huzursuz tasinirsak ailesinden uzak olacak yapamicak diye korkuyo sanirim. Cok saf bazende salak biridir evin maskarasidir ona ben deger verdim ama simdi kiymete binmis durumda... Ailesine cok bagli olduguu icinmidir bana guvenmedigi icinmidir tasinmak onu korkutuyo. Mesele bu kizlar soz verdi ev bulacaz tasinacaz sozum soz dedi guvendim tekrar ve geri geldim ama iyimi oldu kotumu oldu tartisilir
En sonunda zaten tasinmak istiyorum diye kaynim ustume yuruyup seni gebertirim dedi elini kaldirdi.
Siz bir şey verememiş değilsiniz, ona hak ettiğinden fazlasını vermişsiniz ama karşı tarafın anlama algılama kapasitesi yokmuş, boş verin gerçekten hiç düşünüp sorgulamayın kendinizi ileriye bakınDeger vermedi diyosun yani.. uzuluyorum boyle olduguna ne veremedim diye
Siz bir şey verememiş değilsiniz, ona hak ettiğinden fazlasını vermişsiniz ama karşı tarafın anlama algılama kapasitesi yokmuş, boş verin gerçekten hiç düşünüp sorgulamayın kendinizi ileriye bakın
Siz nisanliyken hic mi bir acik vermedi ailesi ,
Kasyinvalide bu abuk subuk bir davranisi olmadi mi ?
Bu adam niye evlenmiş ya arkadaş ne üzülüyorsun sevinnn biraz yaşın ilerlesin neden kv çatır çatır cevap vermedim kayın kim ki bana nasıl el kaldırır buna nasıl müsade ettim nasıl bir adamla evliymişim diye kendine dövüneceksin bul işini gir işe oda ailesinim maskaralığına geri dönsün ezdirmeyin kendinizii kv ne sanıyor kendini hayat senin bir süre üzüleceksin ama geçecekkk ailen arkandaysa vız gelir tırstt giderr o düşünsün almış anasından aklı eşyalarını satılığa çıkarmış sen hala bu adam için mi üzülüyorsunnn
Ikinci mesaje istinaden yaziyorum, iyi ki ayrilmissin boşver sakin geri dönme.
Hic bi zaman 100% emin olmadim bu karari alirkende aldiktan sonrada. Gelecege dair guvenci olmayan esimdi bi yildir devam etti ve bu karar dogru geldi bana
Ginede zor
lamihacim senin konularini iyi bilen birisi olarak hikayeni biraz da kendimkine benzetiyorum,en kötü karar bile kararsizliktan iyidir,anlattigin kadariyla elinden geleni yapmaya calismissin, ama sen evden gider gitmez esin esylarini satiliga koyup avukata gitmis. hakkinda hayirlisi olsun, bir iliskide cözüm olarak ayrilik hep ortaya atiliyorsa eni sonu gerceklesiyor.. üzülmemeye calis ,kafani dagitacak seyler yapmaya bak, sana herhangi sekilde ulasmadi mi esin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?