ayrilik ve sonrasi.benim elimdemiydi

Tabii ki, bekara kari bosamasi kolay derler, kaba bir soz ama gercek de bir soz... Biz olaylarin disindan baktigimiz icin kolaylikla yorum yapabiliyoruz ama yasayan kisi icin ayni sey soz konusu degil ne yazik ki. İnsallah zamanla atlatacaksiniz.

Insallah

Hakkınızda hayırlısı olsun ki bence hayırlısı olmuş.
Evinizde ocağınız bile yoktu yanlış hatırlamıyorsam ,eşiniz size sizin ona verdiğiniz değerin onda birini verseydi zaten herşey bambaşka olurdu.
Dilerim bundan sonra güzel bir yaşantınız olur.

Deger vermedi diyosun yani.. uzuluyorum boyle olduguna ne veremedim diye

Bu ne ya kv zulmunden gecilmiyor. Erkek cocugu anasiyim diye havaya giriyorlar. Toplumumuzun kanayan yarasi olmus adeta kv sorunlari. Egolarini tatmin etmek icin goz kirpmadan yuva yikiyorlar,hayatlari mahvediyorlar! Sevgili kk bayanlari;erkek cocuklarinizi luften kendinize bagimli yetistirmeyin. Onlara kendi ayaklari uzerinde durabilmeyi, sorumluluk almayi,karar verebilmeyi ve herseyden once BIREY olabilmeyi öğretin ki gelecek nesillerde bu tur sorunlar yasanmasin!

Deger vermedi diyosun yani.. uzuluyorum boyle olduguna ne veremedim diye
Siz bir şey verememiş değilsiniz, ona hak ettiğinden fazlasını vermişsiniz ama karşı tarafın anlama algılama kapasitesi yokmuş, boş verin gerçekten hiç düşünüp sorgulamayın kendinizi ileriye bakın

Siz nisanliyken hic mi bir acik vermedi ailesi ,
Kasyinvalide bu abuk subuk bir davranisi olmadi mi ?

Destegin icin cok sagol..

Canım yeni evli sayılırsın, bir sürü güzel şeyler hayal ettin ve yarım yaşanmışlıklar, hayal kırıklığı üzer insanı, oh geçecek süper olmuş demeyeceğim ama inan bu insanla, ailesi ile aynı evde yaşadaydın şu an belki nefes alamayacak derecede boğulmuş,mutsuz ve hayatın bitmiş gibi hissedecektin
Şimdi yediğine içtiğine ne yapacağına senin karar verdiğin bir hayatın olacak.
Üzüleceksin ama azalacak, seninde objektif baktığın bir zamanın. Olacak. Evet diyeceksin..
Bazı evlilikler sürekli alttan almayla sürüyor evet ama bir süre sonra o da yetmiyor. Karşılıklı saygı yok,konuşup ortak noktada buluşma ihtimali yok nasıl sürecek bu hayat arkadaşlığı? Birde çocuklar eklenecek bakımından büyümesine karışacaklar ağız tadıyla evlat bile büyütemeyecekdin belki..
Olmuyorsa olmuyor canım
Tek senin itmenle yürümüyor.
Acını yaşa tüket önce sonra yeni hayatına başla bu tecrübe ile..
İnşallah hep iyiler çıksın bundan sonra canım.

ailesi ve eşi arasında kalmış bir adam var (çözülür )
annesinin sözleri kıymetli sizide kırmak istemiyor ama kararda vermemiş (çözülür)
kaynınız size el kaldırdı üzerinize yürüdü ve birşey yapmadı (çözül-MEZ)

iyi adamdır kötü adamdır siz bilirsiniz, ayrılık fikrinize düşün demiş yapma demiş ama siz gidincede eyvallah demiş eşyaları satılıga çıkarmış zaten benze artık çokta düşünmemeniz lazım.

Bu adam niye evlenmiş ya arkadaş ne üzülüyorsun sevinnn biraz yaşın ilerlesin neden kv çatır çatır cevap vermedim kayın kim ki bana nasıl el kaldırır buna nasıl müsade ettim nasıl bir adamla evliymişim diye kendine dövüneceksin bul işini gir işe oda ailesinim maskaralığına geri dönsün ezdirmeyin kendinizii kv ne sanıyor kendini hayat senin bir süre üzüleceksin ama geçecekkk ailen arkandaysa vız gelir tırstt giderr o düşünsün almış anasından aklı eşyalarını satılığa çıkarmış sen hala bu adam için mi üzülüyorsunnn

Evet herkes boyle diyo..

Ikinci mesaje istinaden yaziyorum, iyi ki ayrilmissin boşver sakin geri dönme.

Hic bi zaman 100% emin olmadim bu karari alirkende aldiktan sonrada. Gelecege dair guvenci olmayan esimdi bi yildir devam etti ve bu karar dogru geldi bana
Ginede zor

Hic bi zaman 100% emin olmadim bu karari alirkende aldiktan sonrada. Gelecege dair guvenci olmayan esimdi bi yildir devam etti ve bu karar dogru geldi bana
Ginede zor

lamihacim senin konularini iyi bilen birisi olarak hikayeni biraz da kendimkine benzetiyorum,en kötü karar bile kararsizliktan iyidir,anlattigin kadariyla elinden geleni yapmaya calismissin, ama sen evden gider gitmez esin esylarini satiliga koyup avukata gitmis. hakkinda hayirlisi olsun, bir iliskide cözüm olarak ayrilik hep ortaya atiliyorsa eni sonu gerceklesiyor.. üzülmemeye calis ,kafani dagitacak seyler yapmaya bak, sana herhangi sekilde ulasmadi mi esin?

Esim icin gecen yil zaten fark etmemis ha devam etmis ha etmemis.. yok hayir hic gorusmedik kendisiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…