Ayrılık

Bence bir bayanın evlilikten en büyük beklentisi ilgi gormektir. Maalesef erkekler evlendikten belli bir zaman sonra bunu yapmaktan vazgeciyorlar. Manevi açıdan boşluğa düşen bir kadin ne kendine ne başkalarına faydali olamaz zaten. Eşin inada bindirmediyse o da ayrilmakta razi o halde. Zor bir süreç olacaktir Allah yardimcin olsun.

Cunku gercekten ayrilmak istemiyorsunuz.. Esinizle mutlu olmak istiyorsunuz hala.. Her sey duzelsin, birbirimizle olalim istiyorsunuz..
Bosanmak icin can atarken bile uzuluyor bazi insanlar, hayalkirikliklari var bi kere, cok normal uzulmek..
Elden gelen her sey yapilmali,toparlamak icin caba gosterilmeli, duzelme ihtimali kalmamissa bosanma son secenek olmali..

Reactions: H E
Çok sinir bozucu cidden. Yani siz ağlarken onun farkında olmayıp rahat rahat uyuması bile aranızdaki iletişim eksikliğini gösteriyor. Madem o galesiz ben olsam bir anda rahatlamış mutlu rolü yapardım onun yanında. Siz mutlu göründükçe acaba ayrılmakla hata mı yapıyorum diye içine kurt düşecektir

Üzüluyorsun çünkü esinin bu fikri kabul edecegi aklına gelmedi...
Sen bekledin ki sana hak versin...
Sen bekledin ki değişsin,seni sevsin,sana ilgi göstersin...
Üzüldün çünkü buldukların umdukların olmadı..
Üzülme diyemem de...
Üzül.
Ama onun icin degil!!!!!
Hayaller ve hayatlar gerçegi için...

Ondan en azından bu tarz cümleleri beklemediğiniz için olabilir.

Üzülüyorsun çünkü bütün ayrılıklar zordur .

Yeni Hayatınızda bol şanslar dilerim

Evet 1 hafta sonra mahkeme gunu aldik. Ve ne adliyeye giderken ne cikarken hic bi sekilde konuşmadik sessiz sessiz gittik ve geldik okadar.hic bisey demedi.insan bi der bosanicaz tamam ama gel bi konusalim ,hakkini helal et yasadik ettik onca yilin hatrina falan derdi ama hic bisey yine herzamanki gibi suskundu.uzulmedi bile gozunde tek yas gelmedi

İki taraf istesenizde boşanmayı,sonucunda bir yuvayı yürütemediğiniz için bozuyorsunuz.Üüzlmek en doğal duygudur bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…