çok keskiniz böyle olmak için ne yapıyorsunuz kendi kendinizimi teselli ediyorsunuz bende güçlüyüm ama bukadar değil
İşte sigorta daha önemli benim için. Geleceğine yatırım, emeklerin karşılığıdır.işi varda sigortası yoktu parasızlık bir sıkıntı yaşamadığım için kendimde çalışıyorum işim var para 2 nci planda benim için
örnek vermen kendinden üzücü geçmiş olsun Allah büyük birdhaa olur yorumun içinde teşekkür ederim iyi geldiIliskinin baslari hep guzeldir zaten. Pembe bulutlarda yasarsin. Goklere ciktigin gunlere bakmamali. Uzun sureli durumlarda bu adamla olmazmis. Tek bir kisiyle yapabilecek biri degil cunku.
Onunla dogmadin. Onsuz da yasarsin. Su uzuntun de gececek. Daha kimler hayatina giricek cikacak. Her bitisler seni de bitirmesin. Boyle cekip gidenler icin de kendini bos yere heba etme.
Ilk gebeligimde kanamalarim vardi. Doktor yatmami tavsiye etmisti ama kanamalar gecmiyordu. Bana " duserse de sakin uzulme, saglikli bebek dusmez" demisti. Sonradan dış gebelik oldugu anlasildi ve bebek alindi. Diyecegim o ki saglikli iliski de bitmiyor. Uzulme.
kesinlikle önüme bakmam lazım artıkO birini bulmuştur. Çok mutlu mesuttur. Inan umurunda bile degilsin gerçeklerle yüzleş kendine gel.
çok teşekkür ederim :)İşte sigorta daha önemli benim için. Geleceğine yatırım, emeklerin karşılığıdır.
Tabii ki siz de çalışın. Ele güne muhtaç etmesin inşallah Allahım. Sevgi, mantık beraber yürüdü mü gerçek mutluluğu yakalacağınıza inanıyorum.
evlilik arefesi terkedecek bir kişilikteymiş belki Allah kurtardı beniEvlendikten 1 hafta sonra seni pişman edebilecek kapasitede bı adam için kendini üzme. İnan bana kafana öyle bir dank ederdi ki, evet güzel bir ilişki olabilir ama gizlediği karakterini ortaya çıkarmış o yüzden takılma ,unut.
Rica ederim.çok teşekkür ederim :)
dimi beni anlatıyor sanki....konunun profil fotonuzla uyumu...
geçicek kimse aşktan ölmüyor. zamana ihtiyacınız var. ve takıntı yapmayın tavsiyem. açıp açıp bakmayın instasına falan. geçme süresini uzatır.
buda geçecek neler geçmediki bir bilsen benden neler geçmedi ama işte her birşeyin ayrı bir sızı varTipik ıssız adam ayakları, böyle biri için üzülmene değmez balım.
Zamanla geçicektir. Şuan üzülmen normal. Geçicek
aynen malesef acı gerçeklerŞu kadarını söyleyebilirim ki, adam senden ayrılmak için elinden geleni yapmış.
ben kimleri unutmadım kimler geçmedi ama işte sızı kalıyor içimde en vazgeçemediğim kişiden vageçtim sonra yeniden başladı hayatım ve bu kişi girdi hayatıma daha önce evliydim ben 9 yıllık bir çıkma asker bekleme nişanlılık evlilikle geçirdiğim eşimden boşandım inan bana sorsalar 9 yıllıkmı 9 aylıkmı 9 aylık olan derim çünkü herkes kendi yaşadığı şeyi biliyor ama geçiyor hepsiİlişkinizde aşkı doruklarda yaşayan sadece siz olmuşsunuz.
Bir de para önemli değil diye bir
cümle kurmayın . Lakin para çok çok çok önemli. Buradaki konulara bir göz atın. Bakış açınız değişecektir.
Unutma konusuna girmiyorum bile. Kimler unutulmadı ki. Aslında unutulan, kişiler değil. Onlara beslediğimiz büyük aşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?