- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- Konu Sahibi HerYerKaranlik
merhaba :)
Ayrilik acisi geciyor mu hanimlar?
Ayrilik acisi geciyor mu hanimlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nasil atlatiliyor? Yazmamak icin ina isyan etmemek icin neler yapamli?
Çok basit.Peki nasil atlatiliyor? Yazmamak icin ina isyan etmemek icin neler yapamli?
Çok basit.
Bol bol dua ederek.
Sağlığa ve sevdiklerinin varlığına şükrederek.
Imtihan dünyasında olduğumuzu anımsayarak.
En sevdiklerini toprağa verenleri düşünüp onlar için sabır dileyerek.
Haklisiniz dua etmek lazim
Ve aklina onu getirmemek için ilgi alanlarina yönelip kafanı dagitarak
Iyi iste tum gun calis yat uyu, hafta sonuda evde durma cik gez dolas, universiteden arkadaslarinla takil, ne guzel uzaga gitmissin onu gormiceksinonu nasil yapa bilirim?
Uzaga tasindim suan okumak icin ...
Bütün gün calisiyorum sonra yoruluyorum .... Yani tanidik insan bile fazla yok ...
Iyi iste tum gun calis yat uyu, hafta sonuda evde durma cik gez dolas, universiteden arkadaslarinla takil, ne guzel uzaga gitmissin onu gormiceksin
onu nasil yapa bilirim?
Uzaga tasindim suan okumak icin ...
Bütün gün calisiyorum sonra yoruluyorum .... Yani tanidik insan bile fazla yok ...
Coooook uzun bir hikaye ...Benim 3 hafta oluyor ayrilik.Geciyor ama yara yara geciyor.Aynen aileyle arkadaslarla vakit gecirince muhabbet edince insan daha iyi oluyor.En onemlisi de bol dua.Insanin gercekten duaya ihtiyaci oluyor.Gece basimi yastiga koydugumda cok zor oluyor. Onu da dualar ederek geciriyorum.Allah buyuktur.Kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis. Sizin ne oldu ? Neden ayrildiniz?
Aklınızı meşgul eden şeylerle uğraşabilirsiniz. Mesela ben kitap okurum ve okurken başka bir şey düşünemediğim için tüm hayatım o kitap olur. Tabi bu durumda aşklı meşkli şeyler olmaması lazım.