Ayrilik

Peki nasil atlatiliyor? Yazmamak icin ina isyan etmemek icin neler yapamli?
Çok basit.
Bol bol dua ederek.
Sağlığa ve sevdiklerinin varlığına şükrederek.
Imtihan dünyasında olduğumuzu anımsayarak.
En sevdiklerini toprağa verenleri düşünüp onlar için sabır dileyerek.

onu nasil yapa bilirim?
Uzaga tasindim suan okumak icin ...
Bütün gün calisiyorum sonra yoruluyorum .... Yani tanidik insan bile fazla yok ...

Kk daki en cok verilen tavsiye bi kursa yazilabilirsin :)
imkanin yoksa alt yazılı yabancı dizi çok internette. canım sıkkınsa bi dizinin tüm sezonlari bitene kadar sürekli izlerim iyi geliyor özellikle eglenceliyse ya da bol atraksiyonlu :KK66:

Son düzenleme:
Ben uyuyarak atlatmistim.
Ve hic kimseye derdimi dokmemistim, cunku hic kimsem yoktu anlata bilicegim:KK51:. Su an dusundumde, galiba bu iyi bile oldu.
Ondan bahsettikce aklina gelir bence, konusmamak lazim.

Benim 3 hafta oluyor ayrilik.Geciyor ama yara yara geciyor.Aynen aileyle arkadaslarla vakit gecirince muhabbet edince insan daha iyi oluyor.En onemlisi de bol dua.Insanin gercekten duaya ihtiyaci oluyor.Gece basimi yastiga koydugumda cok zor oluyor. Onu da dualar ederek geciriyorum.Allah buyuktur.Kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis. Sizin ne oldu ? Neden ayrildiniz?

Benim 3 hafta oluyor ayrilik.Geciyor ama yara yara geciyor.Aynen aileyle arkadaslarla vakit gecirince muhabbet edince insan daha iyi oluyor.En onemlisi de bol dua.Insanin gercekten duaya ihtiyaci oluyor.Gece basimi yastiga koydugumda cok zor oluyor. Onu da dualar ederek geciriyorum.Allah buyuktur.Kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis. Sizin ne oldu ? Neden ayrildiniz?
Coooook uzun bir hikaye ...
Nisanliydik ... Dün aksam ayrilma kararini verdim.
Ailesi beni istemiyor...
Bunlar hep problem yapti bizi huzursuz erti ... Kavgaya yol acti

Aklınızı meşgul eden şeylerle uğraşabilirsiniz. Mesela ben kitap okurum ve okurken başka bir şey düşünemediğim için tüm hayatım o kitap olur. Tabi bu durumda aşklı meşkli şeyler olmaması lazım.

Kitap okumayi bende severim aksine askli meskli hep öneriniz varmi?

X