Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana lütfen yardım edin 7 aylık ilişki ağastosun başında bitti ve kafam çok karışık ilk önce benim için çok gzldi onu gerçektn çok sevdim ama o birinci ayımızda benden ayrıldı çok tartışma var bu ilişkide diye ve bende yalvarmıştım bitmesin düzeelicem azalıcak tartışmalar diye kabul etmedi ve şubat tatilin başında ayrıldık bu ayrılık boyunca ben onu ortak arkadşıma hep sordum oda beni hep soruyomuş okullar açıldı ve bana gei döndü bemde direk kabul ettim ve bir dönem çıktık tatil başladı herşey güzdl gidiyodu sonra küçük şeylerden tartışma çıkmaya başladı o alttan almaz oldu bende sinirilnemeye başladık çnkü bana sevgisini göstermiyodu artık oda bende aynı zaman da tatillere gittik o bana yazmaz oldu zaten ben çok çıakamıyoduk o yüzden çokta buluşamıyoduk ben ayarlamaya çalışıyodum artk o uğraşmıyodu ve bitirelim dedik ama ben yine bitmesin düzelicez kötü dönemdeydik ama biticek bu günler diye dil döktüm kabul etmedi ertesi gün arkdşlrıyla doğumgününü kutlamış resimler çekilmiş daha yeni ayrılmışız yani ertesi gün dışarı çıkılır mı ya bi üzül yani dimi snra ben bi on gün sonra sinirle aradım bunu baya bağırdım falan işte bana sen kötü bitirmek istysn bu yüzden byle knşysn falan ddi kapattı mesj attı işte kötü bitsin istiyodun al oldu işte falan ddi bende her şeyi sildim numarasını her şeyini onu ortak arkdşlrmıza da falan da sormuyorum o napıyo bilmiyorum bu en son knşmamız da beyfendi tekrar tatile gitmiş en yakın arkdşmda biliyo bu çocuğu işte geri döner daha iyisini mi bulucak okullar açılsın gör bak ama sen onu unutmuş olucaksun falan diyo aklım karışıyo dönerse diye bana yardım edin kütfen siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkımda bu çocuk iyi bitirmek istyodu niye byle bşy yapmak istyo ki bu çocuk ne yakışıklı ne zengin ne harika biri saddce ben çok sevdim en uzun ilişkisi benimle sizce ne yapmalıyım