Her evliliğin dinamiği farklıdır.Merhaba arkadaşlar
Eşimle tatil konularında bayramlarda çok problem yaşıyoruz. İkimiz de öğretmeniz ve ikimizin ailesinden de uzakta yaşıyoruz. Şimdi gene tatil başlıyor. Açıkçası eşimin ailesini sevmiyorum ve oraya gitmek istemiyorum. Eşim de pek benim ailemle gorusmez. Ama benim orada kalmam konusunda ısrarcı. Sizler böyle problemler yaşıyor musunuz?
Birbirimizden uzak yaşıyoruz pek telefonla da görüşmem onlarla. İlk istemeye geldiklerinde olmamisti annesi kacmami istemişti. Kaçmadım tekrar geldiler sonra. Evlendikten sonra da sürekli onlar senin ailen değil biziz bizle daha yakın ol falan diyor. Kendi ailemle gorusmeme de karışıyor. Evime geldiklerinde ev onlarinmis gibi takılıyorlar ben evde yokken odama girebiliyorlar eve misafir cagirabiliyorlar bana normal gelmiyor bunlarSevmeme nedeniniz ne ?
Ne yapmayı düşünüyorsunuz esiniz cok bencil bu evliliğin sonu pek Hayır gözükmüyorEşim kabul etse dert olmazdi ama o benim ailemde hiç bayram geçirmedi. Ben onlarda iki kere geçirdim eşim gelmez. Böyle olunca dert oluyor bana. Aileme haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Bencil egoist bir eşiniz var Kusura bakmayın onun gözünde eş değil duyguları olmayan,kukla bir objesiniz.Size saygısı yok.Seven adam olsa ailenizden hoşlanmayabilir ama bunu çözümü sizi ailenizden koparmak olmamalı "sen ailenle tatil yap ben ailemle .Son 10 gün başbaşa bir yere gidelim der" ama nerde????Eşim kabul etse dert olmazdi ama o benim ailemde hiç bayram geçirmedi. Ben onlarda iki kere geçirdim eşim gelmez. Böyle olunca dert oluyor bana. Aileme haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Eşiniz sizin ailenizde gelip kalıyor mu peki ?Tatilin bir kısmını kendi ailemle geçiyorum bir kısmını onun ailesi ile. Bir kısmı beraber geçiyoruz. Ailesinde 3 hafta kalıyorum ortalama. Benim ailem pek gelmez evime, onunki ise gelir bayagi da oğlumun evi misafir değilim der kalır
Eşiniz sizin ailenizde gelip kalıyor mu peki ?Tatilin bir kısmını kendi ailemle geçiyorum bir kısmını onun ailesi ile. Bir kısmı beraber geçiyoruz. Ailesinde 3 hafta kalıyorum ortalama. Benim ailem pek gelmez evime, onunki ise gelir bayagi da oğlumun evi misafir değilim der kalır
Eğer sizin ailenizde hiç bayram gecirmediyse sizden de bunu talep etmeye hakkı yok.Eşim kabul etse dert olmazdi ama o benim ailemde hiç bayram geçirmedi. Ben onlarda iki kere geçirdim eşim gelmez. Böyle olunca dert oluyor bana. Aileme haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
İkiniz de birbiriniz için belli fedakarlıklar yapacaksiniz. Örneğin 10 gün senin ailen 10 gün onun ailesi sonra kendinize zaman ayırın. Tatilin tamamını ailelerle harcamayın.Merhaba arkadaşlar
Eşimle tatil konularında bayramlarda çok problem yaşıyoruz. İkimiz de öğretmeniz ve ikimizin ailesinden de uzakta yaşıyoruz. Şimdi gene tatil başlıyor. Açıkçası eşimin ailesini sevmiyorum ve oraya gitmek istemiyorum. Eşim de pek benim ailemle gorusmez. Ama benim orada kalmam konusunda ısrarcı. Sizler böyle problemler yaşıyor musunuz?
Aynen kimse ağaç kavuğundan çıkma değilİkiniz de birbiriniz için belli fedakarlıklar yapacaksiniz. Örneğin 10 gün senin ailen 10 gün onun ailesi sonra kendinize zaman ayırın. Tatilin tamamını ailelerle harcamayın.
Normal değil çünküBirbirimizden uzak yaşıyoruz pek telefonla da görüşmem onlarla. İlk istemeye geldiklerinde olmamisti annesi kacmami istemişti. Kaçmadım tekrar geldiler sonra. Evlendikten sonra da sürekli onlar senin ailen değil biziz bizle daha yakın ol falan diyor. Kendi ailemle gorusmeme de karışıyor. Evime geldiklerinde ev onlarinmis gibi takılıyorlar ben evde yokken odama girebiliyorlar eve misafir cagirabiliyorlar bana normal gelmiyor bunlar
Eşim kabul etse dert olmazdi ama o benim ailemde hiç bayram geçirmedi. Ben onlarda iki kere geçirdim eşim gelmez. Böyle olunca dert oluyor bana. Aileme haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?