Ayrilikk

melisqw

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
59
4
18
30
Merhaba arkadaşlar
Eşimle tatil konularında bayramlarda çok problem yaşıyoruz. İkimiz de öğretmeniz ve ikimizin ailesinden de uzakta yaşıyoruz. Şimdi gene tatil başlıyor. Açıkçası eşimin ailesini sevmiyorum ve oraya gitmek istemiyorum. Eşim de pek benim ailemle gorusmez. Ama benim orada kalmam konusunda ısrarcı. Sizler böyle problemler yaşıyor musunuz?

Her evliliğin dinamiği farklıdır.

Sevmeme nedeniniz ne ?
Birbirimizden uzak yaşıyoruz pek telefonla da görüşmem onlarla. İlk istemeye geldiklerinde olmamisti annesi kacmami istemişti. Kaçmadım tekrar geldiler sonra. Evlendikten sonra da sürekli onlar senin ailen değil biziz bizle daha yakın ol falan diyor. Kendi ailemle gorusmeme de karışıyor. Evime geldiklerinde ev onlarinmis gibi takılıyorlar ben evde yokken odama girebiliyorlar eve misafir cagirabiliyorlar bana normal gelmiyor bunlar

Bir bayram bir aileye diğer bayram öbür aileye gidersiniz olur biter. Ya da herkes kendi ailesi ile geçirir bayramı yine olur biter. Dert bile değil.

Eşim kabul etse dert olmazdi ama o benim ailemde hiç bayram geçirmedi. Ben onlarda iki kere geçirdim eşim gelmez. Böyle olunca dert oluyor bana. Aileme haksızlık ettiğimi düşünüyorum.

Eşim kabul etse dert olmazdi ama o benim ailemde hiç bayram geçirmedi. Ben onlarda iki kere geçirdim eşim gelmez. Böyle olunca dert oluyor bana. Aileme haksızlık ettiğimi düşünüyorum.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz esiniz cok bencil bu evliliğin sonu pek Hayır gözükmüyor

Bencil egoist bir eşiniz var Kusura bakmayın onun gözünde eş değil duyguları olmayan,kukla bir objesiniz.Size saygısı yok.Seven adam olsa ailenizden hoşlanmayabilir ama bunu çözümü sizi ailenizden koparmak olmamalı "sen ailenle tatil yap ben ailemle .Son 10 gün başbaşa bir yere gidelim der" ama nerde????
Çözüm gözü kara olmak, gerekirse ipleri kopartacaginizi bilmeli.Onun anası kiymetlide ,sizi okutan ana çöp mü????

Ben de ayrılmayı düşünmeye başladım. Eşimi seviyorum. Açıkçası eşimle bu tatil meseleleri aileler hariç bir problemimiz yok kurulu güzel bir düzenimiz var . Ayrılmak biraz korkutuyor nasıl olur sonrasında pişman olur muyum diye. Ailem ayrılma düşüncemi bilmiyor kimse bilmiyor gerçi. Kendi kendime kuruyorum

Tatilin bir kısmını kendi ailemle geçiyorum bir kısmını onun ailesi ile. Bir kısmı beraber geçiyoruz. Ailesinde 3 hafta kalıyorum ortalama. Benim ailem pek gelmez evime, onunki ise gelir bayagi da oğlumun evi misafir değilim der kalır

Eşiniz sizin ailenizde gelip kalıyor mu peki ?
3 hafta çok uzun bir süre ben olsam bir hafta kalıp dönerdim eşiniz kalmaya devam edebilir.
Başka problemleriniz yoksa sırf bu sebepten ayrılmayı düşünmeniz saçma.
Eşiniz de mecburen kabul edecek bu tavrı kimse kimseyi zorlayamaz.

Eşiniz sizin ailenizde gelip kalıyor mu peki ?
3 hafta çok uzun bir süre ben olsam bir hafta kalıp dönerdim eşiniz kalmaya devam edebilir.
Başka problemleriniz yoksa sırf bu sebepten ayrılmayı düşünmeniz saçma.
Eşiniz de mecburen kabul edecek bu tavrı
Eğer sizin ailenizde hiç bayram gecirmediyse sizden de bunu talep etmeye hakkı yok.
Valla eşiniz birde öğretmen olacak böyle meslektaslarimi görünce çok sinirleniyorum açıkçası.

Eşim benim ailemde kalsa ya da benim orada bir hafta dönüp kalmami kabul etse zaten problem yok. Ama ben orda kalmak zorundayım ona göre 3 hafta o hiç gelmese de olur. Anlasamadigimiz konu bu.

İkiniz de birbiriniz için belli fedakarlıklar yapacaksiniz. Örneğin 10 gün senin ailen 10 gün onun ailesi sonra kendinize zaman ayırın. Tatilin tamamını ailelerle harcamayın.

İkiniz de birbiriniz için belli fedakarlıklar yapacaksiniz. Örneğin 10 gün senin ailen 10 gün onun ailesi sonra kendinize zaman ayırın. Tatilin tamamını ailelerle harcamayın.
Aynen kimse ağaç kavuğundan çıkma değil

Arkadaşlar eşim beni orda kalmaya zorluyor ama o gelmiyor. Oraya gittiğimizde ailesi için bı aylık süre de az geliyor ısrar ediyorlar benim ailemle gorusmeme karisiyorlar. Dediğim gibi eşim gelmiyor gelse de Max 2 gün kalır

O zaman eşinize göre hareket etmeyin hatta bu bencil adamla ömrünüzü çürütmeyin. Evlendikten sonra eşinizin tapulu malı olmuyorsunuz ailenizle aranıza giremez kendi ailesinde kalmanız için size baskı da yapamaz. Evlilik yapışık ikiz gibi gezmek değil herkes tatili kendi ailesiyle geçirsin.

Normal değil çünkü

Esiniz sizin ailenizle görüsmüyorsa o zaman size baski kurmaya hakki yok. Bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…