- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Princess
-
- #2.681
merhablar 1 hafta once nısanlımdan ayrıldım sorunlarımız oldugu zman ayrılmak kolay gelıyordu dusunmesı ama gerçekleştırdıkden sonra kendımı toparlamakda zorlanıyorum ne yapabılrım suanda cıkmaz da gıbıyım ve maıl mesaj atıyorum çok kızgın bu halı benı daha cok uzuyor. yardımmm((
Ben bıraktığımdan beri yine hep aynı hikayeler yine erkeklerin akılsızlıkları anlatılmış. Tatil dönüşü hemen buraya geldim ve olanları anlatıyım.
Malum eski sevgilimle 7-8 ay sonra görüşmüştük 1-2 defa. Karaktersizliğin bu kadarı! Ben bu adamla 3 yıl nasıl çıktım diyorum şu an. Beni öpmeye çalışmalar vs..Ben kızdıkça yüzsüzce gülmeler, şu an anlatırken bile tiksiniyorum ondan nefret bile etmiyorum o kadar seviyesiz bir insan. Arkadaş kalsak sorun olmazdı ama onu da istemedi beni o kadar soğuttu ki kendinden anlatamam. Sabahlara kadar beni arıyor telefonda ağlıyordu bir şans için.Deli gibi rahatsız ediyordu hem telefondan hem internetten artık iyice taciz seviyesine gelmişti rahat bırakmıyordu.Ya sevgili olalım ya da hayatından cıkayım gibi laflar ediyordu, arkadas kalmaya dayanamıyomuş.Tabi bunlar blöftü. Derken en sonunda ben de blöfünü gördüm. Hayatından cıkıyorum senin dedim ve yokoldum. Sürekli aramalar mesajlar vs hiçbirine cevap vermedim o andan sonra. Neler neler yazıyordu mesajlarda, ayaküstü ask mektupları.Kendine zarar verirmiş beyefendi. Ertesi sabah evimin önüne geldi kapıyı ac diye yalvarmaya basladı ve hiç bir tepki vermedim ne cevap attım ne de kapıya cıktım. Arkadasları aracılıgıyla bana mesajlar gönderiyordu cevap bekliyordu.Hiç bir sekilde cevap vermedim hayır bile demedim.Duyduguma göre hala bunalımdaymış.Hala ona geri dönebilecegimi düşünüyormuş beni istiyor beni bekliyormuş. Gecenlerde evime hediye gönderdi, arkadası getirmiş kapıma,paket gelir gelmez suratına kapattım kapıyı ama kapıma bırakmış. Yine hiç bir tepki vermedim. Artık rahatsız etmiyor aramıyor ama içten içe hala depresyondaymış. Umrumda değil ona karsı bir sey hissetmiyordum ama gözümde en azından karaktersiz değildi. Şu an onun bu hallerini gördükce gözümden o kadar düştü ki yalvaran erkek gercekten cok itici oluyormuş.
Benim şu an yeni bir ilişkim var, o kadar mutluyum ki nazar değmesin diyin kızlar. Önceki ilişkimde ben aşık değilmişim diyorum, aşk neymiş simdi anladıgımı düşünüyorum. Eski sevgilim beni terkettiginde asıgım diye burda nasıl üzüldügümü bilenler vardır. Anladım ki hepsi geciyor. Ve erkekler hep aynı hep gec anlıyorlar, hepimizin basına aynı olay geliyor.Mutlaka dönüyorlar ama çok gec olmuş oluyor. Lütfen kendinizi üzmeyin biliyorum o an insan öyle olmuyor kendini paralıyor, ama en azından sizi terkeden adama bunu hissettirmeyin, kaybetme korkusunu anlayınca çabuk dönerse ne mutlu. Sizin duygularınız bitince dönerse de yine siz mutlu olacaksınız üzülen o olacak. Her durumda eninde sonunda mutlu olucaz kızlar birbirimizin destegi sayesinde =) Bana burda zor zamanlarımda destek olan herkese cok tesekkür ediyorum ve simdi zor zamanlar yasayanlara ben destek olmak istiyorum yasadıklarımı anlatıp.
Bu bahsettiğin ayrılık değil ki. Genelde burda dönecek mi diye bahsettiklerimiz ciddi ayrılıklar oluyor. Sizinki kızgınlıkla ani verilen karar hatta bi blöf sadece. Kendin de demişsin rest çekiyor diye. Seninki gibi olmuş olsa, zaten rahat duramaz arar diye düşünsek hiçbirimiz burda acılar içinde kıvranmayız.ayrılmıs erkegı gerı dondurmek ıcın hıc bırsey yapmam .aksıne cok rahat olurum .donecegı varsadonuyor zaten .yoksa da cabanla donen bır erkek tekrar gıdıcektır zaten .
bızde bugun an ırtıbarıyla ayrılmıs durumdayız .bugun bulusmamız gerekıyordu hava cok yagıslı ve evde ıslerım oldugundan bulusamadık .o na bunuda belırttım .o kendı kendıne rest cektı bana .ne halın varsa gor bıttı bırdaha gorusmek ıstemıyorum senınle dedı .ayrılacagından degılde ıste rest cekıyor beyımız .ben uzerıne hıc gıtmedım .aramadım bıle acıklama yapmadım .benden neden ayrılıyorsun dıye sormadım bıle .attıgı mesaja sadık kalarak bıttı bugun bu ılıskı .boyle sacma sapan cocuksu tavırlara hıc gerek yok .
zaten kendısı arayacaktır yarın ,sen ne kadar duygusuz ınsansın ,sana bıttı dedım bır kere neden dıye sormadın dıye .bılıyorum rahat duramaz arar
Bizimki de benim bazı hatalarım yüzünden her şey cok iyi giderken bir anda bitirilen bir ilişkiydi.Hatalarım da onun çok üstüne düşmemdi, onun gözünde hataydı işte. Sıkıldım diyip ayrıldı. Ayrıldıktan 1 ay sonra tekrar adım atmıştı ama ben de biraz olumlu gibi davrandım yine kendini çekti yokoldu. Ben asla mesaj atmadım üstüne gitmedim ama adımına olumsuz cevap vermemem bile onu geri kaçırmıştı. Sen en azından şansını denemişsin mesaj çekerek, hiç pişman olma. Sen ona tekrar adım atmazsan kaybetme korkusuyla eninde sonunda sana adım atmak isteyen yine o olur tabi yeterince seviyorsa. Ben döneceğini düşünüyorum ama bu erkekler geç akıllanıyor işte. Benimki o kadar gec döndü 7-8 ay kadar ama anlattığına göre kendinde cesaret bulamadıgı için bu kadar uzu sürmüş. Erkekler genelde sıkılıp ayrılıp bi kafa dinlemek istiyorlar ama asıl o zaman anlıyorlar değerimizi, hele ki başka kızlarla olurlrsa sakın üzülmeyin başka kızları gördükce akıllarına biz geliyoruz, onları hep bizimle kıyaslıyorlar. Üzme kendini canım zaten geri dönmese bile sen onu unutmuş olacaksın, benimki 3 yıllık bi ilişkiydi ayrıldıktan sonra asla toparlanamam sandım ama şu an iyi ki ayrılmısız diyorum ve onunla oldugumdan cok daha mutluyum.canım eski konularını bilmiyorum ama geri dönüş yapması ve senind e ondan soğuman çok iyi olmuş..ben de çok yeni sevgilimden ayrıldım..herşey güzel giderken benim bazı hatalarım sonucunda sanırım biraz da mesafe ve artık kendi kafasında başka ne kurduysa bilmiyorum ayrılmak istedi..ilk günler çok kötü oldum dayanamadım kendimi tutamadım ona çok mesaj çektim..çoğunda saçma bahaneler buldu çoğuna cevap vermedi vs..ben çok üstüne gittim ve kendini geri çekti..en son çok sinirleni imalı ve kızdıracak mesajlar yazdım hatta sevmediğimi söyledimve o günden sonra 20 gün oldu aramadım hiç o da aramadı..hala bekliyorum dönmesini..başka bişey düşünemz oldum sadece geri dönmesini istiyorum..ne zaman dönecek hiç dönmeyecek mi
Bizimki de benim bazı hatalarım yüzünden her şey cok iyi giderken bir anda bitirilen bir ilişkiydi.Hatalarım da onun çok üstüne düşmemdi, onun gözünde hataydı işte. Sıkıldım diyip ayrıldı. Ayrıldıktan 1 ay sonra tekrar adım atmıştı ama ben de biraz olumlu gibi davrandım yine kendini çekti yokoldu. Ben asla mesaj atmadım üstüne gitmedim ama adımına olumsuz cevap vermemem bile onu geri kaçırmıştı. Sen en azından şansını denemişsin mesaj çekerek, hiç pişman olma. Sen ona tekrar adım atmazsan kaybetme korkusuyla eninde sonunda sana adım atmak isteyen yine o olur tabi yeterince seviyorsa. Ben döneceğini düşünüyorum ama bu erkekler geç akıllanıyor işte. Benimki o kadar gec döndü 7-8 ay kadar ama anlattığına göre kendinde cesaret bulamadıgı için bu kadar uzu sürmüş. Erkekler genelde sıkılıp ayrılıp bi kafa dinlemek istiyorlar ama asıl o zaman anlıyorlar değerimizi, hele ki başka kızlarla olurlrsa sakın üzülmeyin başka kızları gördükce akıllarına biz geliyoruz, onları hep bizimle kıyaslıyorlar. Üzme kendini canım zaten geri dönmese bile sen onu unutmuş olacaksın, benimki 3 yıllık bi ilişkiydi ayrıldıktan sonra asla toparlanamam sandım ama şu an iyi ki ayrılmısız diyorum ve onunla oldugumdan cok daha mutluyum.
bana hiçbir şey demeden gitti bi bitti kelimesini bile çok gördü 6 ay oldu ben onu unutamadım ...
bana geri dönmesin istemiyorum ama söylenecek sözlerim var sadece bunlar üzüyo beni zoruma giden 3 yılın ardından böyle saçma bitmesi
Gelmiyorlarmış, onca ay geçti, barışmayı düşünmesem de bana çektirdiklerinin bir bedeli olmasını isterdim ama ah yerde kalabiliyormuş. Bugün o kadar kötü hissediyorum ki, yok çaresi...
canım eski konularına baktım da seninki sanırım evlilikmiş..o daha ayrı bir acı ya..sevgili olup ayrılmakla evli olup ayrılmak arasında çok fark var..canının yanması çok normal..uzunca bir süre de geçmeyecek..ama ahın yerde kalmayacak inşallah..belki hemen değil ama birgün mutlaka yaptıklarının cezasını çekecek büyük acılar çektirenler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?