- Konu Sahibi Princess
- #2.841
konunu tam bılmıyorum canım yenı uyeyım baskasıyla mı gorustugunu dusundu de boyle ıntıkammı alıyor senden acaba o ne hıssettyse senn de oyle hıssetmenı mı ıstıyorkı
bizim isler biraz karisik ne düsündügünü anlayamiyorum..söyle oldu..o benden ayrildi sevgim bitti sana karsi falan dedi.baskasimi var dedim yok olsa söylerim dedi...bir bucuk ay hic aramadim oda aramadi..
bi bucuk ay sora bi kizla resimlerini yakaladim onun mail adresinde.. artik bilerekmi yapti bilmiyorum.. onun sifresini biliyordum ben ama unuttumu sanmisti belkide.. msn varken neden o adrese yolladi resmi onu anlyamiyorum?? birde o kizla görüsmüstü falan onlari biliyorum hemde fare gibi kiz diyordu.. ve beni onla kiskandirmaya calisiyordu..
sonra bu benim birilye görüstügümü falan duydu.. gercektende dogru bu..bi kiz düsmanim yetistirmis..tarihlerde cakisiyor.. 25 temmuzda ögrenmis olaibilir ve resimler 28 temmuzda gönderilmis..
ayrica iste ayrilirken arkads kalabiliriz.. sen biriyle olana kadar ben biriyle olana kadar istedgiimiz kadar durabilir yani fln diyordu..ama ben yinede silmistim onuda ailesinide..o benim ailemi silmedi..taki bi olay olup ben biseyden süpelenip evlerini arayana kadar.. evlerini aradigmi ögrenince oda benim ailemi sildi hepsini..
iste o benim biriyle görüstümü ögrendikten sonra sende birini bulmussun gelince artik buraya görüsürsünüz falan diyerek benim agzimdan laf mi almya calsti kalbimimi kirmaya calisti bilmiom ama bende dedim o orada yasamiyor fln filan tam anlatmaya calisirken tamam naprsan yap ilgilendirmiyrosun beni fln dedi..konusmak istemiyorum seninle faln dedi.. oda kiskandi eminim.. ama hem beni aldatip hemde bencilllik yapip beni kiskanmaya hakki yok...
sonra iste en son msjimda dedim rezil olmazsin dedim facede iliskini acikla herkes duysun.soranlarada seviyorum dersin falan yazmistim..oda hemen profil resmini ikisini koymus.. eger beni biraz sevseydi kirmamak icin böyle seyler yapmazdi.. hem neden daha yeni paylasiyor resimleri...bencede bana inat yapiyor gibi geliyo biraz..bakalim benle ayni sehirde olunca ve ben hala tepki vermeyince napicak...ama inanamiyrm beni bukadar cabuk unuttuguna..