• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konunu tam bılmıyorum canım yenı uyeyım baskasıyla mı gorustugunu dusundu de boyle ıntıkammı alıyor senden acaba o ne hıssettyse senn de oyle hıssetmenı mı ıstıyorkı

bizim isler biraz karisik ne düsündügünü anlayamiyorum..söyle oldu..o benden ayrildi sevgim bitti sana karsi falan dedi.baskasimi var dedim yok olsa söylerim dedi...bir bucuk ay hic aramadim oda aramadi..

bi bucuk ay sora bi kizla resimlerini yakaladim onun mail adresinde.. artik bilerekmi yapti bilmiyorum.. onun sifresini biliyordum ben ama unuttumu sanmisti belkide.. msn varken neden o adrese yolladi resmi onu anlyamiyorum?? birde o kizla görüsmüstü falan onlari biliyorum hemde fare gibi kiz diyordu.. ve beni onla kiskandirmaya calisiyordu..

sonra bu benim birilye görüstügümü falan duydu.. gercektende dogru bu..bi kiz düsmanim yetistirmis..tarihlerde cakisiyor.. 25 temmuzda ögrenmis olaibilir ve resimler 28 temmuzda gönderilmis..

ayrica iste ayrilirken arkads kalabiliriz.. sen biriyle olana kadar ben biriyle olana kadar istedgiimiz kadar durabilir yani fln diyordu..ama ben yinede silmistim onuda ailesinide..o benim ailemi silmedi..taki bi olay olup ben biseyden süpelenip evlerini arayana kadar.. evlerini aradigmi ögrenince oda benim ailemi sildi hepsini..

iste o benim biriyle görüstümü ögrendikten sonra sende birini bulmussun gelince artik buraya görüsürsünüz falan diyerek benim agzimdan laf mi almya calsti kalbimimi kirmaya calisti bilmiom ama bende dedim o orada yasamiyor fln filan tam anlatmaya calisirken tamam naprsan yap ilgilendirmiyrosun beni fln dedi..konusmak istemiyorum seninle faln dedi.. oda kiskandi eminim.. ama hem beni aldatip hemde bencilllik yapip beni kiskanmaya hakki yok...

sonra iste en son msjimda dedim rezil olmazsin dedim facede iliskini acikla herkes duysun.soranlarada seviyorum dersin falan yazmistim..oda hemen profil resmini ikisini koymus.. eger beni biraz sevseydi kirmamak icin böyle seyler yapmazdi.. hem neden daha yeni paylasiyor resimleri...bencede bana inat yapiyor gibi geliyo biraz..bakalim benle ayni sehirde olunca ve ben hala tepki vermeyince napicak...ama inanamiyrm beni bukadar cabuk unuttuguna..

bizim isler biraz karisik ne düsündügünü anlayamiyorum..söyle oldu..o benden ayrildi sevgim bitti sana karsi falan dedi.baskasimi var dedim yok olsa söylerim dedi...bir bucuk ay hic aramadim oda aramadi..

bi bucuk ay sora bi kizla resimlerini yakaladim onun mail adresinde.. artik bilerekmi yapti bilmiyorum.. onun sifresini biliyordum ben ama unuttumu sanmisti belkide.. msn varken neden o adrese yolladi resmi onu anlyamiyorum?? birde o kizla görüsmüstü falan onlari biliyorum hemde fare gibi kiz diyordu.. ve beni onla kiskandirmaya calisiyordu..

sonra bu benim birilye görüstügümü falan duydu.. gercektende dogru bu..bi kiz düsmanim yetistirmis..tarihlerde cakisiyor.. 25 temmuzda ögrenmis olaibilir ve resimler 28 temmuzda gönderilmis..

ayrica iste ayrilirken arkads kalabiliriz.. sen biriyle olana kadar ben biriyle olana kadar istedgiimiz kadar durabilir yani fln diyordu..ama ben yinede silmistim onuda ailesinide..o benim ailemi silmedi..taki bi olay olup ben biseyden süpelenip evlerini arayana kadar.. evlerini aradigmi ögrenince oda benim ailemi sildi hepsini..

iste o benim biriyle görüstümü ögrendikten sonra sende birini bulmussun gelince artik buraya görüsürsünüz falan diyerek benim agzimdan laf mi almya calsti kalbimimi kirmaya calisti bilmiom ama bende dedim o orada yasamiyor fln filan tam anlatmaya calisirken tamam naprsan yap ilgilendirmiyrosun beni fln dedi..konusmak istemiyorum seninle faln dedi.. oda kiskandi eminim.. ama hem beni aldatip hemde bencilllik yapip beni kiskanmaya hakki yok...

sonra iste en son msjimda dedim rezil olmazsin dedim facede iliskini acikla herkes duysun.soranlarada seviyorum dersin falan yazmistim..oda hemen profil resmini ikisini koymus.. eger beni biraz sevseydi kirmamak icin böyle seyler yapmazdi.. hem neden daha yeni paylasiyor resimleri...bencede bana inat yapiyor gibi geliyo biraz..bakalim benle ayni sehirde olunca ve ben hala tepki vermeyince napicak...ama inanamiyrm beni bukadar cabuk unuttuguna..

yanı cok acık bılerek yaptıgı ya pekı o kız anlamıyor mu yanı resmen kullanılıyor gıbı geldı bana ne kadar cıktıgınız bılmıyorum ama 1 bucuk ayda bırını unutup baskasını bulur mu ya bı de sana nıspet yapıyor senı dusunse bıraz bırını bulsa bıle sen kırılma dıye ulu orta oyle resım koymaz

aynen ben hayatta kutlamam hatta msj atarsa takmamyı bıle dusunuyorum cunku o cok koyar bence bırde arkadaslarm dedıkı faceten engelle senı bulamasın oda cok koyarmıs tabı ılk basta benım faceımı acmam gerek :D

abow bu kısmını dusunemedm bak:1:

yanı kapatsam bıle kuzenım eklı onda kuzenımden bakacagımı bılır oyle dah akomık duruma duserım gıbı geldı ve kapatmadım o arada kapatıo ama bı ıkı saatte acıyor dayanamayıp o da merak edıyor benı anlıyorum ve daha komık duruma dusuyor acıckası:D:D o duruma dusmek ıstemem:D

aynen ben hayatta kutlamam hatta msj atarsa takmamyı bıle dusunuyorum cunku o cok koyar bence bırde arkadaslarm dedıkı faceten engelle senı bulamasın oda cok koyarmıs tabı ılk basta benım faceımı acmam gerek :D

hmm cnm ben okudum bıraz yazdklarını dıger topıkte bana mısılleme yapıyormus gıbı geldı.bu arada o kızda cok karaktersızmıs yanı sızı bıldıgı halde nası cıkmış anlamadm.kızı yakndan tanıyormusun ıyı bırımı? bence o kzıı kullanıyor bana oyle geldı

bilmiyorum canim ya.. benim canimi neden bukadar yakiyor..yada hic düsünmüyormu burcu üzülürmü diye ? ama bellki üzülmüyor yada bilerek yapiyor..ama neden bilerek yapsinki? beni aldatan o , benden ayrilan o.. tabiki bende baskasindan hoslanicam, sirilsiklam asik olmasamda hoslandim..

o kiz bizi bilmesi gerekir..cünkü biz beraberken karsilasmisti kizla cafede oturduk falan seni biliyr demisti hatta ben kiskaninca..sonrada konusu acilmisti onla kiskandirmaya caliisyordu..sonra sacini onun gibi yaptir rengini falan demisti..bende kizmistim ne durmadan onu söylüosun diye..oda demisti fare gibi kiz falan..

acaba gercekten kizdida bana o kizla birlikte oyunmu yapiyorlar bana :(( cünkü aileside bilmiyordu benim sayemde ögrendiler.. kizi yakindan tanimiyorum ama iyi bi kiza benziyor..ama kizin profil resmi hala ayni hic degismedi.. oda degistirsin madem cok mutlular

ben bu konu başlığında erkeklerin arkasından geri gelir mi ya da geri getirmek için neler yapmalıyız demeleri pek kadın olarak hazmedemiyorum kızlar.
kadınlar daha hassastır ve bazı konularda erkeklere eyvallah dememeli diye düşünüyorum ne kadar severse sevsin kadına erkeğin arkasında vah vahlamayı pek yakıştıramıyorum .kadınlar benim için güçlülük simgesidir her zaman .yıkılmaz ,her zaman öne bakar geriye asla dönüp bakmaz ,ama burda çok farklı şeyler okuyunca erkekleri aşırı önemseyip onları tepeye çıkartmayı bence haketmiyorlar .haksız mıyım sizce ?

engellersen onu nasıl takıp edıceksın sılemem valla cıldırırm cunku takıp etmeden:D:D

yanı kapatsam bıle kuzenım eklı onda kuzenımden bakacagımı bılır oyle dah akomık duruma duserım gıbı geldı ve kapatmadım o arada kapatıo ama bı ıkı saatte acıyor dayanamayıp o da merak edıyor benı anlıyorum ve daha komık duruma dusuyor acıckası:D:D o duruma dusmek ıstemem:D

dur kız kanıma gırdın ben bı dusuneyım:1:

ondan ayrılan benim ama haklıydım:::( yakın arkadaşları ailesi sürekli onun ismini söyleyip duruyor:(( bende hiç sormuyorum:(( ama seviyorum:((

yanı cok acık bılerek yaptıgı ya pekı o kız anlamıyor mu yanı resmen kullanılıyor gıbı geldı bana ne kadar cıktıgınız bılmıyorum ama 1 bucuk ayda bırını unutup baskasını bulur mu ya bı de sana nıspet yapıyor senı dusunse bıraz bırını bulsa bıle sen kırılma dıye ulu orta oyle resım koymaz

canim bencede nispet yapiyor neden biliyomusun cünkü pazartesi günü abisiyle konustuk üzgün oldugumu falan biliyor size nasil anlatiyosam onada öyle anlattim ve hani bitti demistin dedi bende dedim ki hayatimda son erkek olsa onla birlikte olmam falan.. ne birtek resmimiz kaldi nede bir mektup ve onun bana aldigi laptopu attim dedim..ve ertesi gün profile resim koydu :)) abisiyle konustular belki ve benimde tepki göstermem icin böyle bisey yapmis olabilirmi diye düsünüyorum? birde 2-3 kere ismini degistiriyordu.. önce soyisim ön isim sonra ön isim soyisim sora soyismini noktali isaretsiz yapmalar falan :) sanki ben burdayim giriyorum internete demek ister gibi :D

Ama artik icim cok ferah benim icim rahatladi onun gibi bi insanla evlenmedigim icin cok sansli hissediyorum kendimi..

iste birde o konu var en azindan benim kirilmamam icin resim koymamasi lazim...benim baskasindan hoslandigimi ögrendi ya oyüzden bana kötü davrandi ve böyle seyler yapiyor gibi geliyor.. kizida hic kiskanmiyorum ayni sakip sabanciya benziyor :))) sakip sabanciya ayip oldu ama öyle napim :60: inanamiyorm artik rahatim ve saka bile yapabiliyorum bu konunun üstüne.. :60: insallah ruh halim hep böyle kalir:P

Son düzenleme:
son mailimde bi sürü ona beddua etmistim..bide ayrica yazmistim..facede neden pylasmiyosun sevgilini utaniyosun dimi falan diye..

ama simdi onuda yapmis.. yanyana resimlerini koymus profil resmine hemde:((( inanamiyrm ya.. biraz düzeliyorum birsey cikiyor yine moralim bozuluyor:(( napiyor bu bilerekmi yapiyor anlamadimki:( ama kizin profil resminde bir degisiklik yok

neyi bilerek yapıyor..profil resmi olarak başka bi kızla resmini koymuş..hayatında başka biri var sen hala napıyor bilerek mi yapıyor diyorsun..evety bence bildiği şey yaşadığı şey başkasıyla olmuş işte..

canım inan canını acıtmak istemem muhtemelen çok da yanıyordur..ama başka biriyle onun resmini gördüğünde ona karşı en ufak bişey hissetmemen ggerekitrdi..zor biliyorum ama başkasının gözlerine bakmış başkasının elini tuıtumuş vs..geri dönse dah, sen onu nasıl kabnul edeceksin nasıl için alacak tekrar nasıl bakacaksın gözlerine..:37:,

kendine daha fazla acı çektirme ve birdaha onun profiline girip sakın o resimlere bakma kendine eziyet etmekten hoşlanıyor musun..:30:

Back
X