- Konu Sahibi Princess
- #3.021
dogum gununu kutlamıcam. umarım ona koyar.
Canım buradaki yorumları okudum, ben farklı düşünüyorum. Bence doğum gününü kutlamalısın. Ama basit ve sıradan bir mesaj yaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogum gununu kutlamıcam. umarım ona koyar.
Kafam çoook karıstı yaa:S faceden msnden sılmıstım... kutlarsam telden kutlarım. da kararsız kaldım. 1 bucuk aydır ıletısım kurmuyoruz.. dogum gunuunu kutlarsam unutmadıgımı dusunur. kutlamazsam unuttugumu :S
iyi geceler kızlarr :/
artık kendimi üzmemek için elimden ne geliyosa yapıcam aklımdan çıkarmak düşünmemek için.. hiçbir şeyi haketmiyolar ben artık boşverdim..
bence de haketmıyorlar pıslıkler yaa sana hep sahıp cıkıcam hıc ayrılmcıaz dıye gelecek hayallerı kuranlar hatta bzıım ayrılmamızdan delı gıbı korkan ınsanlar gıttı yerlerını baska bır ınsan aldı ınanamıyorum olanlara yaa[/QU
yüzde yüz katılıyorum canım madem öyle biz de bundan sonra gelecek güzel günleri düşünürüz dha yapıcağım çok şey![]()
kutla canım ama soguk ol ya onun yerıne koysana bıraz kendını ben mesela alsam dogumgunu mesajı hemen yanlıs anlamam kı hem de soguk bı mesaj olcak ve ondan sonra atmıcaksın mesaj hem erkekler bızım gıbı ınce dusunmez duz mantık dusunmez yanı mesaj geldımı geldı ama sogukmu soguk gerı dondumu hayır oyle duz mantık bakarlar gıbıme gelıyor
Kzlar dusundum ve sanırım atmıcam..benım gururum çok onemlı.. bana yanlıs yaptı bı kere.. oda sanırım unutmustur benı artık 1 bucuk ay oldu sonuçta.. yanlıslıkla mesaj atıp ay k.bkma hoslandıgım kıza atıyodum dıyen bı salak ! sonuçta..bende hatırlamam ıstee.. ağlarım zırlarım yınede atmam..
![]()
ben kısa ve en net yolunu söyleyeyim size kızlar..bugüne kadar hiç dönmeyecek asla dönmez denilen adamlar bile geri döndü bana..ve ben hiç bir şey yapmadım,sadece ağırbaşlı davrandım.Sizi terk mi etti?Çok değer verip karşılığını alamadınız mı?Ne arayın ne sorun,ne yalvarıp geri döndürmeye çalışın..asla ama asla yapmayın bunlar..siz herşeyi oluruna bırakın,gidenler bir gün mutlaka geri döner unutmayın :)
canım bak kesinlikle ama kesinlikle mesaj falan asla ama asla atma..ben bundan tam 2 ay önce terkedildim..gezmediğim falcı kalmadı 2 aydır..geceleri uyumadım,ağlayamadım bile öyle çok acı çektim ki. ama beni hayatından çıkarttığı andan itibaren ne mesaj attım ne aradım umrumda değilmiş gibi davrandım. bundan 2 hafta önce bana geri döndü ve ben onu istemedim :) dersini bu şekilde aldı o :) her zaman ağırbaşlı ol,asla aşkın gururunun önüne geçmesin canım benim.
ben kısa ve en net yolunu söyleyeyim size kızlar..bugüne kadar hiç dönmeyecek asla dönmez denilen adamlar bile geri döndü bana..ve ben hiç bir şey yapmadım,sadece ağırbaşlı davrandım.Sizi terk mi etti?Çok değer verip karşılığını alamadınız mı?Ne arayın ne sorun,ne yalvarıp geri döndürmeye çalışın..asla ama asla yapmayın bunlar..siz herşeyi oluruna bırakın,gidenler bir gün mutlaka geri döner unutmayın :)
dogum gunlerindede msj yok yanı![]()
bu saatten sonra dönse onu gerçekten kabul edecek misin![]()
dogum gunlerindede msj yok yanı![]()
bence de haketmıyorlar pıslıkler yaa sana hep sahıp cıkıcam hıc ayrılmcıaz dıye gelecek hayallerı kuranlar hatta bzıım ayrılmamızdan delı gıbı korkan ınsanlar gıttı yerlerını baska bır ınsan aldı ınanamıyorum olanlara yaa[/QU
yüzde yüz katılıyorum canım madem öyle biz de bundan sonra gelecek güzel günleri düşünürüz dha yapıcağım çok şey![]()
ınsallah canım ınsallah dusunucem ama once pısman oldugunu bır gorsem baska bısı ıstemıyorumm![]()
ben de çok yalvarmıştım son konuşmamızda,kaybeden ben oldum onun umrunda bile olmadım..o kadar yalvardım ki asla dinlemedi beni ortada bıraktı terketti beni hayatından tamamen çıkardı herşeyimi sildi,bir sabah uyandım facebooktan bile silmiş düşün.. o saatten sonra ne aradım ne sordum ben de çıktım hayatından..intikam duygusu vardı o da kalmamıştı,varsın intikam da almayayım allaha havale edeyim dedim..tam 1,5 ay sonra geri döndü ve ben mesajına cevap bile vermedim..tüm gidenler geri dönsün artık kızlar hiç üzülmesin allahım nolur![]()