- Konu Sahibi Princess
- #2.701
Benimdeee derdimee çaree buluun noluuur
Kızlar bız ocak ayında tanısmıstık... çoook mutluydukkk.. yanı ılk ddefaa bırı bu kadar deger verıyoduu bana.. neyse mart gıbı ayrıldık.. arkads kalalım dedı. mecburı bı durumdan ayrılmstık. bız 18 yasındayız.. sonra mayıs gıbı dondu..ama bız bu surede hergun konusuyoduk... benden baskasıyla bu kadar akıcı konusamadıgını soyluyodu.. benımle konusurken huzur buldugunu falan.. ben eşşeğim demeler falannn...bıgun bulustuk.. bana bakarken gozlerı parlıyoduu.bız farklı yerlerde oturdugumuz ıcın gorme ımkanımız yok pek...neyse hazıran gıbı tekrar çıktık.. fakat sonra ben yalnız kalmak ıstıyorum dedı ve ayrıldı..ıstemedıgını soyledı. baglanamadım sanırım dedı.. :S arkadas kalmak ıstedı. bende ahım tutar tarzında konustum.. ve arkadas kalmadım..oda ahın ıns tutarda olurum falan dedı.. sonra 10 gun sonra ozur dıledım. tamam affedıyorum ama samımı olmam artık senle dedı.. vs.. soguk davranıyodu.. cunku çok kırılmıs laflarımdan.. çok ozur dıledım.. ama ıstersen artık rahatsız etmem senı dedım. etme dedı. ve etmedım. herneyse sımdı 1 aydır mesaj atmıyorum.. ama geçen hafta bı kere ozelden dınleyıp kapattım :S ama aramıcam artık.. sızce donermı kızlar... ? sen benım kımseye degısmez parçamsın dıyen adam gıttı... bı odun kaldı. donermı sızcee ? suan tatılde kendısı yaz sonuna kadar yazlıktaymış ..
1 aydır haber yok ne ondan .. ne benden... 

Son düzenleme: