Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de ilişkim bitti bir aya yakın oldu terkedileli o sana küs bir gün bir gece geçiremem diyen, bana gelecek hayalleri kurduran adam şimdi bana benim kararım kesin gayet ciddiyim bitti sen de ona göre davran diyebildi benden o kadar vazgeçti, ondan sonra başkası olur mu hayatımda olmaz mı hiç umursamadan bana bu ayrılığa göre davran dedi
biliyorum şu topikteki en umutsuz vaka benimki iki dünya bir olsa dönmeyecek bunu da biliyorum ama işte insan geçmişteki güzel sözlerini hatırladıkça üzülüyor, keşke ben de onun kadar kararlı olup kestirip atsam ama ben hala seviyorum işte
en çok zoruma giden de hayatıma girerken ben sana aşığım seni çok seviyorum deyip duygularından bu kadar eminmiş gibi davranmasıydı.
Kızlar dönüşü hayırlı olacakları Allah size döndürsün hayırsız olanlara karşı da kalbinize soğukluk versin unutun acı çekmeyin inşallah
canim inan bana bu topik'teki en mutsuz en umutsuz vakka sen degilsin, senin yasadiklarin burdaki her kizin yasadigi seyler, bir sana özel degil bunu bilmelisin... evet belki gitmis olabilir, belki uzun bir süre hatasinin farkina varmayacaktir, belki sana hiç dönmeyecektir
ama bilki günün birinde vicdani sizlayacaktir, yada hakkettigini bulacaktir...
bende kendim için ayni senin söylediklerini söylüyorum, nasil yapti bunlari diyorum kendi kendime, git konus diyorum...
bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin.. sonra diyorum ki; "söyleyince ne olacak, sus bitsin" !
bitmiyor iste; burda biz bekleyip üzülürken onlar kimbilir nerelerde kimlerle gônül eglendiriyorlar!!
offf offffff
aslında bizim hala onları düşünmemizin nedeni bu ayrılıkların zamansız ve tek taraflı istenmiş olması
anladım ki ayrılığa tek taraf karar vermemeli bazı istisna durumlar hariç tabi ki
nasıl ki ilişkide her şeyi beraber yapıyoruz ayrılacaksak da oturup enine boyuna konuşup ayrılıp ayrılmamaya karar vermeliyiz
sonuç yine de ayrılık olacaksa bu şekilde olmalı ama onların yaptığı kolaya kaçmak ve karşısındaki insanın ne hissedeceğini umursamamak
böyle tek taraflı ayrılığa karar verilince insan kendini değersiz hissediyor ve alışamıyor sanki ölümüyle eş değer bu ayrılıklar zamansız şok edici
açıkçası bana yaşattığı acıyı bir gün onun da yaşamasını istiyorum
ben kendime güvenimi böyle ayrılığı seçerek zedeleyen insanı artık hayatımda zaten istemem
eğer adam gibi karşıma çıkıp da konuşarak anlaşarak ayrılmayı seçseydi ben onun acı çekmesini istemezdim
Erkegi geri getirmenin yolu sabir bence, eger gelicekse tabi...Umarim gelir..
İnşallahh.... gelir..
Amin canim insallah seninkide gelir..Bugün cok mutsuzdum hergün degisik bi psikolojide oluyorum...Ondan nefret ediyorum..baska bi kiza dokundugu icin kendimdende ondanda igreniyorum..cok kötü bi duygu..Allahim bana sabir ver yarabbim((
Amin canim insallah seninkide gelir..Bugün cok mutsuzdum hergün degisik bi psikolojide oluyorum...Ondan nefret ediyorum..baska bi kiza dokundugu icin kendimdende ondanda igreniyorum..cok kötü bi duygu..Allahim bana sabir ver yarabbim((
arkadaşlar uzun suredır takıp edıyorum bu konu baslıgını uye olamamıstım yenı oldum benım de 1 bucuk ay oldu ılıskım bıtelı bız unıversıtede aynı sınıftaydık ıyı gıden bır beraberlıgımız vardı fakat tatıl ıcın memleketıme gelınce bır ay gectı ve erkek arkdasım aska hazır degılım dıyerek bıtırdı 10 ay surmustu beraberlıgım anlamadım yenı mı anladı hazır olmadıgını yanındayken ılıskı kolay bıtmez guzel bır tatıl gecırıcez dıyen ınsan gıttı bambaska bır ınsan geldı onceden de ksıa surelı ayrılıklarımız olmustu ama maksımum 1 hafta surmustu ozurdıleyerek barısmıstık ama sımdı bır bucuk aydır bır kere bıle nasılsın demedı ona o kadar kırgınımkı sınırlıyım ama bazen cok ozledıgımı hıssedıyorum dogumgunum yaklasıyor ben onun dogumgununde eler yapmıstım o benm yanımda bıle olmyacak bunu dusundugumde canım acıyor arkdaslar gerı doner dıyor ama ben umudumu yıtırdım artık ama anlamıyorum gercekten ayrılık olması ıcın mantıklı sebepler olması gerek kac yasında ınsanlarız aska hazır degılım demek ne demek
Bızımde 1 buçuk ay olucak neredeyse.. erkekler dengesız yanı bellı olmuyo bu ısler.. bızde okadar çıktık ettık. kaç kere ayrıldk barıstık. son ayrılıgımızda bu aralar yapamıyorum olmuyo baglanamadım sanırım dıyerek bıtırmıstı![]()
durumumuz aynı sanırım sevgiye aska hazır degılım dedı ama oyle gıbı durmuyordu ınanmıyorum benı sevmedıgıne uzaklasınca bı haller oldu anlamadım ama onu donunce delı gıbı pısman etmek ıstıyorum
kızlarr başlık altındaki bütün yazılarınızı okudum..tavsiyeleri dinledim..ve anladım ki en çok sabretmek gerekiyomuş.ilgisiz davranmakta gerekiyo bi yerde.bende ayrılalı 5 gün oldu ve yapabilecegimin en fazlasını ilişkimde yaptım zaten.ve taktikmi yapıyo bilmiyorum ama konuştuk arkadaşlık kalsın felan dedik.ve aile bireyleri bi kızla görüştürmek istiyolar felan gibi bişey dedi.bana taktikmi yapıyo anlamadım..tek bildigim kendimi kaybetmemek ve sabretmek.. ugraşlar buluyorum kendime vakit geçiricek.kitaplar okuyorum zamanı geçiriyorum..zihnen ve düşünce olarak çok iyiyim herhangi bi yıkımda hissetmiyorum kendimde çünkü yapabilecegimin en güzelini yaptım hep iyi bir vefa gösterdim hep yanındaydım iyisinde kötüsünde zor zamanlarıda oldu.o yüzden kendimi bırakmadım. sadece bu başka bi kız mevzusu aklıma takıldı.bendeki sevgi sonsuz ona karşı o ise baglandıgını ama hiçbirşey hissedemedigini söyledi en son..nası bi çelişkiyse bu artık..bide ailesinin yanına gitti aynı şehirdeyken bi sorun yoktu oraya gitti uzaktayım bu süreçte bitiriyimmi diye düşünce ay çözemedimm valla.
hepten aynı durumdayız noluyor bu erkeklere :))
Allah herkesin gönlüne göre versin canlarrr ..sevdiklerinize kavuşmanız ümidiyle..
![]()
evett ne kadar sevsekte sabretmemiz gerek girls_12..davranışları duyguları yaklaşımları bizden çok çok farklı dengesizce biraz napalım![]()
aynen.. kopek gıbı yalvarsın ıstıyorum. ama sevdıgını anlaması gerek..