- Konu Sahibi Princess
- #2.741
kızlarr başlık altındaki bütün yazılarınızı okudum..tavsiyeleri dinledim..ve anladım ki en çok sabretmek gerekiyomuş.ilgisiz davranmakta gerekiyo bi yerde.bende ayrılalı 5 gün oldu ve yapabilecegimin en fazlasını ilişkimde yaptım zaten.ve taktikmi yapıyo bilmiyorum ama konuştuk arkadaşlık kalsın felan dedik.ve aile bireyleri bi kızla görüştürmek istiyolar felan gibi bişey dedi.bana taktikmi yapıyo anlamadım..tek bildigim kendimi kaybetmemek ve sabretmek.. ugraşlar buluyorum kendime vakit geçiricek.kitaplar okuyorum zamanı geçiriyorum..zihnen ve düşünce olarak çok iyiyim herhangi bi yıkımda hissetmiyorum kendimde çünkü yapabilecegimin en güzelini yaptım hep iyi bir vefa gösterdim hep yanındaydım iyisinde kötüsünde zor zamanlarıda oldu.o yüzden kendimi bırakmadım. sadece bu başka bi kız mevzusu aklıma takıldı.bendeki sevgi sonsuz ona karşı o ise baglandıgını ama hiçbirşey hissedemedigini söyledi en son..nası bi çelişkiyse bu artık..bide ailesinin yanına gitti aynı şehirdeyken bi sorun yoktu oraya gitti uzaktayım bu süreçte bitiriyimmi diye düşünce ay çözemedimm valla.
hepten aynı durumdayız noluyor bu erkeklere :))
Allah herkesin gönlüne göre versin canlarrr ..sevdiklerinize kavuşmanız ümidiyle..
![]()
haklısın noluyor bu erkeklere