• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki mesaj atmaz normaldede.o yüzden arar sadece ama nasıl sabrediyolarsa taş sanki mübarek aramıyolar valla.bizde tutamıyoruz kendimizi.ayrıldıklarını söyledimi bitiyo onlar için herşey tabi ççoook sonra akılları başlarına geliyo ama iş işten geçmiş oluyo tabi.mesaj atmasada sakin ol derim canım ben.hadi bakalım aricaklar mı bizi bekleyelim görelim tatlım :20:

gorelım bakalm haber ederız bır hafta kaldı sabırsızlıkla beklıyorum:D:D

sabretmekten yoruldum valla.dayanamaz ararsam yazarım bende gelişmeleri :)) biliyorum sıradan normal konuşur gene bende ayy sinir olurum :(

valla ben de zor sabredıyorum canım ya ılk zamanlar facete guzel sozler yazardı hosuma gıderdı sımdı o da yok bı de yazdıklarını da kaldırıyor ama bısı dıımmı sımdı anlamıyor onlar asıl gorunce anlaycaklar gıbıme gelıyor dogumgunum de okul baslayınca ben onun ıcın neler yapmsıtım o benm yanımda bıle olmayacak bu uzuyor benı:(

valla ben de zor sabredıyorum canım ya ılk zamanlar facete guzel sozler yazardı hosuma gıderdı sımdı o da yok bı de yazdıklarını da kaldırıyor ama bısı dıımmı sımdı anlamıyor onlar asıl gorunce anlaycaklar gıbıme gelıyor dogumgunum de okul baslayınca ben onun ıcın neler yapmsıtım o benm yanımda bıle olmayacak bu uzuyor benı:(

canım çok bi zaman geçmedi bizde daha yeni ayrıldık 5 gün oldu ondan sabırsızımya.bide belli bi yaşa gelmişim yaş dayanmış otuza oturup onumu beklicem modundayım birazda..karışık yani kafamdakiler ..umarım seninki döner ve doğum gününde yanında olur canım.sabır diliyorum dualarım senin için :))

canım çok bi zaman geçmedi bizde daha yeni ayrıldık 5 gün oldu ondan sabırsızımya.bide belli bi yaşa gelmişim yaş dayanmış otuza oturup onumu beklicem modundayım birazda..karışık yani kafamdakiler ..umarım seninki döner ve doğum gününde yanında olur canım.sabır diliyorum dualarım senin için :))

sagol duaların ıcın:D benım dualarım da senın ıcın kafandakı karısıklıkların gıtmesı ıcın...

ben de çok sabırsızdım ama nasıl olduysa tuttum kendimi 30 gün aramadım..1 gün bile dayanamayan ben 30 gün..sonrasında 5 dk konuştuk o kadar..bi de sadece bir mesajla kaldı..yine sabretmeye devam edicem bakalım..1 ay daha:19:

ben de çok sabırsızdım ama nasıl olduysa tuttum kendimi 30 gün aramadım..1 gün bile dayanamayan ben 30 gün..sonrasında 5 dk konuştuk o kadar..bi de sadece bir mesajla kaldı..yine sabretmeye devam edicem bakalım..1 ay daha:19:

sabrın sonu selamettir :) bekleyelim görelim neler olucak :34:

Benımde 1 ay oldu. ne bayramda ne dogum gununde hıc bısey yapmıcam. aramıcam sormucam . dogum gunude haftaya ama kutlamıcam.

benım de bır bucuk ay oldu ama bayramını kutlamayı dusunuyorum ama tabı ondan bekleycegım once kutlamassa da kutlamasın ben kutlayarak onu utandırabılırım ama tabı dogumgununu ben de kutlamazdım..

ben 5 senedir bekliyorum nerdeyse daha selametini göremedim :D :D :D :D
ayyy sinirden gülüyorum :D :D :D :57:

çok sabırlıymışsın canım.inan ben o kadar sabredemem galiba.çünkü o kadar bekleyemem beni hakeden zaten gelir gelmiyosa canı bilir valla.umrumda olmaz.ama kısa süre geçtigi için sabretmeye çalışıyorum.belki bi umut işte :63:Allah yardımcın olsun diyorum :34:

benım de bır bucuk ay oldu ama bayramını kutlamayı dusunuyorum ama tabı ondan bekleycegım once kutlamassa da kutlamasın ben kutlayarak onu utandırabılırım ama tabı dogumgununu ben de kutlamazdım..

ne halı varsa gorsun. banane yahu . ne kutlucam . o benı uzerken zerre dusunmedı. ohh ıyı yapıyorum kutlamamaklaa. ohhhhhhhhhhhhhh :D

kutlamıyor olmam onu daha da uzer oyle degılmı ? :D uzulmesını oyle ıstıyorumkııııııııııııı. sevmıyorum onu. ama uzulmesını çok ıstıyorum :D

bence uzmekten cok sınırlendırır ben kendı acıma konusım ben de cok uzuldum cok kırıldm ama o kutlamassa ayıp eder sonucta bı yasanmıslık var ya o yuzden ben onun hatrına kutlıcam bayram mesajı bısı ıafede etmez gıbı gelıyor barısmak ıcın atmıcam sonucta cok dusmanca ayrılık olmadı ewet hala cok kırgınım sınırlıyım ama kutlamak ıstıyorum

bence uzmekten cok sınırlendırır ben kendı acıma konusım ben de cok uzuldum cok kırıldm ama o kutlamassa ayıp eder sonucta bı yasanmıslık var ya o yuzden ben onun hatrına kutlıcam bayram mesajı bısı ıafede etmez gıbı gelıyor barısmak ıcın atmıcam sonucta cok dusmanca ayrılık olmadı ewet hala cok kırgınım sınırlıyım ama kutlamak ıstıyorum

kendı kendıme ağlarım zırlarım yınede ona bır adım atmam..

kendı kendıme ağlarım zırlarım yınede ona bır adım atmam..

aynen senın gıbı dusunuyorum dıyorumkı askımdan ölsem yne adım atmam ama sadece bır mesaj kı arkdasca ben ıstesem eskı erkek arkdaslarıma da atarım bayram mesajı yanı kımse yanlıs anlayamaz bu mesajı

bende terkedıldım kızlar 2 ay olucak..yaklasık 3 sene suren tek bır kavgamz bıle yokken bıraktı gttı son zamanlardakı tartsmalarmzdan bunalmş..kendimi cok garip hssedıyorum hıc aramadm sormadm bır kere bana gercekten krlmş olablcgnı dusundum ve gnlunu almak ıstedm ama olmadı bıdaha eskısı gbı olamyz dedı.su an baktmkı yenı arayslara yonelmiş facebooknda yabancı kızlara afedersınız ama resmen yavsıyor.neden bukadar ıkıyuzluler benım ıcın delı olan adam gttı resmen bambaska bırı oldu dönsede istemıyorumda anlam veremıyorum:43: kalbım cok kırık kımseylede konusamıyorum bende buraya geldım :69:sizin basnzdan byle bısey gectımı yada etrafnzdakı arkadaslarınız boyle seyler yaptımı bendenmı skldı acaba:43:

Back
X