• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eveeeet başşşak burcuuuu:DD:D bıde ılıskısı yok suan.. ama tatılde 2 aydır.. bızde ayrılmstk o aralar ıste.. yanı anlamadım ben en son sey dıyodu sevıyomuyum sevmıyomuyum bılmıyorum dedı. sevmıyorum demedım dedı. sevıomuyum bılmıyorum dedı.. sevmıyodu sanırım. ama ben sevıyrum.aklı basına gelcekse kutlamıcam.. ama bılemedımkı smdı..

canım adam resmen çelişkiye düşmüş seviyo mu sevmiyo mu kendi de bilmiyor..o zaman sen kutlama hiç doğum gününü. kıymetini anlasın aaaa doğumgünümü unuttu ya da kutlamak istemedi artık umrunda bile değilim diye düşünür de aklı başına gelir..en iyisi bu olur heralde

allahım yaaa adamı deli ederler resmen :) bence de yani sanki erkeklere olan bir şey oluyor yaşlanan da acıyı çeken de biziz :)

bız burda konusalım umutlanalım belkı de onların umrund abıle degılzıdır yaa belkı de bız onları ruyalarımzıda gorurken onlarla yatıp onlarla kalkarken onlar horul horul uyuyorlardırr ayy ıyıce sınır oldum bu gece:D:D

kızlar bence bırakın gıtsın hiiiiiiiiiic ugrasmayın gıden gıtmiştir zaten hıc bırı ıcın can sıkmaya caba gostermeye degmez.her zman gıden kaybeder..cunku gıtmeyen aşıktır ve kazanmıştır......

canım adam resmen çelişkiye düşmüş seviyo mu sevmiyo mu kendi de bilmiyor..o zaman sen kutlama hiç doğum gününü. kıymetini anlasın aaaa doğumgünümü unuttu ya da kutlamak istemedi artık umrunda bile değilim diye düşünür de aklı başına gelir..en iyisi bu olur heralde

ayy evettt:D kızlar sız sız olun BAŞAK BURCU ERKEKLERINDEN uzak durun derımm. ben çektım sız çekmeyın aa bacılarım :D

kızlar bence bırakın gıtsın hiiiiiiiiiic ugrasmayın gıden gıtmiştir zaten hıc bırı ıcın can sıkmaya caba gostermeye degmez.her zman gıden kaybeder..cunku gıtmeyen aşıktır ve kazanmıştır......

eğer gitmeyen aşıksa ve kazanmışsa..istediği kadar aşık olsun aşkına ulaşamıyor onla mutlu olamıyorsa kazanmış değildir...kaybetmiştir.aşık olan mücadele ederse aşkına sahip çıkarsa kazanmış olur zaten asıl...

eğer gitmeyen aşıksa ve kazanmışsa..istediği kadar aşık olsun aşkına ulaşamıyor onla mutlu olamıyorsa kazanmış değildir...kaybetmiştir.aşık olan mücadele ederse aşkına sahip çıkarsa kazanmış olur zaten asıl...

sımdı yenı yasadıgımız ıcın bırakın gıtsın dıyemıyoruz canım zamanla bunu dıyecegız umursadıgımı gosterır bu kı umursamasam hıc sevmemısım demektır eskıden ben de boyle derdım umrumd aolmaz hıc derdım ama olurmus ıste yasayınca anladım:(:(

Koç burcu erkeklerinden uzak durun da başak yine koça bakarak daha iyidir :D

çok yufka yureklı çok ıyı bırıydı. kendısı hep ruh ıkızı oldugumuzu soylerdı..çok ortak yonuumuz vardı.. evcıldı.. super bırıydı ama suna baksana ya:S bu aralar kımseyle yapamam sanırım, sana baglanamadım galıba , ıstemıyorum vs.. dıyerek gıttı. bısuru yalvardım fln dınlemedı..ben ağır laflar ettım kırılmıs beyefendı.. 1 hafta sonra ozur dıledm . affettı .sonra yıne bıseyler oldu neyse bız 1 bucuk aydır kusus knusmuyoruz..

ben de guvenememkı dusunsene tam bırıne baglanıyorsunuz soncu yanı kafaları karısık duyguları karısık ne ıstedıklerını bılmıyorlar bu kadar mı zor kı sahıplenmek yanı kımsenın bogazna evlılık dıye sarılmıyoruz tek ıstedıgımız azcık mutlu olmak madem sevmedıklerını kac ay ya da yıl sonra anlıyorlar nye bızı bu duruma dusuruyorlar bu kullanmaktır yanı duygularımızla oynamaktır ay yazdıkca tıksınıyorum yaaa

evet evliliği falan bir kenara bırakalım..sevdiğimiz beğendiğimiz adamla mutlu olmak istiyoruz sadece..onlarsa zamana ihtiyaçları olduklarını söyleyip,bağlanma ve sorumluluk alma korkusundan bizi yarı yolda bırakıyorlar..bari umut vermesinler bir gün elimizi tutarken ertesi gün terketmesinler..bu çok koyuyor işte..bir gecede tüm güveni sarsılıyor insanın..

çok yufka yureklı çok ıyı bırıydı. kendısı hep ruh ıkızı oldugumuzu soylerdı..çok ortak yonuumuz vardı.. evcıldı.. super bırıydı ama suna baksana ya:S bu aralar kımseyle yapamam sanırım, sana baglanamadım galıba , ıstemıyorum vs.. dıyerek gıttı. bısuru yalvardım fln dınlemedı..ben ağır laflar ettım kırılmıs beyefendı.. 1 hafta sonra ozur dıledm . affettı .sonra yıne bıseyler oldu neyse bız 1 bucuk aydır kusus knusmuyoruz..

bu aralar kımseyle yapamam sanırım, sana baglanamadım galıba , ıstemıyorum vs.. dıyerek gıttı. bunların aynısını bana da denildi desem inanır mısın? her erkekte klasik aynı bahaneler. tek fark ben ağır laflar etmedim..ama bırakmasın diye sürekli özür diliyodum mesela napıyosun diyosam cevap vermiyosa işim var diyosa saatler sonra ben hemen kızmasın falan diye diyordum özür dilerim falan..sanki bağlanma dediysek yarın nikah kıyalım diyoruz..sadece biraz güven duygusu istiyoruz şefkat istiyoruz sevilmek istiyoruz..

evet evliliği falan bir kenara bırakalım..sevdiğimiz beğendiğimiz adamla mutlu olmak istiyoruz sadece..onlarsa zamana ihtiyaçları olduklarını söyleyip,bağlanma ve sorumluluk alma korkusundan bizi yarı yolda bırakıyorlar..bari umut vermesinler bir gün elimizi tutarken ertesi gün terketmesinler..bu çok koyuyor işte..bir gecede tüm güveni sarsılıyor insanın..

benım eskı cıktıgım 2 yıldır beraber oldugum ınsan o kada rbaglıydıkı yaa hayatta oyle bır ınsan gormedım öl desem ölurdu o derece baglıydı yanı ama bu erkek arkdasım nasılsa boyle cıktı:D:D cok sasırdım yanı hıc de oyle tanımazdım kalp ıste yaa sana baglanana baglanamıyor gıdıyor acı cektırene delı gıbı asık edıyor

yaa benim hoslandigim bi cocuk var oda koc :(((

valla bugüne kadar 3 tane koç erkeği tanıdım. 3 ü de kendine aşık eder köpek eder bağlar. yanındayken dünyanın en romantik erkeğini oynar. en sonunda terkeder. inanılmaz kıskanç,inatçı ve sinirlidir ve inanılmaz iyi yalancıdır...

bu aralar kımseyle yapamam sanırım, sana baglanamadım galıba , ıstemıyorum vs.. dıyerek gıttı. bunların aynısını bana da denildi desem inanır mısın? her erkekte klasik aynı bahaneler. tek fark ben ağır laflar etmedim..ama bırakmasın diye sürekli özür diliyodum mesela napıyosun diyosam cevap vermiyosa işim var diyosa saatler sonra ben hemen kızmasın falan diye diyordum özür dilerim falan..sanki bağlanma dediysek yarın nikah kıyalım diyoruz..sadece biraz güven duygusu istiyoruz şefkat istiyoruz sevilmek istiyoruz..

aynen.. ama benımkı dnmeyebılır.. ağır laflar ettım ya:S

haha bana da edıldı klasık laflar bunlarrr yaaa cok guldumm hepsı aynı yaa:D:D barı bıraz degısıtırn lafları bır de benımkı her ayrılgında aynı lafları etmezmıı:D.D

aynen.. ama benımkı dnmeyebılır.. ağır laflar ettım ya:S

bu erkek milletinin işi belli olmaz canım diyorum ya ne olursa olsun sen serbest bırak nasıl dönüyorlar görürsün..bak beni daha önce terkeden biri olmuştu yine..2 sene tanıdığım arkadaşımdı..sonra nasıl olduysa duygusal birşeyler hissetmeye başladık birbirimize karşı.daha sonra çok kötü kavga ettik ve ben inanılmaz ağır laflar ettim ve haketmişti.facebooktan bile sildim onu direk.aradan 1 ay geçti beni yeniden ekledi,mesajlar attı cevap vermedim v.s.. dün yine mesaj atmış cevap vermedim halimi hatrımı soruyor..azcık yüz versem yine aynı muhabbete döncek..o yüzden için rahat olsun tatlım ne ağır laf edersen et dönerrrrrrrrrrrrrr

Back
X