• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
klasik klişe lafları sıralıyorum kızlar şimdi hepimiz duymuşuzdur hayatımızın bir döneminde :)
sana bağlanmaktan korkuyorum
kimseye güvenemiyorum beni anla lütfen
bana biraz zaman ver
kafam çok karışık
ben seni çok üzerim
benle mutlu olmazsın
ben sana bağlanamam
ben kimseye bağlanamam
bir ilişkiye hazır değilim hazır hissetmiyorum

allahım yaaaa hepsi aynııııııııı

klasik klişe lafları sıralıyorum kızlar şimdi hepimiz duymuşuzdur hayatımızın bir döneminde :)
sana bağlanmaktan korkuyorum
kimseye güvenemiyorum beni anla lütfen
bana biraz zaman ver
kafam çok karışık
ben seni çok üzerim
benle mutlu olmazsın
ben sana bağlanamam
ben kimseye bağlanamam
bir ilişkiye hazır değilim hazır hissetmiyorum

allahım yaaaa hepsi aynııııııııı

aaaa cok onemlısını unutmussun ben sana layık degılım daha ıyılerıne layıksın sen:D:D

benım eskı cıktıgım 2 yıldır beraber oldugum ınsan o kada rbaglıydıkı yaa hayatta oyle bır ınsan gormedım öl desem ölurdu o derece baglıydı yanı ama bu erkek arkdasım nasılsa boyle cıktı:D:D cok sasırdım yanı hıc de oyle tanımazdım kalp ıste yaa sana baglanana baglanamıyor gıdıyor acı cektırene delı gıbı asık edıyor

zaten biz kadınlara çekici gelen de zor olan...hep bu yüzden üzülüyoruz aslında.

ayy donecegı gunu ıple çekıyorum :D benle hacı macılı konusuyodu. ıyı gece hacııı gıbısınden. dur donsun ben ona yaapcaıgımı bılırım:D

ayyyy evet haklısın canım ama daha onu hiç duymadım ben bana diyen olmadı hiç :D çünkü hep burnu kaf dağında kendini beğenmişler bulur beni beni yüceltecek böyle laflar kullanmazlar :D

bu yuceltmekten cok ben senı terkedıyorum boyle mutsuz kalma gozum arkamda kalmasın baskasını dusun demek yaaD:.D sagolsunlar bızı cok ıyı dusunuyorlar kı baksana bızı mutsuz etmek ıstemıyorlar canlarım sagolsunlarr ne dusuncelıler:D:D

ama gururluydu benımkı .. o kadar laftan sonra donmez gıbı geldı. hıç laylaylom bı tıp degıldır.. bılmıyorum :/ zor.. unutmustur benı dıyorum.

iyi yapıyosun canım nasıl onlar bizim kıymetimizi bilmiyosa sende bilme :D

bılmemey calıssam da su yurek dınlemıyorr yaa ben dersımde gordum de aslında asık olmamızı hormonlar saglıyorr o hormonu aldırsak mesela vazopressın hormonu baglanmayı saglıyor erkeklerde yok galıbaa:Dd. bızde de bolca varrr:D.d

ayy kızlar benımkı arkadasta kalmak ıstemıştı.. :D kankam bıle olabılrsn demşti : bıanda artık sevglı degılz cadı dedı. neden ddm baglanamadım, kımseyle olmuyo suan., ıstemıyorum :D

Back
X