Ayrılıkta erkek neler yasar

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur

bence erkekler boş kalmaz sewgılısı varken bıle yedek tutmayı sever onlar:47:
ama sevıyorsa tabııkı ozlem duyar sevgılısıne ama ben terkeden bır erkegın yeterınce sevdıgını dusunmuyorum ayrılıkta acı cekecek olsaydı bırakıp gıtmezdı..:31:

ama sevıyorsa tabııkı ozlem duyar sevgılısıne ama ben terkeden bır erkegın yeterınce sevdıgını dusunmuyorum ayrılıkta acı cekecek olsaydı bırakıp gıtmezdı..:31:

net ortaminda dahi olsa mutlaka bayanlarla arkadaslik edecegini düsünüyorum. 5-6 ay uzun bir süre erkek icin sevse bile, "derdini" bir bayanla paylasmak isteyecekti daha duygusal oldugumuz icin onlari daha iyi anlayabildiigmiz icin,:13:

acıkcası bende boyle dusunuyorum birsey yasayıp yasamadıgınada takılmamda erkek milleti işteee hem terkeder hem yaparr

acıkcası bende boyle dusunuyorum birsey yasayıp yasamadıgınada takılmamda erkek milleti işteee hem terkeder hem yaparr

canım benım bu erkek mılletınden sıtkım sıyrıldı valla bırak ne yaparsa yapsınlar yaaa .. doyumsuzluk mu ego mu anlamadım canım. terkeder capkınlık yapar kadın bırını bulcak olsa kıymete bıner tuhaf valla

canım benım bu erkek mılletınden sıtkım sıyrıldı valla bırak ne yaparsa yapsınlar yaaa .. doyumsuzluk mu ego mu anlamadım canım. terkeder capkınlık yapar kadın bırını bulcak olsa kıymete bıner tuhaf valla

ya benim olayıda biliyosundur az cok ayrıldıktan sonra 2 ay gibi bir sure biriyle cıktım..
o ayrılmıstı zaten ben degildim :26: 5. defa terkedilince sevgi mevgi kalmıyor bide boslukta olunca kim sevgi gosterirse ona ilgi duyuyorsun zaten o donem barısmak istedi ben kabul etmedim simdi ben kendimi kotu hissediyorum herkesde bana ayrıldıktan sonra yasadıkların onu ilgilendirmez aldatmadınya diyor ona sorsam kimseyle gorusmemis ama bazı seylerini kacırıyor falan facede eski mesajları gordum bakmaya kalmadan teli elimden oyle bir aldıki 4-5 snde bişiler yaptı sonrada yoktuki bişi falan dedi bende dusundum demekki bişileri oldu kızmayada kızmam okumazdım bile onları ama ben kendi olayımı kafaya takıyom bosa heralde dedim

Son düzenleme:
Valla bu kisiden kisiye degisir. Benim eski nisanlimla ayrilali 11 ay oldu sayilir. Birkac gundur mailden kavga ediyoruz. Ve bana benim yuzumden butun kadinlardan kizlardan iyice nefret ettigini soyledi. Ama benim yoklugumdada can ciger kuzu sarmasi arkadaslariyla gezdi bir iki kez. Face saolsun gozden birsey kacmaz. Hatta kankasi dedigi kisi dogum gununde oyle bir mesaj yazdiki ilani ask sanki. Babasindan sonra hayatinda en onemli ikinci erkekmis. Sanimiyete bak. Bana gore hic madum olmadigini vurguladim. Kiza mailimi vermis konusmak istemis kiz benimle. Konusacak neyim varsa.. Neyse yani oyle. Nefret etmis kizlardan dedi. Iliski yasamamistir ondan eminim. Kacamak yaptimi bilemem ama..

valla oda muamma aslında işte yani boyle olunca bende sinir oluyorum diyorum kendi kendime onca seyden sonra hala kendim vicdan yapıyorum..

ah be canım sen neyın vıcdanını yapıosun.o yapsın ama zeytınyagı gıbıler mubarek.inşallah kotu bır sey yazmıyordur ama canım bızım kaderımız benzıo adamlara talep cok veya adamlar capkın bana ıkısıde gbı gelıo:18:

ah be canım sen neyın vıcdanını yapıosun.o yapsın ama zeytınyagı gıbıler mubarek.inşallah kotu bır sey yazmıyordur ama canım bızım kaderımız benzıo adamlara talep cok veya adamlar capkın bana ıkısıde gbı gelıo:18:

ay ne bilim cnm ya valla biriyle cıkınca hemenmi davrandım falan diyorum ama oyle canım yanmıski sevgi mevgi kalmadı bende o donem sonrasında barısmak icin cok ugrastı evlensen bosansan umrumda olmaz yeterki biraraya gelelim falan diye o sekilde kabul ettim yani onada dedim eski mevzuları acma birlikte oldugum insanla ne yasadın ne ettin gibi sorular sorma iki kisinin yasadıgı iki kisi arasında kalır mevzusunun gecmesine bile tahammulum yok oyle kapandı gitti zaten o her ne kadar cıktıgımı bile kabullenemese bile hani yokmus gibi davranıyor :27: ama ozamanlar onun cok fındık kırdıgını hissedebiliyorum gecen hareket dokumlernde bir kızı arkadaslıktan cıkardıgını gordum kim bu diyom aaa tanımıyorumki diyo kızıda bir gorsen ama :53: insan iyi seyler dusunemiyor..varsada bişiyi cıkar zamanla diyorum :26:

Son düzenleme:
ay ne bilim cnm ya valla biriyle cıkınca hemenmi davrandım falan diyorum ama oyle canım yanmıski sevgi mevgi kalmadı bende o donem sonrasında barısmak icin cok ugrastı evlensen bosansan umrumda olmaz yeterki biraraya gelelim falan diye o sekilde kabul ettim yani onada dedim eski mevzuları acma birlikte oldugum insanla ne yasadın ne ettin gibi sorular sorma iki kisinin yasadıgı iki kisi arasında kalır mevzusunun gecmesine bile tahammulum yok oyle kapandı gitti zaten o her ne kadar cıktıgımı bile kabullenemese bile hani yokmus gibi davranıyor :27: ama ozamanlar onun cok fındık kırdıgını hissedebiliyorum gecen hareket dokumlernde bir kızı arkadaslıktan cıkardıgını gordum kim bu diyom aaa tanımıyorumki diyo kızıda bir gorsen ama :53: insan iyi seyler dusunemiyor..varsada bişiyi cıkar zamanla diyorum :26:

kesınlıkle bır sey varsa cıkıyor ınan hıc bır sey gızlı kalmıyor ama fazla da kurcalama ınann ben hareket dokumlerıne bakmaya cesaret edemıyorum:52:bide eskı sewgılısını aratmıstr fean aman kaldıramam

kesınlıkle bır sey varsa cıkıyor ınan hıc bır sey gızlı kalmıyor ama fazla da kurcalama ınann ben hareket dokumlerıne bakmaya cesaret edemıyorum:52:bide eskı sewgılısını aratmıstr fean aman kaldıramam

aman bakma yanlıslıkla bi harf aratsa bi o harfle baslayan kız isimlerine bakarız:52:

Son düzenleme:
genel anlamda bir sey sorucam bir erkek ayrılıktan sonra 5-6 aylık bir surede birileriyle gorusmus olabilme birseyler yasayabilme olasılıgı nedir bana gore mutlaka olmustur ama bunu inkar eden erkek ne kadar dogru soyluyordur

Banada öyle geliyor.. Başkasıyla görüşmek hem zedelenen egolarını tatmin açısından hemde ayrıldığı kişiyi daha çabuk unutma açısından yararlı olur diye düşünüp mantıklı gelebilir erkeklere o an.. Görüşmedim diyende sanmıyorum ki doğru desin.. Büyük ihtimal inkar ediyordur..

Back
X