- Konu Sahibi bikusolsam
-
Dert değil aslında ama merak ettiğim için sizlere de sormak istedim.
Sizce ayrılıktan sonra sessiz kalmak en iyisi midir? Bugün bir gazetenin köşe yazısında okudum. "en iyisi sessiz kalmak" diye.
Sizce ne kadar doğru? Veya siz ne yaptınız,yapıyorsunuz? O kişiyle iletişim kurmak mı,yoksa sessizliğe gömülmek mi? :44:
Uzun bir ilişkiden sonra hiç iletişim kurmayıp,ortalıkta onun gözüne görünmeyince karşı taraf merak ediyor mudur sizce?
Giden gitsin,boşver diyenler olacaktır muhtemelen. Bende bunun farkındayım ama sadece merak ediyorum
Kesinlikle sessiz kalmak diyorum !
Sessiz kaldığımda beni terkeden eski sevgilim geri dönmüştü
İstersen acıdan öl meraktan öl ama yinede SESSİZLİK :)
Son cümlen inan hep aklımda olacak:81:
O halde sonuna kadar SESSİZLİK
peki ne kadar bir süre sessiz kaldın?
Sessiz kalmak aslında bir nevi vazgeçmektir
Hani ilk başlarda susmak istemezsin ona söyleyecek ne çok şeyin vardır ama cümle kuramazsın
Kursan da o anlamaz
Sonra onun yaptığı gibi sessizliğe bürünürsün
Ama hala beklersin, hep beklersin o umut hiç ölmez..
Meraktan için içini yer, acaba unuttu mu diye düşünürsün kalbin sıkışır
Bi anlık kararla ona uzuunca bi yazı yazmak istersin ama birşey engel olur.. Gurur..
Belki uzun gelebilir ama ilk dönmesi yaklaşık 3 ay sonunda
İkinciside ondan 2 ay sonra falan oldu
Tabi bu dönemde ben onu kabullenemediğim için tartışmalar oldu sonuç itibariyle yine bitti , ama iyiki susmuşum diyorum
Bu dönemde telefonuma bilinmedik numaralardan mesaj ve çağrılar gelmişti ama oralı bile olmadım , cevap vermedim ...
Eğer isteseydim onu şuan sevgiliydik hala ama ben yapamadım bu sefer malesef ...
Hani ilk başlarda susmak istemezsin ona söyleyecek ne çok şeyin vardır ama cümle kuramazsın
Kursan da o anlamaz
Bi anlık kararla ona uzuunca bi yazı yazmak istersin ama birşey engel olur.. Gurur..
Bizde durum birazcik farkli.
Birkac saat önce ben ayrildim sevgilimden. Suan ciddi anlamda sessizlik icindeyim. Ve meraktan catladigini biliyorum.
Yine de dönmicem.
Merhaba canım, bence de en iyisi ne olursa olsun sessiz kalmak. Ben mesela sessiz kalamadığım ayrılıklarımla ilgili gerçekten pişmanım. Terk edildiğimde kabullenemedim veya kaybetmek istemedim, sessiz kalamadım, bir şekilde kontakta olmaya çalıştım bir süre. Ki bunlardan biri gerçekten aşık olduğum çok sevdiğim biriydi ve sessiz kalmak inan çok zordu :) Ama üstünden yıllar geçti şimdi bakıyorum da, sessiz kalsaydım hem kendimle daha çok gurur duyacaktım güçlü olabildiğim için hem de kimsenin gözünde kendimi düşürmeyecek kimseyi rahatsız etmeyecektim. O kişiye şu an inan hiçbir şey hissetmiyorum. Değmezmiş yani. Ki zaten bir insan gerçekten ayrılmak istiyorsa ne yaparsan yap onu döndüremezsin çünkü kararını vermiştir. Bir şeylerden vazgeçmiş bir seçim yapmıştır. En iyisi sessiz kalmak, o kişinin kararı yanlışsa zaten bir süre sonra anlayacak ve geri dönecektir ama bu senin hemen kabul edeceğin anlamına gelmez tabii. Ayrılıktan sonraki süreçte bence kararı kendi kendine kabullenmeye çalışıp kendi önüne bakmak çünkü uzun vadede mutluluk, güç olarak geri dönecek sana bu :)
Kursan da o anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?