- Konu Sahibi bikusolsam
-
Hislerim bitmemişti aslında hala da bitmiş sayılmaz ama güvenemedim malesef , unutmayı seçtim :26:
Çok güzel yazmışsın,hepsine katılıyorum. Bende içimdeki bu umudu artık yok etmek istiyorum.
O kadar zor ki.. Her an gelecekmiş gibi.Ama gelse de eskisi gibi olamayacağını bilmek..
Çok denedim bende yazayım diye ama dediğin gibi "gurur" Her şeyin önüne geçti.
Çok güzel yazmışsın,hepsine katılıyorum. Bende içimdeki bu umudu artık yok etmek istiyorum.
O kadar zor ki.. Her an gelecekmiş gibi.Ama gelse de eskisi gibi olamayacağını bilmek..
Çok denedim bende yazayım diye ama dediğin gibi "gurur" Her şeyin önüne geçti.
Ben bu kadar cesaretli olamazdım herhalde. Cesaretten kastım geri döndüğünde "hayır" diyebilecek kadar.
Sevgi,aşk insanın gözünü kör ediyor sanki. Geldikten sonra da çok zor düşünüyorum da. Bir daha bırakıp gider mi(?) korkusu..
Belirsizlik olduğu zaman, insan çok sessiz kalamıyor.
Hal ne olursa olsun, soğuk kanlılığı korumak gerektiğini düşünüyorum.
Ama belirsizlik yoksa, her şey netse, artık sevilmiyor ve istenmiyorsanız, kısacası karşı taraf için her şey bittiyse kesinlikle sessiz kalınmalı ve insan kendine yönelmeli..
En ufak bir çırpınış sizi daha derine çekmekten, karşınızdakini de daha uzağa itmekten başka bir şeye yaramaz.
Hep aynı şeyi söylüyorum ama, işin sırrı kabullenmekte. Ne kadar öfkeli ve kırgın olursanız olun, geçmişinizi sevgiyle geride bırakıp, yeni günlere kendini açabilmekte.
Kendine olumluyu, en güzeli, en iyiyi ve en büyük aşkı haketme izni ver papyonum
Neden canım? :44:
Kaçmak değil de sessizliğe gömülmek diyelim..
Çünkü biz aynı yerdeyiz, gidenler onlar..
Şöyle yüzüne bağırıp çağırıp rahatlamak vardı.. ne iyi olurdu aslında
Ama düşündüm de hiç halim yok
O kadar yorulmuşum ki herşeyden, sadece hayal kurmaya gücüm var artık..
Tabiri caizse bende şuan tam anlamıyla sessizliğe gömüldüm.
Sosyal ağlardan da tüm hesaplarımı kapattım yeter ki dayanamayıp bakmayayım diye.
Ne kadar doğru yaptım gerçekten bilmiyorum. Böyle sessiz olunca da beni unutacak korkusu..
Aslında giden gitmiş,ne diye bu kadar çıkmaza sürükleniyor bilemiyorum.
Çok haklısın içimdekileri ben de bağırıp söylemek istiyorum ama bir şeyler engel oluyor.
Bence çok yoruldum,aslına bakarsan hayal bile kurmak istemiyorum artık öyle korkar oldum ki
Kaçmak değil de sessizliğe gömülmek diyelim..
Çünkü biz aynı yerdeyiz, gidenler onlar..
Şöyle yüzüne bağırıp çağırıp rahatlamak vardı.. ne iyi olurdu aslında
Ama düşündüm de hiç halim yok
O kadar yorulmuşum ki herşeyden, sadece hayal kurmaya gücüm var artık..
çok ayrılmışızdır tabi hepde barışmışgenelde sessiz kalmam merak ederim oda tabiki ama sessiz kaldımmıda fena kalırım ayrılma durumuna bağlı busefer karşı taraf kalamaz aşk varsa dayanılmaz kimse ayrılmasın ve sessiz kalmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?