- Konu Sahibi bikusolsam
-
Canım boşver.
bu saatten sonra cevap vermeye yüzü yoktur zaten
hayatın tadını çıkar..
iyiyim canımsizler biraz daha iyi olun ben daha daha iyi olurum
Öyle yapacağım artık,boş geçirmemeye çalışıyorum günlerimi
sende hep iyi ol inşallah,hepimiz iyi olalım şu hayata inat
zor ama imkansız değil kızlar.
mutlu olabiliriz
Caniiimmm benim dinleme ogle sarkilar... negayif etkiliyor insani ben bugun bi kere agladim kisaydi .. gecdim aynin karsinakizdim kendime yopatdadim sonraaaa gokhan gurkmenin Asklazimmm dinledim iyi geldi sende oyle yap
demin onunla skype da karşılaştık, beş dk bile sürmedi çıktı. yada beni engelledi bilmiyorum.
O kisi bendimtamam ozaman :)))
Yesilpay... lim canim uzulme ne olur erkek milleti boslykda o simdi saga sola saldiriyor normal... sen kendini dinle bu sekil davranan biri icinde uzilme bence..
Guclu olalimmmmm canlarrrr kendimize iyi davranalimmmm sunuda unutmayalim bir erkeksiz yapabiliriz ama erkekler kadinsiz yapamaz!!! Bizi kaybeden onlar... onlar dusunsun.
Bugun bi tuhaflik bir bozitifluk var bende :) mevlam boxnasin
Masallah diyim kendime... buarada ben bu sesisligi hic sevmiyotum aslinda ama yapcak bisey yokbenimki bitsin dedi! Beni kaybetmeye gozu almis demek...
Alsin benim gibisini bulursa twbrik ederi. Onu!! Ama bulamicak!
Gulelimmmmmm birazzzzzzzzz
demin onunla skype da karşılaştık, beş dk bile sürmedi çıktı. yada beni engelledi bilmiyorum.
Bunları anlamak mümkün değil. Ne kadar süredir ayrısınız? :26:
Bende Wapp'da böyle oluyorum =(
bir haftadır canım, en son ayrıldıktan bir gün sonra konuştuk o zaman geri döndü hani yapma böyle dedi o kadar.
Az bir zamanmış,hala kafasını toparlıyordur belki. Ama eminim merak ediyordur seni.. ve umarım benim gibi hüsranla sonuçlanmaz bu bekleyiş :26:
teşekkür ederim canım..
sen nasılsın?
beni merak etmesini istiyorum, geri dönmesini istiyorum
Benimkide keşke dönse kendi kendine acı çekiyor ya da öyle gösteriyor =(
Seven gitmez,bir yolunu bulur sevdiğinin yanında kalır derler. Çok doğru bu,cidden.
Giden gitsin,gittiği yerde de kalsın. Biliyorum neler hissettiklerini,çok iyi anlıyorum ne desek boş aslında.
Zaman her şeyin ilacı.. Umarım en kısa zaman da hepimiz atlatacağız bu zorlu dönemi buna inan sadece.
Siz ne kadardır ayrısınız peki,yeni mi?
Ben nasılım bilmiyorum:44:
Dediğim gibi emin ol merak ediyordur seni,ama erkekleri bilirsin içinde yaşarlar bütün duygularını.
Ama ondan da bir tepki gelmeyince,bu bekleyiş nereye kadar sürecek sence? Bu dönem de çok üzülüp yıpranacakmışsın gibi geliyor bana:26:
bana da öyle geliyor canım, umarım ikimiz de çok üzülüp birşeyleri yitirmeden biter bu süreç..
hiç merak ediyor gibi durmuyo ama..
sen iyi olacaksın hiç merak etme. senin artık geçmişte bağlanıp kalacağın birşey kalmadı, özgürsün.
bana da öyle geliyor canım, umarım ikimiz de çok üzülüp birşeyleri yitirmeden biter bu süreç..
hiç merak ediyor gibi durmuyo ama..
sen iyi olacaksın hiç merak etme. senin artık geçmişte bağlanıp kalacağın birşey kalmadı, özgürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?