- Konu Sahibi bikusolsam
-
Bizde inşallah sabreden derviş muradına ermiş gruptan oluruz=(
inş canım, herkes ersin muradına.
sevenlerin ayrı düşmesi gerçekten çok zor.
ama şükrediyorum toprağa vermedim, hala orda bir yerde.
Aynen çok şükür ama dayanamıyorum kanım çekiliyor =(
alışırız canım, hatta belki alışamadan barışırız kimbilir :)
Neguzelde soylemissinnnn
bizim bu ilk degil..malesef ama buyuk bir kirizden sonradaki anlamsizca olan ilk.. bu yuzden bir yerde pek umudum yok.. onun yanina gittigimde cok umutla bekledim yikdi umudumu.. suan kendimi toparlamaya calisoyorum
Bu cok zor biliyorum hepimiz yasiyoruz..
Bu donemi kendim icin iyi degerlendirmeye calisicam.. cok yiprattim kendimi simdiye kadar butur olaylar yuzunden..baristikdan sonrada bu hep iliskimize yansidi
Bu sefer bunu yapmicam ona cok kirginim hic olmadigim kadar canimi cok yakdi benim once yalanlariyla sonra suphesiyle.
Simdi ben cok yara aldim bunlarin hepsi bende huysuzluk yapdi simdi onlarla bas edemiyor.. bence zaman istemesinin sebebi ayrilmak isteyisiydi.. uzerine gittim ve bitirdi belki onun icin bi bahneydi ciddi dusunmek tekrar bi evliliye adim atmak korkutdu onu bilmiyorum dusuncem bu.
Oyuzden yildim bitti diyorsa bitsin!
Gitsin!
Bunlari soylemek hic kolay degil.. ama artik biz son demlerindeyiz.. geriye kocaman bir yikim kirginlik ve icimdeki sevgisi kaldi..onu hala cok seviyorum.
Ama artik gucum yok.. sessiz kalip akisina birakmak en iyisi.
Dert değil aslında ama merak ettiğim için sizlere de sormak istedim.
Sizce ayrılıktan sonra sessiz kalmak en iyisi midir? Bugün bir gazetenin köşe yazısında okudum. "en iyisi sessiz kalmak" diye.
Sizce ne kadar doğru? Veya siz ne yaptınız,yapıyorsunuz? O kişiyle iletişim kurmak mı,yoksa sessizliğe gömülmek mi? :44:
Uzun bir ilişkiden sonra hiç iletişim kurmayıp,ortalıkta onun gözüne görünmeyince karşı taraf merak ediyor mudur sizce?
Giden gitsin,boşver diyenler olacaktır muhtemelen. Bende bunun farkındayım ama sadece merak ediyorum
bence sessiz kalmak iyidir eğer karşı taraf sizi seviyorsa sizi merak eder sorar soruşturur belkide arar merak etmiyorsa o zaman giden gitmiştir siz ne kadar konuşsanızda geri dönmez. eğer insan sessiz kalmayı becerebiliyorsa ne mutlu ona ben hala sevgilimle küsmeyi beceremiyorum mesela arıyorum :) önceden öyleydi üzülürdüm sevgilim neden aramıyor beni merak etmiyormu diye sonra biraz aramamayı ögrendim artık ilk arayan o oluyor
5 yıldır beraberiz sevgilimle 2 kere büyük ayrılık yaşadık tam bir hafta boyunca her an aradım sonra bıraktım 1 hafta aradım kendi aradı bu sefer:)) tam bunu yapana kadar ne çektim bir ben bir allah bilir okulda evde yolda otobüste her an ağlıyordum :)yani çok zor oldu canım ama artık büyüdük bizde uzatmıyoruz ne sevgilim nede ben şükürler olsun:)canım benim böyle devam et insan bazen kendini frenleyebilmeli :) . çok şükür ki sen ayrılık acısını büyük yaşamadan kapmışsın yeri gelince sessiz kalmak iyidir.
5 yıldır beraberiz sevgilimle 2 kere büyük ayrılık yaşadık tam bir hafta boyunca her an aradım sonra bıraktım 1 hafta aradım kendi aradı bu sefer:)) tam bunu yapana kadar ne çektim bir ben bir allah bilir okulda evde yolda otobüste her an ağlıyordum :)yani çok zor oldu canım ama artık büyüdük bizde uzatmıyoruz ne sevgilim nede ben şükürler olsun:)
Cabim benim bu cok normal bu tobikde bubise yariycak bize yaz... bak ben hakim olamadim ve agzimin payini aldim
Banada oluyor arada o mesaj atma isteği
Heyecan yapıyorum falan yazsam ne yazıcam diye saçma sapan bi telaş oluşuyo
Öyle durumlarda derin derin nefes al, ağlamaktan uyuyamadığın geceleri düşün.
Olmadı mı? Aç bi intikam şarkısı.. Hoop ona karşı olan öfken hortlcak ve yazmaktan vazgeçiceksin
Pek uygun bi tavsiye olmadı ama.. bizim bi anlık duygu patlamasıyla attığımız mesajın karşılığı bizi çok üzebilir o yüzden ona ulaşmamamız gerek ne yazık ki..
http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=0k9ZhhWvD5U
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?