Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Kızlaaaar
Görüştük,konuştuk eve yeni geldim. Geldiğim gibi de size haber vermek istedim.
Bu kız olayını konuştuk,her şey üzerine yemin ediyorum öyle bir kız yok dedi. Konuşmaları telefondan açtı gösterdi. Seni söyleyecektim ama arkadaşımın seni bilmesini istemedim dedi.
Arkandan laf yapar,erkekleri bilirsin sohbet ortamında ne dediklerini bilmezler dedi. Bende böyle bir şey yaptım dedi,hatta gel bakalım o adı yaz ne çıkacak dedi gerçekten de o kız çıktı.
Ben hep seni sevdim,ben senden başka bir kızla yapamam ki zaten dedi. Bir de ben onun yanında hala biraz heyecanlanıyorum,kelimelerim birbirine giriyor surat ifadem de değişiyor tabi bu halini çok özlemişim senin ya dedi gülümsedi. Annesi evde beklediği için az konuşabildik. Hani tekrar çıkıyor muyuz,sevgilimiyiz bilmiyorum:26:
Giderken sarıldı,yanağımdan öptü elimi tuttu.. Göz göze geldik bir an,bu eşek gözlerini bile özlemişim senin yaa dedi.. Komşu annem(annesi) beni sevmiyor aslında.. Anlayabiliyorum.
Oğlunu benimle paylaşmak canını çok sıkıyor. Ayrıldığımızı duyduğunda ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum şuan onun için hayal kırıklığı olmuştur muhtemelen.

2 ay süreden sonra ona sarılmak çok güzeldi,kalbim pır pır attı bildiğiniz
Ama şuan tam durumumuzu bilmiyorum:26:

şuan için herşey yolunda desene
çoook sevindim biliyormusun :)
peki annesini neden seni istemiyor ?

canım benim çok sevindim... inşallah bidaha başlarsınız darısı başıma

canım o kadar sevindim ki senin için
gerçekten bak, seni sevdiğini söylemiş sarılmış özlemiş..
demek ki sadece kafasına dank etmesi gerekiyormuş
anladığım kadarıyla seni ikna etmiş ve şuan için rahat, bu bile mutlu etmiştir seni.
anneyi boşver hiç biri sevmiyor gelinini zaten.
umarım en kısa zamanda konuşup tekrar bir araya gelirsiniz.

yok tatlım..
beklemiyorum da artık hani gerçekten zamana ihtiyacımız varmış,
sadece hiç mi özlemiyor ilişkimizi hiç mi aramıyor onu merak ediyorum.

öyle bir özlüyordurkiii ama gurur varya..

bida bağırıp çağırmıcam kavga çıkarmıcam demiştim sözümü tutamadım evini bastım şimdi pişmanım ama faydası yok...

sinirlidir,yatışsın.
arar bence

şuan için herşey yolunda desene
çoook sevindim biliyormusun :)
peki annesini neden seni istemiyor ?

Rabbime şükür şuan her şey iyi canım benimm
Bende çok mutluyum,ama ne olacak bilmiyorum. Tekrar beraber miyiz,değil miyiz. Birde buna kafa yoracağım desenize
Annesi aslında seviyordu beni,komşu anne derdim hep ona. Ama oğlunu paylaşamıyor,biraz kıskanıyor:26: yoksa bana karşı bir kini,nefreti yok..

darısı başıma...

boşver bütün kaynanalar aynı bence... takma hiç üzülme bunun için

Çok teşekkür ederim beba'm Allah razı olsun
Evet bu bile beni çok mutlu etti,aslında içimde bir korku var. Ama şuan anı yaşamak istiyorum sadece.
Bakalım diğer görüşmemizde inşallah her şeyi tam anlamıyla konuşuruz.
Umarım senin içinde sonuç böyle olur,bende senden aynı haberi bekliyorum en kısa zaman da

aman maşallaahh
zamanla netleşecek canım :)
bende özel bir sebebi vardı sandım canım,kıskanıyor onlar hepsi aynı boşveerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…