- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi bikusolsam
-
kullanacağım canım, bakalım işte bir ay sonra tekrar gideceğim.
umarım bu dönemi sancısız atlatır herkes.
amin canım benim..
senin attığın mesaja cevap vermedi değil mi ?
3 yıl.. dile kolay.
özel değilse neden ayrıldınız canım..
stres çok etkiliyor saçları canım ya
yine olan saça olsun boyatırsın neyseki midene filan vurmamış (yaşasın polyanna)
yok tatlım..
beklemiyorum da artık hani gerçekten zamana ihtiyacımız varmış,
sadece hiç mi özlemiyor ilişkimizi hiç mi aramıyor onu merak ediyorum.
Kızlaaaar
Görüştük,konuştuk eve yeni geldim. Geldiğim gibi de size haber vermek istedim.
Bu kız olayını konuştuk,her şey üzerine yemin ediyorum öyle bir kız yok dedi. Konuşmaları telefondan açtı gösterdi. Seni söyleyecektim ama arkadaşımın seni bilmesini istemedim dedi.
Arkandan laf yapar,erkekleri bilirsin sohbet ortamında ne dediklerini bilmezler dedi. Bende böyle bir şey yaptım dedi,hatta gel bakalım o adı yaz ne çıkacak dedi gerçekten de o kız çıktı.
Ben hep seni sevdim,ben senden başka bir kızla yapamam ki zaten dedi. Bir de ben onun yanında hala biraz heyecanlanıyorum,kelimelerim birbirine giriyor surat ifadem de değişiyor tabi bu halini çok özlemişim senin ya dedi gülümsedi. Annesi evde beklediği için az konuşabildik. Hani tekrar çıkıyor muyuz,sevgilimiyiz bilmiyorum:26:
Giderken sarıldı,yanağımdan öptü elimi tuttu.. Göz göze geldik bir an,bu eşek gözlerini bile özlemişim senin yaa dedi.. Komşu annem(annesi) beni sevmiyor aslında.. Anlayabiliyorum.
Oğlunu benimle paylaşmak canını çok sıkıyor. Ayrıldığımızı duyduğunda ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum şuan onun için hayal kırıklığı olmuştur muhtemelen.
2 ay süreden sonra ona sarılmak çok güzeldi,kalbim pır pır attı bildiğiniz
Ama şuan tam durumumuzu bilmiyorum:26:
Kızlaaaar
Bu kız olayını konuştuk,her şey üzerine yemin ediyorum öyle bir kız yok dedi. Konuşmaları telefondan açtı gösterdi. Seni söyleyecektim ama arkadaşımın seni bilmesini istemedim dedi.
Arkandan laf yapar,erkekleri bilirsin sohbet ortamında ne dediklerini bilmezler dedi. Bende böyle bir şey yaptım dedi,hatta gel bakalım o adı yaz ne çıkacak dedi gerçekten de o kız çıktı.
Ben hep seni sevdim,ben senden başka bir kızla yapamam ki zaten dedi. Bir de ben onun yanında hala biraz heyecanlanıyorum,kelimelerim birbirine giriyor surat ifadem de değişiyor tabi bu halini çok özlemişim senin ya dedi gülümsedi. Annesi evde beklediği için az konuşabildik. Hani tekrar çıkıyor muyuz,sevgilimiyiz bilmiyorum:26:
Giderken sarıldı,yanağımdan öptü elimi tuttu.. Göz göze geldik bir an,bu eşek gözlerini bile özlemişim senin yaa dedi.. Komşu annem(annesi) beni sevmiyor aslında.. Anlayabiliyorum.
Oğlunu benimle paylaşmak canını çok sıkıyor. Ayrıldığımızı duyduğunda ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum şuan onun için hayal kırıklığı olmuştur muhtemelen.
Kızlaaaar
yok tatlım..
beklemiyorum da artık hani gerçekten zamana ihtiyacımız varmış,
sadece hiç mi özlemiyor ilişkimizi hiç mi aramıyor onu merak ediyorum.
bida bağırıp çağırmıcam kavga çıkarmıcam demiştim sözümü tutamadım evini bastımşimdi pişmanım ama faydası yok...
şuan için herşey yolunda desene
çoook sevindim biliyormusun :)
peki annesini neden seni istemiyor ?
canım o kadar sevindim ki senin için
gerçekten bak, seni sevdiğini söylemiş sarılmış özlemiş..
demek ki sadece kafasına dank etmesi gerekiyormuş
anladığım kadarıyla seni ikna etmiş ve şuan için rahat, bu bile mutlu etmiştir seni.
anneyi boşver hiç biri sevmiyor gelinini zaten.
umarım en kısa zamanda konuşup tekrar bir araya gelirsiniz.
boyatırım diyom ama olmasaydı iyiydiharbiden her şey üzüntüden oluyo be
bende düşünüyorum ayn şeyi... hiç mi özlemedi diyorum
öyle bir özlüyordurkiii ama gurur varya..
sinirlidir,yatışsın.
arar bence
Rabbime şükür şuan her şey iyi canım benimm
Bende çok mutluyum,ama ne olacak bilmiyorum. Tekrar beraber miyiz,değil miyiz. Birde buna kafa yoracağım desenize
Annesi aslında seviyordu beni,komşu anne derdim hep ona. Ama oğlunu paylaşamıyor,biraz kıskanıyor:26: yoksa bana karşı bir kini,nefreti yok..
canım o kadar sevindim ki senin için
gerçekten bak, seni sevdiğini söylemiş sarılmış özlemiş..
demek ki sadece kafasına dank etmesi gerekiyormuş
anladığım kadarıyla seni ikna etmiş ve şuan için rahat, bu bile mutlu etmiştir seni.
anneyi boşver hiç biri sevmiyor gelinini zaten.
umarım en kısa zamanda konuşup tekrar bir araya gelirsiniz.
Rabbime şükür şuan her şey iyi canım benimm
Bende çok mutluyum,ama ne olacak bilmiyorum. Tekrar beraber miyiz,değil miyiz. Birde buna kafa yoracağım desenize
Annesi aslında seviyordu beni,komşu anne derdim hep ona. Ama oğlunu paylaşamıyor,biraz kıskanıyor:26: yoksa bana karşı bir kini,nefreti yok..
en büyük düşman üzüntü..
evet canım yani bi ses ver, tamam konuşmayalım yine ama ne bileyim birşey yap değil mi..
canım benim çok sevindim... inşallah bidaha başlarsınızdarısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?