- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi bikusolsam
-
Ne güzel..
İnşallahRabbim sevenleri ayırmasın daha doğrusu kullar ayırmasın inşallah
Papyon'ummm
mutlaka gelişmeleri yaz olur mu?
çok merak ettim ya,umarım herşeyin hayırlısı olur senin için
Kızlar oyuncak dükkanımı daha yeni kapatıyorum,vakit bulamadım çok yoğundum. 10 dakikaya onun yanındayım.
Yazacağım buraya olanları.
Seviyorum sizi
tam 15 gündür aramadım bende mesajda atmadm... ayrılalı 1 ayı geçti ilk zamanlar çok aradı bitti dedi başka bişey demedi... şimdi bekliyorum sadece dua ediyorum iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum:44:
Kızlar oyuncak dükkanımı daha yeni kapatıyorum,vakit bulamadım çok yoğundum. 10 dakikaya onun yanındayım.
Seviyorum sizi
Seviyorum sizi
beklemek en güzeli canım, umarım en hayırlısı neyse o olur ikiniz için de.
canımm hadi git de güzel haberlerle gel
aradım ilk başlarda ama daha kötü oldu şimdi aramıcam dedim bakalım hep dua ediyorum inşallah barışırız saçım beyazladı üzüntüden ya 3 senedir birlikteydik
Merakla bekliyorum papyoncum :)
Beba selam canım nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
ya ben söylesem mi söylemesem mi bilemedim kızlar ama ben antidepresana başladım.
hani kötü hissetmiyordum kendimi sonuçta hala gülebiliyorum bir depresyon durumu da yok.
ama önceden sinir boşalması gibi titremem oluyordu yıllardır yoktu yine başladılar, doktora gittim yarım doz vereyim dedi. :26:
iyiyim canım sen nasılsın
ya ben söylesem mi söylemesem mi bilemedim kızlar ama ben antidepresana başladım.
hani kötü hissetmiyordum kendimi sonuçta hala gülebiliyorum bir depresyon durumu da yok.
ama önceden sinir boşalması gibi titremem oluyordu yıllardır yoktu yine başladılar, doktora gittim yarım doz vereyim dedi. :26:
anti depresan kullanmak kötü bişey değil canım üzülme
anti depresan kullanmak kötü bişey değil canım üzülme
Merhaba canımm tanışmadık sanırım seninle:)
sağol tatlım ona üzülmüyorum umarım faydası olur,
sadece bu kadar stres yaptığımı bilmiyordum iyiyim diyordum.
yüzüme çarptı sanki ayrıldığımız.
iyi olmaya çalışıyorum işte canım :)
Doktor uygun görmüş canım,bir süre kullan bakalım.
hem yarım dozmuş. sürekli kontrol halinde ol bişi olmaz :)
evet bugün tesadüf eseri gördüm topici, bende 3 yıllık sevgilimle ayrıldım... aramıyorum bakalım inşallah barışırız
saçlarım beyazladı üzüntüden, o kadar çok üzülmüşüm... kendim bile inanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?