Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Papyon'ummm

mutlaka gelişmeleri yaz olur mu?

çok merak ettim ya,umarım herşeyin hayırlısı olur senin için

Kızlar oyuncak dükkanımı daha yeni kapatıyorum,vakit bulamadım çok yoğundum. 10 dakikaya onun yanındayım.
Yazacağım buraya olanları.
Seviyorum sizi

tam 15 gündür aramadım bende mesajda atmadm... ayrılalı 1 ayı geçti ilk zamanlar çok aradı bitti dedi başka bişey demedi... şimdi bekliyorum sadece dua ediyorum iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum:44:

beklemek en güzeli canım, umarım en hayırlısı neyse o olur ikiniz için de.

Kızlar oyuncak dükkanımı daha yeni kapatıyorum,vakit bulamadım çok yoğundum. 10 dakikaya onun yanındayım.
Seviyorum sizi

canımm hadi git de güzel haberlerle gel

Seviyorum sizi

Oyuncak dükkanı mı ayy mükemmel ya

Hayırlı haberlerle gel inşallah , ben evde olmayacağım ama gelince okurum

aradım ilk başlarda ama daha kötü oldu şimdi aramıcam dedim bakalım hep dua ediyorum inşallah barışırız saçım beyazladı üzüntüden ya 3 senedir birlikteydik

biz de beş yıldır beraberdik canım, ben de meraj attım ilk günler ama şimdi tutuyorum kendimi beş gündür soğuk bi sessizlik var.
evet işleri sarpa sarmaktan başka bir işe yaramıyor aramak, en güzeli beklemek.

Merakla bekliyorum papyoncum :)

Beba selam canım nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın
ya ben söylesem mi söylemesem mi bilemedim kızlar ama ben antidepresana başladım.
hani kötü hissetmiyordum kendimi sonuçta hala gülebiliyorum bir depresyon durumu da yok.
ama önceden sinir boşalması gibi titremem oluyordu yıllardır yoktu yine başladılar, doktora gittim yarım doz vereyim dedi. :26:

anti depresan kullanmak kötü bişey değil canım üzülme

iyi olmaya çalışıyorum işte canım :)
Doktor uygun görmüş canım,bir süre kullan bakalım.
hem yarım dozmuş. sürekli kontrol halinde ol bişi olmaz :)

iyi olmaya çalışıyorum işte canım :)
Doktor uygun görmüş canım,bir süre kullan bakalım.
hem yarım dozmuş. sürekli kontrol halinde ol bişi olmaz :)

kullanacağım canım, bakalım işte bir ay sonra tekrar gideceğim.
umarım bu dönemi sancısız atlatır herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…