Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

canım, eminim özlüyordur..
kafaları biraz kalın olduğundan anlayamıyorlar bizim kadar erken
kendinle kalıp düşünmek çok iyi gelecektir sana,
ondan uzaklaşırsın kafanda tartarsın herşeyi.
kendine dair umutlarını asla yitirme,
hiç birşeyin sonu değil sonuçta,
hayatının çoook daha güzel olması tamamen senin elinde.

Haklısın canım..
Ondan uzak durmak derken, sanal alemden yani.
Sürekli bi ben bi o çevrimdışıyız.
Bunlara taktım şimdi de.
Ne komiğim ya.
Çekip gidesim var uzaklaraa

Haklısın canım..
Ondan uzak durmak derken, sanal alemden yani.
Sürekli bi ben bi o çevrimdışıyız.
Bunlara taktım şimdi de.
Ne komiğim ya.
Çekip gidesim var uzaklaraa

denk geldiğiniz yerlere girme tatlım bir süre,
hem göremeyince meraklanır bence

denk geldiğiniz yerlere girme tatlım bir süre,
hem göremeyince meraklanır bence

O imkansız canım ya aynı okuldayız

Ama pek karşılaşmıyoruz onun bölümü başka..

ama seni burda göremez kiii
umrundadır canım merak etme, umarım hepsinin umrundadır

Burda değil zaten canım

Hem buraya hem faceye giriyorum aynı anda

Bütün gün buralardayım zaten bağımlılık yaptı

Onunlayken 10 dk bakıp çıkardım ikisine de, nasıl olsa telefondan konuşuyoruz diye

Bide şimdiye bak..

Yine efkarlandım öğle öğle

hiç sorma canım ya ben de aynen sanki yapacak hiç bi işim yokmuş gibi buralardayım sürekli
işsizlerin efendisi
efkarlanma efkarlanma, çık dolaş temiz hava al ohh

hiç sorma canım ya ben de aynen sanki yapacak hiç bi işim yokmuş gibi buralardayım sürekli
işsizlerin efendisi
efkarlanma efkarlanma, çık dolaş temiz hava al ohh

Hava bozuk burda ya. Müziğe sardım bende

kendimi tutamadım mesaj attım iletilmedi sonra aradım telfonu sabahtan beri kapalı kesin hattını değiştrdi çnkü hiç kapatmaz sabahtan beri ağlıyorum...

kendimi tutamadım mesaj attım iletilmedi sonra aradım telfonu sabahtan beri kapalı kesin hattını değiştrdi çnkü hiç kapatmaz sabahtan beri ağlıyorum...

Kestane şekerimm biraz sakin olur musun,yıpratma kendini bu kadar..
Emin misin hattını değiştirdiğinden? Belki gerçekten kapalıdır,belki de şarjı bitmiştir olamaz mı?

Bugun tam 8.gun yani bitti diye mailin 8.gunu... iyiyim tabi sukur ama maglum belli olmiyor gelip gidiyor..

Bitti olarak kabul ettim ve kendimce mutlunolup oyalanmaya calisiyorum.. duygularima yogunlasmamam lazim

Sen nasilsin canim?

Daha yeni bir hafta olmuş canım benim,arada sırada ağlaman,üzülmen hepsi çok normal. Zaten bunları yaşamıyor olsaydın anormal olurdu. En iyisini yapıyorsun,kaç yaşındasın okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum ama boş kalan vakitlerinde en sevdiğin işlerle uğraşabilirsin. Veya değişik müzik grupları keşfet,bazı gruplar var ki çok az kişi biliyor ama öyle güzel müzik yapıyorlar ki.. Bunları söylüyorum çünkü bunları araştırarak,dinleyerek kafanı dağıtmış olursun.

Ümit vermek gibi olmasın ama ne zaman vazgeçerse insan,o zaman geliyor bu erkekler. Hayatımızda zaten hep öyle olmaz mı?
Bu dönemde kendinle ilgilen sadece,güvenin de yerine gelir böylece. Ben bunları malesef yapamadım,kendime dermanım yok işte..

Ben Rabbime şükür iyiyim bugün,uğraşıp duruyorum gün boyunca :)

canım sizin belirsiz bir durumunuz var mıydı yoksa bitmiş miydi tamamen?
bence bu senin için gerçekten bir fırsat..
kendini üzmemeye çalış, arkadaşlarına filan da yeni numarası ne diye sorma sakın araştırma.
dönecekse elbet döner bir gün, sen güzel şeyler düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…