- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi bikusolsam
-
Ben cidden bir ara öyle bir mesaj atmayı düşünüyordumCevabı ne olurdu kim biliiiir Deneyebilirsin istersen
Canım doğru anlamışsın. ama ben yeterince açık konuştum ona. oda son zamanlarda çok sinirli davranmaya başlamıştı bana. ben onun duygularıyla oynamadım ki. o öyle düşünüyor olabilir ama bende öyle düşünüyorum.demekki yeterince sevmedi beni diyorum. hani bu saatten sonra da bak sen beni yanlış anladın ben sana karşı boş değilim demek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum :26:
Yaa cesaret verme yaparım bak anlık bi kararla
Ya karşılaşma ihtimalimiz olmasa yapabilirdim belki ama her yerden çıkıp maydanoz oluyo şu gurur.
Tatile mi göndersem ki şunu ya
sen açıkladıysan kendi sorunu artık canım,
umarım sen bıkıp vazgeçmeden aklı başına gelir.
ben bunu konuşmadıysanız belki açıklama bekliyordur demiştim bi umut. :26:
Yapamaz kiiii yapamaz kiiiii
Ah o gurur! Ne yapsak o gururu yahuGöndersen mi ki acaba:44:
Canım çok açıklayıcı konuşamadık tartışmaktan
aman ya düşüne düşüne bi hal oldum, artık benden çıktığını düşünüyorum.
Yapıcak bişiyim kalmadı gibi :26:
Aynen,sırayla güzel haberleri alıyoruz Rabbim bozmasın
iyiyim çok şükür canım benimmm..Sen nasılsın? Nasıl gidiyor senin aşk hayatın?
bebacım da buralardaymış..
ben de fikir almaya geldim.
biz ayrılalı 9 ay falan oluyor, öyle aylarca yıllarca da birlikte kalmadık. 2buçuk ay ama ayrıldıktan bir iki ay sonrasına kadar konuşuyorduk. ayrılma sebebimiz de sevgisizlik falan değil geçmişle alakalı sorunlardı. neyse.. şu an sevgilisi var. sevgilisi olduğu halde geçenlerde görebilme ihtimalim var mı demişti.sonra yine geri çekti kendini falan. zaten tamam demezdim sevgilisi olduğu için. ne olursa olsun bana yakışmaz yani.
neyse uzatmak istemiyorum. bu sebeplerle ben çok fazla sustum sanırım. şu an tahmin edemeyeceğiniz kadar dolu içim, onunla konuşsam geçecekmiş,bitecekmiş gibi hissediyorum. ama aradan onca zaman geçmiş, umrumda değilsin de diyebilir. bir yandan çok özledim bir yandan çok kızgınım çok kırgınım ve bunu bilsin istiyorum.. ama adamın sevgilisi var yakışık almaz..
kısacası ne yapacağımı bilemiyorum.
Amin canım
Bende iyiyim,çok şükür. Aşk hayatımda olması gerektiği gibi işte
Dünden beri hep rüyamda görüyorum onu
Çok tuhaf hissediyorum napıcam :105:
Kendi içimde savaş var resmen
Bi sürü rüya gördüm hep o vardı. Çok kötü oldum çok tuhaf hissettim. Yazmak istedim yazamadım. Oda yazmak istese yazardı hep çevrimiçiyim ben. Demek ki o çoktan boşverdi. Hadi gururumu yok saydım diyelim. O beni çoktan sildiyse kötü hissedicem. Artık gururunda canı cehennemeKaç gündür artık bitiricem kalbimde dedim ama bu sefer de rüyalarıma girmeye başladı :26:
Kendi içimde savaş var resmen
Bi sürü rüya gördüm hep o vardı. Çok kötü oldum çok tuhaf hissettim. Yazmak istedim yazamadım. Oda yazmak istese yazardı hep çevrimiçiyim ben. Demek ki o çoktan boşverdi. Hadi gururumu yok saydım diyelim. O beni çoktan sildiyse kötü hissedicem. Artık gururunda canı cehennemeKaç gündür artık bitiricem kalbimde dedim ama bu sefer de rüyalarıma girmeye başladı :26:
Canım sen çevrimiçi olmana rağmen ona yazmıyorsun
oda aynı şeyi düşünüyordur,demekki beni sildi yazmadığına göre deyip kabuğuna çekiliyordur.
sende öyle düşünüp susmuyormusun sonuçta :26:
Napıyosunuz bakalım bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?