Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Ben cidden bir ara öyle bir mesaj atmayı düşünüyordum Cevabı ne olurdu kim biliiiir Deneyebilirsin istersen

Yaa cesaret verme yaparım bak anlık bi kararla

Ya karşılaşma ihtimalimiz olmasa yapabilirdim belki ama her yerden çıkıp maydanoz oluyo şu gurur.

Tatile mi göndersem ki şunu ya

sen açıkladıysan kendi sorunu artık canım,
umarım sen bıkıp vazgeçmeden aklı başına gelir.
ben bunu konuşmadıysanız belki açıklama bekliyordur demiştim bi umut. :26:

sen açıkladıysan kendi sorunu artık canım,
umarım sen bıkıp vazgeçmeden aklı başına gelir.
ben bunu konuşmadıysanız belki açıklama bekliyordur demiştim bi umut. :26:

Canım çok açıklayıcı konuşamadık tartışmaktan
aman ya düşüne düşüne bi hal oldum, artık benden çıktığını düşünüyorum.
Yapıcak bişiyim kalmadı gibi :26:

Canım çok açıklayıcı konuşamadık tartışmaktan
aman ya düşüne düşüne bi hal oldum, artık benden çıktığını düşünüyorum.
Yapıcak bişiyim kalmadı gibi :26:

sen yeterince uğraşmışsın canım.
boşver gerisini o düşünsün.
şu an en yakın arkadaşın gururun

bebacım da buralardaymış..

ben de fikir almaya geldim.

biz ayrılalı 9 ay falan oluyor, öyle aylarca yıllarca da birlikte kalmadık. 2buçuk ay ama ayrıldıktan bir iki ay sonrasına kadar konuşuyorduk. ayrılma sebebimiz de sevgisizlik falan değil geçmişle alakalı sorunlardı. neyse.. şu an sevgilisi var. sevgilisi olduğu halde geçenlerde görebilme ihtimalim var mı demişti.sonra yine geri çekti kendini falan. zaten tamam demezdim sevgilisi olduğu için. ne olursa olsun bana yakışmaz yani.

neyse uzatmak istemiyorum. bu sebeplerle ben çok fazla sustum sanırım. şu an tahmin edemeyeceğiniz kadar dolu içim, onunla konuşsam geçecekmiş,bitecekmiş gibi hissediyorum. ama aradan onca zaman geçmiş, umrumda değilsin de diyebilir. bir yandan çok özledim bir yandan çok kızgınım çok kırgınım ve bunu bilsin istiyorum.. ama adamın sevgilisi var yakışık almaz..

kısacası ne yapacağımı bilemiyorum.

Oncelikle aramiza hosgeldin )

Durumun baya karisik..
Ben cok dengesiz buldum senin bu exi..
Bence muhattap olma sana deger verseydi seninle.takrar dener cabalardi.. bu nasil birseydir sevgilisi var eski sevgilisiyle irtibata geciyor.. bu kisi sende olabilirdin.

Belliki kafani karisdirmis canim.. ama buna izin verme, secilen degil secen ol.. hele geride birakdigin birde yeni bir iliskisi olan birine hic tenezzul etme.

Nacizhane fikrim :)

Dünden beri hep rüyamda görüyorum onu
Çok tuhaf hissediyorum napıcam :105:

Ayrılalı baya uzun bir süre olmuş.. Zaten senden sonra hemen birini bulup,sevgili olduysa o insandan hayır gelmez. Yeterince sevmemiş,yeterince sadık olmamış sana demek ki..
Ve sevgilisi olduğu halde,seninle irtibata geçmesi zaten sevgilisine saygısızlık.. Ya eski sevgilini seçeceksin,ya da yeni sevgiline sahip çıkacaksın,o ikisini de bir arada yürütürüm diye mi düşünmüş ne Tabi ki tanımıyorum kendisini,düşünceleri farklı yönde de olabilir.
9 ay içinde neden söylemedin peki içindekileri? ayrılıktan sonra koca bir 9 ay geçmiş ve ayrılıktan sonra zaten konuşmalarınız olmuş o arada ne hissediyorsan,ne demek istiyorsan hepsini söyleyip rahatlayabilirdin. Ama şimdi kafa karıştırmaktan başka bir işe yarar mı sence? :44:

Amin canım
Bende iyiyim,çok şükür. Aşk hayatımda olması gerektiği gibi işte

Maşşallah size güzelim :)

Dünden beri hep rüyamda görüyorum onu
Çok tuhaf hissediyorum napıcam :105:

Aaa, dün daha iyiydin oysa ki?
İçinden ne geliyor peki? Burada kim ne derse desin,kim ne tavsiye verirse versin içinden geleni yapman en iyisi. Ne kaybedilir ki,giden gitmiş nasıl olsa..
İleri de keşke dememek için ben içimden ne geliyorsa onu yaptım şu zamana kadar,hiç de pişman olmadım.
Bence kalbinin sesini dinle,kimseye kulak vermeden.. :44:

Kendi içimde savaş var resmen

Bi sürü rüya gördüm hep o vardı. Çok kötü oldum çok tuhaf hissettim. Yazmak istedim yazamadım. Oda yazmak istese yazardı hep çevrimiçiyim ben. Demek ki o çoktan boşverdi. Hadi gururumu yok saydım diyelim. O beni çoktan sildiyse kötü hissedicem. Artık gururunda canı cehenneme Kaç gündür artık bitiricem kalbimde dedim ama bu sefer de rüyalarıma girmeye başladı :26:

O beni çoktan sildiyse kötü hissedicem diyorsun,ama şuan da kendini iyi hissettiğini söyleyemezsin değil mi?

Canım sen çevrimiçi olmana rağmen ona yazmıyorsun
oda aynı şeyi düşünüyordur,demekki beni sildi yazmadığına göre deyip kabuğuna çekiliyordur.
sende öyle düşünüp susmuyormusun sonuçta :26:

eğer terk eden erkek ise ayrılıktan sonra mesaj telefon vs bunların hepsi küçük düşmekten başka bir işe yaramıyorum.ben yaptım ve pişmanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…