Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

eğer terk eden erkek ise ayrılıktan sonra mesaj telefon vs bunların hepsi küçük düşmekten başka bir işe yaramıyorum.ben yaptım ve pişmanım..

Haklısın,en iyisi sessiz kalıp karşı tarafı sıkmamak.. İki taraf da böylece düşünüp,kafasını dinlemiş oluyor..
Tabi istisna durumlar da olmuyor değil..

Kızlar haklısınız ama bir şeyler engel oluyor bana
Niye ben adım atıyorum ki diyorum kendi kendime of.
Ben iyiydim aslında, tamam artık daha iyiyim dediğim anda hep onu hatırlatacak birşeyler oluyor.
Dün hemen uyudum hayal falan kurmadım bile bu seferde rüyamda gördüm, uyandım tekrar uyuduğumda yine gördüm çok tuhaf hissediyorum ben..

Ben şarkılarla boğuşuyorum,Murat kekili- çılgın'ı dinliyorum anılarım canlandı
Sen napıyosun :)
Karmate'yi bilir misin ?
Nayino diye bir şarkısı var dinlemeni tavsiye ederim.
dertsize bile dert edindiriyor şarkı ya :)

Ama nereye kadar gidecek böyle düşündün mü?
kendine acı çektiriyorsun,bende isterdim karşı taraftan bişiler görmek ama yapamıyor her erkek bir değil işte.
gururundan ölselerde sevdiği insana tek kelime edemiyorlar..
off aşk off

Son düzenleme:
eğer terk eden erkek ise ayrılıktan sonra mesaj telefon vs bunların hepsi küçük düşmekten başka bir işe yaramıyorum.ben yaptım ve pişmanım..

İyide terk eden kadınsa onunda susması gerekmiyor mu mantıken?
her türlü susan taraf olacak.
ama şartlar doğrultusunda tabiki.
Aşk için küçük düşmeyi göze alırım 1kereye mahsus ha eğer karşımdaki aynı mantıkla ilerliyorsa
üzerine bir kırmızı kalem çekerim.

Aynen öyle canım

Sınavlara çalışmam gerekirken buradan uzaklaşamıyorum :26:

Ben onunla arkadaş kalmaya bile hazırım. Çünkü herşey çok yeniydi. Ben onunla konuşmayı özledim sanırım
Bu şekilde söylesem bile ters tepki oluşur diye tedirgin olurum. Uf ne zormuş yaa

Arkadaş kalmaya sıcak bakacağını sanmıyorum canım
çok daha fazla acı çekersiniz bu şekilde..
ama bir yolunu bulup sizin konuşmanız gerekiyor o kesin..
hiç haber alamadın mı ne yapıyormuş
nasılmış falan ?

Normalde bende karşıyım arkadaş kalma olayına ama biz onunla henüz sevgili olamamıştık bu yüzden eski halimizi özlüyorum sevgili olmasak bile. Çok iyi anlaşıyorduk çünkü. Ben bi kaç sefer demiştim arkadaş kalma olayını ama o istememişti. Belki farklı düşünüyor olabilir bilmiyorum ki..
Haber alamıyorum sadece sanal ortamdan görüyorum işte oda hiçbi anlam ifade etmiyor zaten. Ama bu duruma bi çözüm bulmam gerek diye düşünüyorum. Bi yandan da onun bu rahatlığına çok kızıyorum. Rahat mı onu bile bilmiyorum gerçi.. Belkide olmadı hayırlısı diyip geçmiştir bilemem..

Hmm anlıyorum canım..
biliyorum ne kadar özlem duyduğunu..
ama sanmıyorum hayırlısı deyip geçiştireceğini..
özel günü falan yaklaşmış olsa ufacık bir kutlama mesajı bile büyük büyük sohbetler açabilir ama
sanıyorum yazmamakta kararlısın

Aslında böyle kararlı görünüyorum ama zaten o mesaj atma olayı da bi anlık bi karar oluyor genelde.
Şu aklımdaki belirsizlik bi bitse çok rahatlıcam. Mesela sevmiyorum dese veya artık seninle konuşmak istemiyorum hiçbi şekilde dese çok üzülürüm ama hiç olmazsa sonucu görürüm.
Ama cesaret edemiyorum işte. Bide öyle bi olumsuzluk olursa ve karşılaşırsak ben çok çok kötü hissederim biliyorum kendimi. :18:

Evet sonuç belli olsa bu kadar üzülmezsin
belirsizlik insanın canını çok yakıyor.
elinde 2 seçeneğin var düşün,kararını ver canım.. umarım en hayırlısı olur senin için

Evet sonuç belli olsa bu kadar üzülmezsin
belirsizlik insanın canını çok yakıyor.
elinde 2 seçeneğin var düşün,kararını ver canım.. umarım en hayırlısı olur senin için

İnşallah canım.. Bunu yapmak istiyorum ama cesaretim yok, ne yazacağımı bilmiyorum, ne tepki vericek bilmiyorum. Çevremdekiler çok iyi olduğumu söylüyorlar yani çabuk atlattın gibisinden ama içimi bilmiyorlar ki.. çok dışarıya yansıtan biri değilim buraya yazıyorum sadece Çok zor bunun kararını vermek bile puff :95:

Bilmezlerki içinden geçenleri..
Sen en iyisi bir süre daha sessiz kalmaya devam et..
en olmadı yazarsın.
kaybedeceğin neyin var birde böyle düşün..

Bilmezlerki içinden geçenleri..
Sen en iyisi bir süre daha sessiz kalmaya devam et..
en olmadı yazarsın.
kaybedeceğin neyin var birde böyle düşün..

Tek kaybedeceğim şey ona duyduğum sevgi..
Ha bide gururum kırılır birazcık. Bana gereken tek şey cesaret.. onun gösteremediği..

laylaybom; ben senin yerinde olsam,yazar konuşurdum sanırım. Sonuçta kaybedeceğim ne olabilirdi ki?
Zaten böyle de kötüyüm,ondan duyduklarımla kötü olsam ne olur? diye düşünebilirdim. Belki o da senden bekliyor,sen ondan nasıl bekliyorsan..
Yine de seni etkilemek istemem ama ben böyle düşünüyorum.
:26:Ama içinden ne geliyorsa onu yap en iyisi..

Evet sevgini kaybetmiş olacaksın
ama bu şekilde karşılıksız bir aşk yaşamak istermisin?
yoksa ha evet sevmiyormuş diyip yoluna bakmayı mı yada karşılıklı çok mutlu olmayı mı?
şimdi ne gurur nede aşk vakti tek ihtiyacın olan şey cesaret
seni etkilemek istemiyorum.
yalnız ben yapacaklarımı söylüyorum.
en kötü sonuçlada karşılaşacağımı bilsem netleştirirdim.

Canım içimden yazmak geliyor, cümle kuramıyorum.. Desem ki ikimizde çok kırdık birbirimizi bende akışına bıraktım ama bu seferde rüyalarıma giriyor sürekli. Sebebini bilmiyorum bu olanların falan desem. O nasıl karşılıcak beni hiç bilmiyorum. Suçlar gibi yaklaşırsa ben daha çok sıkılırım. Eğer öyle davranırsa bana hiç değer vermediğini düşünürüm nefret bile edebilirim öyle bi yapım var. O yüzden hep bunu diledim onu unutabileceğim bi işaret bi hata..bulamadım :/

İnanır mısın oda böyle düşünüyordu. Tek onun sevdiğini, ama ben gerçekten çok değer veriyordum onada söylemiştim bunu. Duygularımı çok açığa vuramıyorum ki ben hemen. Zaman gerek bana. eğer ondan olumsuz bi cevap gelirse de tamamen içimde bitirmek ve bu sefer gerçekten susmak istiyorum. Korkağın tekiyim ben bu konuda

o sevgili bulduktan sonra hiçbir şekilde iletişim kurmadım, yakışık almaz diye. ama haliyle içimde bir sürü soru kaldı cevapsız.. o mesaj attı dediğim gibi, tersledim.sonra kendini geri çekti. şimdi de bana geri dönsün diye demiyorum. ama konuşmayı bile özledim, ne bileyim sadece içimdekileri bir şekilde bilsin istiyorum. amacım kafa karıştırmak değil. ne kadar istesem de bizden olmaz artık. :)

selam canım nasılsın?
9 ay çok uzun bir süre ki 2,5 ay berabermişsiniz, ayrıldıktan sonra konuşmuşsunuz ama barışmamışsınız.
şu an sevgilisi olmasaydı bile tekrar denemek daha çok üzülmene sebep olabilirdi.
sizin aranızda birşeyler uymamış gibi geldi bana, çünkü seni düşünse başka birisini hayatına almazdı.
ayrıca sevgilisi varken sana görüşelim diyebilmesi, sadece yazık o kıza diyorum.
aynı şey senin de başına gelebilirdi.
bırak o bildiği gibi yaşasın tatlım, senin için böylesi daha iyi bence.

her kelimesini kendime defalarca söyledim.
ayrıldıktan sonraki konuşmalarımızda ilişkimizdeki gibiydi.
bir şey giysem kıskanır bir şey yazsam kime falan diye didiklerdi bildiğin.
bir anda başka birini bulmuş olması çok koydu.
yarım kaldığım için önüme bakamıyorum sanırım.
9 ay geçti,belki daha fazla. ama ben devam edemiyorum.
o gittiğinden beri birileriyle konuşmak bile istemiyorum artık.
bilmiyorum ya amacım barışmak değil zaten, içimdekiler bitsin istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…