- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi bikusolsam
-
şekil a nın başka motive edici faktörleri de var ama
canım şaka bir yana umarım bu çocuk için de üzülmezsin.
hani olmayacak gibi, ama belli de olmaz bu işler.
sen unutmaya ilgilenmemeye çalış, birşey olacaksa da o gelsin.
Keşke mimiklerimi ekleyebilsem şuraya, yanlış anlaşılmam böylece
Şimdi kim çıkıpta "tamam dönmedi ama ona laf söylettirmem" der kiDönmediler ve değerimizi haketmiyorlar var mı aksini iddia eden? Şaka bi yana da gerçekten bir süre sonra insan anlıyor ki onun için üzüldüğü zamanlar hep ziyanmış. Karşısında ayrılık yüzünden üzülen biri varken o kişinin içi rahatsa ve gülebiliyorsa herşey bitmiş demektir, zorlamanın alemi yoktur.
Zira bir zaman sonra geriye dönüp bakıldığında bu kadar üzülmenin gereksiz olduğu anlaşılır. O yüzden çokta takmamak gerek, herşey geçiyor bi kez daha tecrübe ettim.
Öhm evet haklısın
diğer faktörler var ama içim huzurlu tatlım. Olur gözüyle bakmıyorum ben zaten :)
Bu huzursuzluktan kurtuldum ya, şükürler olsun
Bu sefer kontrol edebilirim duygularımı. Yani sanırım
Bu sefer üzmycem kendimi, kararlıyım
Bu ilişkin sana aslında güzel şeyler kattı,her ne kadar üzülsen de.. Beklemeyi,sabretmeyi öğretti,gerektiğinde ise şükretmeyi veya dimdik ayakta durabilmeyi.. Gerektiğinde ise ağlamayı.. Senin de dediğin gibi bir tecrübe oldu senin için.. Bundan sonraki ilişkilerinde bazı konularda daha dikkatli olacaksın daha bir özgüvenli.. Belki de gidişiyle sana çok şeyler kazandırdı. Bir de bu yönden bakarsak eğer daha güzel olacak gibi.. Bazen deriz ya "iyi ki de gitti,yoksa hayatımda şu..şu olmayacaktı" .. Bence senin için de en hayırlısı buydu.. :)
sana böyle birşey lazımmış demek ki canım.
onu unuttuğunu anlayabilmen aklından atabilmen için.
sanırım deme bak
kontrol et kendini face şu bu takip etme çocuğu.
senin hayatına girecekse o bi şekilde girer zamanı gelince.
Evet canım böyle bişi lazımmış ama keşke onunla bağlantılı olmasaymış
Artııı sanırım demiycem kontrol edicem duygularımı, zaten ben adım atamam asla
Bazen diyorum en iyisi platonik aşk, dertsiz tasasız, hayal kırıklığı olmadan
Lütfen son cümlemi iğnelemek olarak nitelendirmeyiniz.
Sessiz kalamadim malesef, simdi o gururla ettigim laflari geri yiyorum
Sanırım birini unutmanın en kesin çözümü başka birine bir şeyler hissetmek.
Yani duyguların yönünü değiştirmesi.
Biz aklımızla, kalbimizle hala hayaller kurarak o duyguları beslemiş oluyoruz. Düşündükçe artar.
Malesef şunu yap kesin biticek diyemiyorum.. yine herşeyin çaresi zaman.. :114:
sanırım..
ama soylede bir sey var civi çiviyi söker mantıgıda kotu be
yaralı ınsan senı yara bandı yapar demısler
ne yapacak bılemedım valla :/
O geri dönüş mükafatı mıdır,felaketi midir insanın bilmiyorum ama evet döndü.Hem de evlendiği günden bir hafta sonra-boğuluyorum nolur yardım et,dön bana,herşeyi bırakıp gidelim buralardan diyerek.-Yazdığın gibi insan o gün hiç gelmeyecek sanıyor,bırak elinin elinde olmasını,başka bir kadının yanında uyuduğunu biliyorsun,acıdan dizlerimi dövdüğüm günler oldu.Geldi evet,ben benden gittikten sonra ne anlamı var ki.Umarım Yüce Allah bu duyguyu Onlara da yaşatır ve tertemiz bir damadın kollarında mutluluk pozu verdiğimiz günlere Onlar şahit olur.artık tamamen bittiğini anladım. çünkü hayatında başka biri var..bir sene sonra ilk kez. bu hiç olmayacak sandım. benim ellerimde hala onun ellerinin sıcaklığı var, herşeye rağmen.. o ise şimdi başka elleri tutacak.yüreğime ateş düştü. tarifsiz..
böyle bir durum yaşayıp sonra size geri dönmek isteyen eski sevgiliniz oldu mu? varsa yazın , bir parça teselli olayım..
O geri dönüş mükafatı mıdır,felaketi midir insanın bilmiyorum ama evet döndü.Hem de evlendiği günden bir hafta sonra-boğuluyorum nolur yardım et,dön bana,herşeyi bırakıp gidelim buralardan diyerek.-Yazdığın gibi insan o gün hiç gelmeyecek sanıyor,bırak elinin elinde olmasını,başka bir kadının yanında uyuduğunu biliyorsun,acıdan dizlerimi dövdüğüm günler oldu.Geldi evet,ben benden gittikten sonra ne anlamı var ki.Umarım Yüce Allah bu duyguyu Onlara da yaşatır ve tertemiz bir damadın kollarında mutluluk pozu verdiğimiz günlere Onlar şahit olur.
evlendikten sonra gelmesi neye yarar. bu insana nasıl güvenilir ki. zaten seni zamanında çok üzdü, çok yanlışlar yaptı sana. bu insan gelse ne olur? ben yeniden onunla olamam artık buna imkan yok. giderken onurumu kırdı.bitti anla artık seninle bir geleceğimiz olmayacak dedi. bir senedir ayrıydık ama bu sözleri ilk kez duydum. çok yaralandım. anladım ki ben gerçekten bitmişim.ve o artık hayatına başkasını almış. bunun rahatlığıyla benimle böyle konuştu, konuşabildi. gelsin istiyorum. sırf kırılan gururumu kurtarmak için. sadece pişmanlığını görmek istiyorum. duymak istiyorum. allah büyüktür..
Benim oldu.
Deliler gibi pişman olup döndü.
Evli değildi arkadaşınki gibi.
Sadece evlenme amacıyla görüştüğü bir kızla yapamayıp döndü.
Ben de kabul ettim sanırım egoma yenik düştüm.
Uzun bir süre daha devam ettik ama sonra yine ayrıldık yine yapamadık.
Arkadaşım inan ki boşver biliyorum çok zor ama inan boşver.
Değmiyor...
dedi ki bana o benim evleneceğim kız. beynimden vuruldum kalbimi söktüler sanki o anda. kızın resmini de gördüm. sessiz uysal gibi. güzel mi diye sorma yazmak istemiyorum. ya onu severse ya ona aşık olursa? benim hiçbir suretim kalmazsa geriyeya mutlu olursa onunla. allahım sen büyüksün
Kıyamam sana ben,acın öyle tanıdık ki.Mutlu olamayacak olmayacak buna inan.Mümkün değil.Allah'ın adaleti kusursuz işler,Peygamber Efendimizin dediği gibi kırdığın yıktığın bir gönlün sadakasını 2 cihanda ödeyemezsin.Ödeyemiyorlar,dönüyorlar.Ki düşün 1 haftalık evliyken döndü,daha cicim ayında.İnan söylemeye dili varmıyor ama kız prenses gibi,benden çok çok daha güzel,selvi gibi.Ama iş bunda da değil,o kadının yanından daha bir haftalık evliyken dön diye yalvardı.Çünkü ben Onu çocuğum gibi sevmiştim,beraberken ayrılacağımızı hep hissettiğim için her günümüzü son günümüz gibi yaşatmıştım.Bu yüzden vazgeçemiyorlar,bu sevilme duygusunu özlüyorlar kimle olurlarsa olsunlar.Acına yenilme,gururun aşkından büyük olsun canım;sanırım konuşmuşsunuz...dedi ki bana o benim evleneceğim kız. beynimden vuruldum kalbimi söktüler sanki o anda. kızın resmini de gördüm. sessiz uysal gibi. güzel mi diye sorma yazmak istemiyorum. ya onu severse ya ona aşık olursa? benim hiçbir suretim kalmazsa geriyeya mutlu olursa onunla. allahım sen büyüksün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?