Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

değişiklik iyidir,
seni güçlü görünce o şaşırıp kalır belki.
herşey gönlünce olsun.
haberlerini bekliyoruz.

valla ağlamaktan gözyaşı kalmadı. bir senedir ağlıyorum neyse.. umarım azalır azalır azalır ve sonunda hiçbir şey kalmaz geriye..

sessiz kalmak her zaman iyidir.
kabul edelim hepimiz kaçanı kovalıyoruz. sessiz kalmakta bir bakıma o kişiden kaçmaktır.
çünkü iletişime geçerseniz illa ki seni seviyorum, seni özlüyorum dersiniz. ama konuşmazsanız o kafasında kuracak kuracak sizi arayacaktır.

ben de dayanamayanlardanım. ağlarken bile onu arayıp ağlarım. ama fark ettim ki yapmazsam o arıyor. başka bir şeyle meşgul olun, diyet ya da spor falan yapın. kafanızı başka şeylerle meşgul edin. görün tıpış tıpış geri dönecek.

evet canım çok haklısın
o kitapta da öyle diyo
onu aramadığınız dönemde kendinize vakit ayırın, sppora gidin, arakadaşlarınızla çıkın diyo
kendinize güveniniz geldikçe sevdiğiniz de mıknatıs gibi kendinize çekermişsiniz

Sagol canim cok incesin :)

Bu karamasa insani mahfediyor.. bitsin diyor ama birakmiyor .. tama kabullenmeye baslamisdim bitti dedim alis dedim kendime pat diye cikdi karsima.. birde ozur felan yok.. bi aciklama yok yani anlamsiz geldi ne yapmaya calisdigini bilmiyorum..

Ben engelledim en sonunda bakdim olmuyor yine saplanti haline gelicek takiplere baslicam bir sureligine face dindurdum kafam rahatlasin diye..

Yakinda yeni bi ise basliyorum ona konsantre olmaya calisiyorum iyi geliyor kendimi tekrar toparlamaya basladim.

Yaptigi cokda dokunmus olsada
gozumden dustu iyicene.

Sin neler yaptin bebam?

Bu aralar herkez bu kitabi konusuyor :)

Taktik olayina pek olumlu bakmam aslinda tabi uygulayanlarinda sonuvunu merak etmiyor degilim

Geri getirmek felanini bilmem ama kendini toparlayip.. ask acisini hafifletmek icin guzel yontemler :))

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canlar

çok güzel şeyler yapmışsın canım,
sevindim seni oyalayacak şeyler olmasına.
onun nasıl biri olduğunu anlamış oldun,
değerini kaybetti artık, senin için bundan sonrası daha kolay olur diye tahmin ediyorum.
yeni işin de hayırlı olur umarım,
sana sertap erenerden kendime yeni bir ben lazım şarkısını armağan ediyorum
biz ne yapalım yarın görüşeceğiz,
ona hazırlık yapıyorum işte

[FONT=&amp]Okitabı bende biliyorum,ama hiç de olumlu bakmıyorum ben açıkçası.. Taktiktir şudur budur bana çok boş ve gereksiz geliyor. Bütün bu olanlar Allahın takdiri.. İster ölümüne sessiz kal,eğer o senin için hayırlı değilse ne geri döner,ne arar ne de mesaj atar.. Dediğin de doğru,toparlanmak için umursamamak,kendinizle ilgilenmek en doğrusu. Ama bu kitap sürekli karşı tarafı geri döndürmeye çalışmaya yönelik.Eğer elinizden geleni yaptıysanız,içiniz rahat gönlünüz ferah olsun hep söylüyorum bunu. Bir şeyler için uğraşmayın artık,yani o kişi için uğraşmayın. Çok zor bu ayrılık dönemleri,biliyorum.. Ama hayat öyle de böyle de geçiyor. Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin inşallah.. [/FONT]

Son düzenleme:

katılıyorum canım elinden geleni yaptıktan sonra artık gönlünü ferahlatmaya çalışmak gerek.
iş senden çıkmış oluyor karşı tarafa kalıyor.
ama mesela bu taktik olayı nasıl davranmak gerektiğine dair faydalı olabilir.
çünkü hep ağlayıp sızlıyoruz kendimizi üzüyoruz.
hem karşı tarafı şaşırtmak hem kendimizi toplamak için güzel bi yol.
bakalım arkadaş deneyecekti sonuçları ne olacak

İlk başlarda sessiz kalmayı sonuna kadar savunduk ama gerçekten de ne kadar sessiz kalsakta, ortadan kaybolsakta olay karşımızdakinde bitiyor. Onun çabası yoksa, bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorsa taktikler, planlar boşa gidiyor. Zaten çok seven biri uzuun bir süre sessiz kalamaz. Burda birbirimize engel olduk mesaj atmak aramak yok diye. Yani seveni bağlasan duramaz, ayrı kalamaz. Sonralardan sonra dönse ne farkeder ki? Onun adı aşk değildir ki artık.

Son cümlelerin biraz iğneleyici oldu sanki.. (Bana ve bebaya ithafen)

Orası da doğru tabi ki.. Hadi bakalım,umarım en doğrusunu ve en hayırlısını yapıyordur :) Bende bekliyorum hepsinden gelişmeleri.. Ve umarım inşallah bizim gibi şanslılardır

Son cümlelerin biraz iğneleyici oldu sanki.. (Bana ve bebaya ithafen)

Hayıır öyle bişi demedim beeen :26:
Lütfen yanlış anlaşılmasın kızlar, sizin sevdicekleriniz döndü ne güzel, mutlu olun heep
Ben aylar sonra kafasına dank edip dönenleri kastetmiştim

tabi ki karşıda bitiyor canım, aynısı bizim içinde geçerli ayrıldığımız kişiler ne kadar arasa da iş bizde bitiyor.
biz aramamayı tercih ederek doğrusunu yaptık çünkü eğer seviyorsa bi şekilde ulaşır.
haa ulaşmıyor mu demek ki sevmiyormuş deyip kendimize döndük.
sessiz kalmadıkça kendi içimizde de bitiremiyoruz aslında.
mesela senin için ben son bi konuşma yapmanızı desteklemiştim.
çünkü elinizden gelen herşeyi henüz yapmamıştınız.
kavga edip bırakmıştınız, düzgünce konuşulmadan belki de çözülecek olan sorunlar da çözülmüyor.
sessiz kalmak iyi evet ama önce yeterince emek verip denemiş olmak lazım.

Hayıır öyle bişi demedim beeen :26:
Lütfen yanlış anlaşılmasın kızlar, sizin sevdicekleriniz döndü ne güzel, mutlu olun heep
Ben aylar sonra kafasına dank edip dönenleri kastetmiştim

Takılıyorum ya :) Biliyorum canım benim.. öyle düşünmediğini,ama yazından öyle anlaşılıyor sanki
Doğru söyledin,aylar aylar geçtikten sonra dönseler ne fayda..

Orası da doğru tabi ki.. Hadi bakalım,umarım en doğrusunu ve en hayırlısını yapıyordur :) Bende bekliyorum hepsinden gelişmeleri.. Ve umarım inşallah bizim gibi şanslılardır

ben de çok merak ediyorum aslında hiç böyle stratejik hareket eden biri olmadı çevremde, ben de hiiiç beceremem
umarım herkes kavuşur sevdiğine, eski veya yeni hangisi hayırlıysa artık.

Kesinlikle öyle. İçindekileri söyledikten sonra rahatlıyor insan. Ve karşısındakinin bu kadar değeri haketmediğini düşünüp artık vazgeçmeye başlıyor. Hatta vazgeçiyor. Şekil a'da görüldüğü gibi

şekil a nın başka motive edici faktörleri de var ama
canım şaka bir yana umarım bu çocuk için de üzülmezsin.
hani olmayacak gibi, ama belli de olmaz bu işler.
sen unutmaya ilgilenmemeye çalış, birşey olacaksa da o gelsin.

Takılıyorum ya :) Biliyorum canım benim.. öyle düşünmediğini,ama yazından öyle anlaşılıyor sanki
Doğru söyledin,aylar aylar geçtikten sonra dönseler ne fayda..

Keşke mimiklerimi ekleyebilsem şuraya, yanlış anlaşılmam böylece
Şimdi kim çıkıpta "tamam dönmedi ama ona laf söylettirmem" der ki Dönmediler ve değerimizi haketmiyorlar var mı aksini iddia eden? Şaka bi yana da gerçekten bir süre sonra insan anlıyor ki onun için üzüldüğü zamanlar hep ziyanmış. Karşısında ayrılık yüzünden üzülen biri varken o kişinin içi rahatsa ve gülebiliyorsa herşey bitmiş demektir, zorlamanın alemi yoktur.
Zira bir zaman sonra geriye dönüp bakıldığında bu kadar üzülmenin gereksiz olduğu anlaşılır. O yüzden çokta takmamak gerek, herşey geçiyor bi kez daha tecrübe ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…