Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

aman maşallaahh :nazar:
zamanla netleşecek canım :)
bende özel bir sebebi vardı sandım canım,kıskanıyor onlar hepsi aynı boşveerrrr :1:

Umarım netleşir,şuan kafam da bazı sorular var bir an önce bir daha görüşelim de konuşalım istiyorum
inşallah eskisinden daha güzel olur her şey.. Sarıldığım da anladım da ne kadar çok özlemişim meğersem..
Minik yiğenini de getirecek yanıma müsait olduğunda çok özledim, sıpayı oyuncak dükkanıma götüreceğim :1:
Annesini düşünmüyorum şuan zaten,2 aydan sonra bu mutluluğumu bozmaya niyetim yok :9::9:

Çok teşekkür ederim beba'm Allah razı olsun :16::16:
Evet bu bile beni çok mutlu etti,aslında içimde bir korku var. Ama şuan anı yaşamak istiyorum sadece.
Bakalım diğer görüşmemizde inşallah her şeyi tam anlamıyla konuşuruz.
Umarım senin içinde sonuç böyle olur,bende senden aynı haberi bekliyorum en kısa zaman da :34:

korkularını bırak şimdi tatlım,
bu mutluluğu bozma sakın aç güzel bi romantik komedi izle.
istediğin kadar da çikolata ye, çok bekledin bunları yapmak için.
bence konuştuktan sonra da daha mutlu haberlerle geleceksin :34:

sizin ne kadar zaman oldu ayrılalı?

10 gün oldu canım, şoku yeni atlatıyorum galiba :9:

Umarım netleşir,şuan kafam da bazı sorular var bir an önce bir daha görüşelim de konuşalım istiyorum
inşallah eskisinden daha güzel olur her şey.. Sarıldığım da anladım da ne kadar çok özlemişim meğersem..
Minik yiğenini de getirecek yanıma müsait olduğunda çok özledim, sıpayı oyuncak dükkanıma götüreceğim :1:
Annesini düşünmüyorum şuan zaten,2 aydan sonra bu mutluluğumu bozmaya niyetim yok :9::9:

Anı yaşa canım,kimseyi düşünme :)

nolur benim için dua edin nolur

Ben hepiniz için dua ediyorum kestane şekerimmmm:)
Ve ben bugün olan mutluluğumu Rabbime borçluyum,o kadar dua ettim o kadar ağlayarak yalvardım ki.. inanarak dua ettim kabul olacağını zaten biliyordum:34:
Hayırlıysa seviyorsa dönsün,hayırsızsa ne olur Rabbim karşıma çıkarma onu dedim.. Sonuç bu,yaşayarak göreceğiz hepimiz.

Bol bol dua edeceğim sizin için, en güzeli olsun her şeyin hayatınızda..

10 gün oldu canım, şoku yeni atlatıyorum galiba :9:

bizim ayrılalı 1 ayı geçti aramayalıda 15 gün oldu

Bende ona hazırlanıyordum içimi mi okudun ne:1::1:
gelirken marketten bir sürü abur cubur aldım:9:
umarım öyle olur,hepinizi kucaklayasım var şuan :29:

Bende ona hazırlanıyordum içimi mi okudun ne:1::1:
gelirken marketten bir sürü abur cubur aldım:9:
umarım öyle olur,hepinizi kucaklayasım var şuan :29:

ahaha ben olsam öyle yapardım :9::9:
beni kucaklayabilirsin, yine zehirli şarkılar dinleyip kendime işkence ediyorum :86:

Ben hepiniz için dua ediyorum kestane şekerimmmm:)
Ve ben bugün olan mutluluğumu Rabbime borçluyum,o kadar dua ettim o kadar ağlayarak yalvardım ki.. inanarak dua ettim kabul olacağını zaten biliyordum:34:
Hayırlıysa seviyorsa dönsün,hayırsızsa ne olur Rabbim karşıma çıkarma onu dedim.. Sonuç bu,yaşayarak göreceğiz hepimiz.

Bol bol dua edeceğim sizin için, en güzeli olsun her şeyin hayatınızda..

çok sağolasın... çok ihtiyacım var duaya

Kızlar bir de size şunu söyleyeyim..
Hani hepimiz diyoruz ya "ayrıldık,özlemiyor düşünmüyordur bile" diye. Emin olun düşünüyorlar,biz kendimize acı çektirmeyi seviyoruz biraz sanırım.
Bugün öyle dedi,gurur işte her şeyin önüne geçiyor malesef dedi. O kadar yılımız birlikte geçti,nasıl unutulabilir ki,ben başkasıyla çıkmış olsam bile seni hatırlamayacak mıydım sanki dedi.
Yani eminim ki sizin eski sevgilileriniz de böyle düşünüyor. Aramıyorlar,çünkü gurur var. Veya kafaları karışık olduğundan mesaj falan da atmıyorlar ki karşı taraf etkilemesin diye.

Yani kimse için unutmak kolay değil,hatta unutulmaz düşünsenize kaç yılınızı beraber geçiriyorsunuz onca şey paylaşıyorsunuz ağlıyorsunuz gülüyorsunuz... Özlüyorlar ama çaktırmıyorlar.
Dua ediyorum hepiniz için,daha fazla sizi üzmeden gelsin eşek kafalılar:9::9:

Hani hepimiz diyoruz ya "ayrıldık,özlemiyor düşünmüyordur bile" diye. Emin olun düşünüyorlar,biz kendimize acı çektirmeyi seviyoruz biraz sanırım.
Bugün öyle dedi,gurur işte her şeyin önüne geçiyor malesef dedi. O kadar yılımız birlikte geçti,nasıl unutulabilir ki,ben başkasıyla çıkmış olsam bile seni hatırlamayacak mıydım sanki dedi.
Yani eminim ki sizin eski sevgilileriniz de böyle düşünüyor. Aramıyorlar,çünkü gurur var. Veya kafaları karışık olduğundan mesaj falan da atmıyorlar ki karşı taraf etkilemesin diye.

Yani kimse için unutmak kolay değil,hatta unutulmaz düşünsenize kaç yılınızı beraber geçiriyorsunuz onca şey paylaşıyorsunuz ağlıyorsunuz gülüyorsunuz... Özlüyorlar ama çaktırmıyorlar.

umarm dediğin gibidir yeşil papyon...

bu benimkini anlatıyor. :31:
umarım özlüyordur beni, onu düşündüğüm kadar o da beni düşünüyordur.
umarım hepimiz mutlu oluruz canım, onlarla veya onlarsız.
tercihen onlarla tabi :27::27:

Back
X