Ayrılıktan sonra sessiz kalmak?

Kıyamam sana ben,acın öyle tanıdık ki.Mutlu olamayacak olmayacak buna inan.Mümkün değil.Allah'ın adaleti kusursuz işler,Peygamber Efendimizin dediği gibi kırdığın yıktığın bir gönlün sadakasını 2 cihanda ödeyemezsin.Ödeyemiyorlar,dönüyorlar.Ki düşün 1 haftalık evliyken döndü,daha cicim ayında.İnan söylemeye dili varmıyor ama kız prenses gibi,benden çok çok daha güzel,selvi gibi.Ama iş bunda da değil,o kadının yanından daha bir haftalık evliyken dön diye yalvardı.Çünkü ben Onu çocuğum gibi sevmiştim,beraberken ayrılacağımızı hep hissettiğim için her günümüzü son günümüz gibi yaşatmıştım.Bu yüzden vazgeçemiyorlar,bu sevilme duygusunu özlüyorlar kimle olurlarsa olsunlar.Acına yenilme,gururun aşkından büyük olsun canım;sanırım konuşmuşsunuz...

Seninki de pek şerefsizmiş canım be... Kusura bakma nolur ama tutamadım kendimi.
İnsan eşinden nefret etse bile bunu yapmaz,yapmamalı!!!
Kurtulduğun için iki rekat şükür namazı kılsaydın bari.

Kıyamam sana ben,acın öyle tanıdık ki.Mutlu olamayacak olmayacak buna inan.Mümkün değil.Allah'ın adaleti kusursuz işler,Peygamber Efendimizin dediği gibi kırdığın yıktığın bir gönlün sadakasını 2 cihanda ödeyemezsin.Ödeyemiyorlar,dönüyorlar.Ki düşün 1 haftalık evliyken döndü,daha cicim ayında.İnan söylemeye dili varmıyor ama kız prenses gibi,benden çok çok daha güzel,selvi gibi.Ama iş bunda da değil,o kadının yanından daha bir haftalık evliyken dön diye yalvardı.Çünkü ben Onu çocuğum gibi sevmiştim,beraberken ayrılacağımızı hep hissettiğim için her günümüzü son günümüz gibi yaşatmıştım.Bu yüzden vazgeçemiyorlar,bu sevilme duygusunu özlüyorlar kimle olurlarsa olsunlar.Acına yenilme,gururun aşkından büyük olsun canım;sanırım konuşmuşsunuz...

nisan ayında aradı. ama hiç dönmek sözü falan yoktu. sadece sesini duymak istedim dedi. ben nedense umutlandım, olmayacağını bile bile. sonra ara ara konuştuk. ama eskisinden de ilgisizdi. arıyorum telefonu açmıyor. beş saat sonra bir mesaj, halı saha maçındaydım telefonu evde unutmuşum. telefonu elinden düşürmeyen adam. çok acı çektim resmen kendime işkence yaptım. hem birlikte değildik hem de konuşuyorduk. yani ne hayatımda, ne değil. öyle garip hastalıklı bir iletişim. bir geleceğimiz olacak mı dedim. evet bunu dedim kendime ve yaşadıklarıma rağmen. zaman dedi. yordun beni dedi. bir dediği bir dediğini tutmadı. ilgisiz sevgisiz bir adam. bir daha beni arama dedim. üzerine otuz mesaj yazdım. defol git dedim. beş dakika sonra seni seviyorum dedim. beni hasta etti. bir aydır iletişimi koparmıştım. en da son bu olay oldu işte. ilk kez söyledi seninle bir geleceğimiz olmayacak bu iş bitti dedi. öldüm sandım. sonra da kızı öğrendim. çöktüm. allaha sığındım..

nisan ayında aradı. ama hiç dönmek sözü falan yoktu. sadece sesini duymak istedim dedi. ben nedense umutlandım, olmayacağını bile bile. sonra ara ara konuştuk. ama eskisinden de ilgisizdi. arıyorum telefonu açmıyor. beş saat sonra bir mesaj, halı saha maçındaydım telefonu evde unutmuşum. telefonu elinden düşürmeyen adam. çok acı çektim resmen kendime işkence yaptım. hem birlikte değildik hem de konuşuyorduk. yani ne hayatımda, ne değil. öyle garip hastalıklı bir iletişim. bir geleceğimiz olacak mı dedim. evet bunu dedim kendime ve yaşadıklarıma rağmen. zaman dedi. yordun beni dedi. bir dediği bir dediğini tutmadı. ilgisiz sevgisiz bir adam. bir daha beni arama dedim. üzerine otuz mesaj yazdım. defol git dedim. beş dakika sonra seni seviyorum dedim. beni hasta etti. bir aydır iletişimi koparmıştım. en da son bu olay oldu işte. ilk kez söyledi seninle bir geleceğimiz olmayacak bu iş bitti dedi. öldüm sandım. sonra da kızı öğrendim. çöktüm. allaha sığındım..

Kıyamam canım ya...:ssz:

sence dönecek mi:55:

Bilemem ki...
Şimdi döner ya da dönmez diyerek seni yönlendirmek istemem.
Ama bence dönmeyecekmiş gibi yaşa hayatını.
Acını yaşa,yasını tut,ağla,üzül,bol bol dua et ve nolur iyileşmek için çabala.
İnan dönse de eskisi gibi olmaz.

Bilemem ki...
Şimdi döner ya da dönmez diyerek seni yönlendirmek istemem.
Ama bence dönmeyecekmiş gibi yaşa hayatını.
Acını yaşa,yasını tut,ağla,üzül,bol bol dua et ve nolur iyileşmek için çabala.
İnan dönse de eskisi gibi olmaz.

dua edicem...:59:

sessiz kalmak yerine üzerine gitmiştim ayrılık neden diye neden benden ayrıldığını öğrenmek için ama meğerse başkası vrmış aklında onun dışında 1.5 senedir ayrılcak biri olmadı hayatımda :)

Seninki de pek şerefsizmiş canım be... Kusura bakma nolur ama tutamadım kendimi.
İnsan eşinden nefret etse bile bunu yapmaz,yapmamalı!!!
Kurtulduğun için iki rekat şükür namazı kılsaydın bari.
Daha acısını yaptım,alyanslarımızı bozdurup fakirlere dağıttım,ellerim titredi kuyumcuya verirken,en isabetli şükür bu olacaktı sanırım...

Aynı yollardan geçtim,çok acı çok.Bir mesajda Allah senin belanı versin derken,hemen ardından seni deli gibi özledim yazdığım mesajlar oluyordu o ayrılık süreci çok ağır çok.Hep sordum kendime,Rabbime-Allahım yanımda başkasını görmesi gereken bu acıyı yaşaması gereken O muydu ben miydim diye-Sonra baktım ki Onun hali daha acınası,Allah kerimdir canım...

Bekliyorsun.. bekliyorsun.. bekliyorsun ve sonunda vazgeçiyorsun.
Tam "tamam toparlandım artık" diyorsun ve o geliyor..
Bir yandan kalbin çırpınırken onun için, diğer yandan mantığın gözlerinin önüne ağladığın günleri geceleri getiriyor..
Keşke dönmeseydi diyorsun, bu kararsızlık hepsinden beter. Ve sonra diyorsun ki neye yarar bu saatten sonra, ben onun yollarını gözyaşlarımla yıkamışken..
Kapatıyorsun tüm kapıları yüzüne, kabuk bağlamış iyileşmeye yüz tutmuş yaran hafiften kanıyor. Tek çaresi zaman.. :ssz:

Bir yandan kalbin çırpınırken onun için, diğer yandan mantığın gözlerinin önüne ağladığın günleri geceleri getiriyor..
Keşke dönmeseydi diyorsun, bu kararsızlık hepsinden beter. Ve sonra diyorsun ki neye yarar bu saatten sonra, ben onun yollarını gözyaşlarımla yıkamışken..
Kapatıyorsun tüm kapıları yüzüne, kabuk bağlamış iyileşmeye yüz tutmuş yaran hafiften kanıyor. Tek çaresi zaman.. :ssz:

Ne güzel dedin vesselam..
Tek çaresi zaman :34:

" Bir kadın döktüre döktüre susuyordu.." Cemal Süreya

Ben de döktürüyorum 6 gündür. Ruhumu sağır ediyor çığlıklarım ama ne fayda.. Sesim de yüzüm de haram olsun artık ona.. :ssz:

Bozmak zorunda kaldım sessizliğimi.. bozdum denirse.. sadece bir kaç kesik, kısık kelime çıkabildi dudaklarımdan..

ben: niye geldin ?

o: merak ettim seni..

ben: sağır edici sessiz çığlıklarım..

o: hadi giyin, çıkalım

ben: Hayır !

o: iyi gelir, bana da ..

- Hayır. Bana iyi gelmez ..

o: Peki..

o: Öfken geçmiştir diye düşünmüştüm ama...

ben: Kızgın değilim sana.. Kendime sadece..

o: kendine de kızma..

...

o: hadi inat etme. çıkalım biraz çam kokusu iyi gelir..

ben: Hayır ! Beni düşünme.. beni merak etme.. ben hava da alırım.. çam kokusu da alırım..

o: Ben gideyim..

ben: Tamam.

o: Eğer fikrin değişirse ara..

ben: ......

o: Ki değişmeyecek biliyorum..

Sarılması. Put gibi durmam. Durabilmem.. boynumu koklaması.. öpmesi.. Put gibi.. kalakalmam..

Boğuluyorum..

Aşık olmuştum. Yıllar sonra..

Aşkımı vermiştim.. Şimdi aşkımı kendi elleriyle boğan bir celladım..! Kahretsin....!

Bayıldım...:ssz:

Bozmak zorunda kaldım sessizliğimi.. bozdum denirse.. sadece bir kaç kesik, kısık kelime çıkabildi dudaklarımdan..

ben: niye geldin ?

o: merak ettim seni..

ben: sağır edici sessiz çığlıklarım..

o: hadi giyin, çıkalım

ben: Hayır !

o: iyi gelir, bana da ..

- Hayır. Bana iyi gelmez ..

o: Öfken geçmiştir diye düşünmüştüm ama...

ben: Kızgın değilim sana.. Kendime sadece..

o: kendine de kızma..

...

o: hadi inat etme. çıkalım biraz çam kokusu iyi gelir..

ben: Hayır ! Beni düşünme.. beni merak etme.. ben hava da alırım.. çam kokusu da alırım..

o: Ben gideyim..

ben: Tamam.

o: Eğer fikrin değişirse ara..

ben: ......

o: Ki değişmeyecek biliyorum..

Sarılması. Put gibi durmam. Durabilmem.. boynumu koklaması.. öpmesi.. Put gibi.. kalakalmam..

Boğuluyorum..

Aşık olmuştum. Yıllar sonra..

Aşkımı vermiştim.. Şimdi aşkımı kendi elleriyle boğan bir celladım..! Kahretsin....!

Ne kadar benzer hikayeler yaşıyoruz di mi?:ssz:

Ne kadar benzer hikayeler yaşıyoruz di mi?:ssz:

Biz kadınız, bilmeden seviyoruz bu kedileri
Seviyoruz, bir sevilme içgüdüsüyle
Bu bizim yüzümüzde ufacık çizgiler oluyor - acaba?
Evet, çok değil konuşurken düzeltiyoruz
Orayı burayı topluyoruz, yeriyse çocuklarımızı öpüyoruz
Ama biliyorsunuz ki gene de
Hepimiz, işte hepimiz
Bitmenin, tükenmenin yorgunluğu içinde.

Edip Cansever

6 gündür internette tanıştığım Bosnalı boşanmış bir kadınla dertleşebiliyorum sadece .. Ne benzer hikayeler. Ne evrensel şey şu kadının sevmesi... cinsiyetimle gurur duyuyorum..

Merhaba kızlar bende 14 aylık sevgilimden ayrılalı 10 gün oldu daha dogrusu terkedileli. ama iyiyim iyi olmaya calısıyorum kafama takmıyorum onu. dün doğum günüydü mesaj atmadım yemin ettim ona hiçbişekilde ulaşamayacagıma dair. benden mesaj beklemiş midir sizce? hep derdi biz birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz.... kolay pes etti.

Merhaba kızlar bende 14 aylık sevgilimden ayrılalı 10 gün oldu daha dogrusu terkedileli. ama iyiyim iyi olmaya calısıyorum kafama takmıyorum onu. dün doğum günüydü mesaj atmadım yemin ettim ona hiçbişekilde ulaşamayacagıma dair. benden mesaj beklemiş midir sizce? hep derdi biz birbirimizi çok seviyoruz ama anlaşamıyoruz.... kolay pes etti.

Atmamakla en iyisi yapmışsın. Ve on gün (onlara göre) kısa bir zaman. Biraz geç anlıyorlar kaybettiklerini. Sen hiç ulaşma ona. Klasikleşti artık bu söz ama hala geçerli; seven erkek uzun süre sevdiğinden ayrı duramaz.
Bekle veya bekleme, ama asla ulaşma.

Atmamakla en iyisi yapmışsın. Ve on gün (onlara göre) kısa bir zaman. Biraz geç anlıyorlar kaybettiklerini. Sen hiç ulaşma ona. Klasikleşti artık bu söz ama hala geçerli; seven erkek uzun süre sevdiğinden ayrı duramaz.
Bekle veya bekleme, ama asla ulaşma.

msj falan atmıcam aramıcam da ama içim içimi yiyo hiç mi sevmedi diyorum hiç mi merak etmedi diyorum yazıklar olsun. bu erkekler azıcık değer görünce kendilerini bişey zannediyolar pislikler.

ben de aynısını yaptım doğumgünüydü ve mesaj dahi atmadım acaba ne düşünmüştür diye merak ediyorum.ama giden oyduu geri gelen de o olmalı ben değil:27:

Back
X