S
_Shila_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _Shila_
-
6 yıllık bir ilişkim var... şuan sözlüyüz yakında nişanım var... ama bu süreç içinde ilk senelerde yılda bir kez çok büyük ayrılık yaşadık... mart ayından agustos ayına kadar ayrı kaldık ilk sene... sonra 2. sene bütün yaz 3 ay bounca ayrıldık... ama bu ayrılık mevzuları genelde ondan kaynaklıydı... 3. sene çok kavga etmemize rağmen büyük bir ayrılık yaşamadık... 4. sene de aynı şeklde geldi geçti.. geçen sene haziran ayında ayrıldık ve bu sefer gerçekten bitti dedğim bir ayrılıktı... çok fena bir duruma gelmiştik... ama 1,5 ay sürdü... öncekileri saymıyorum çünkü yaşımız küçüktü ve oturmamış bir ilişki yaşıyorduk birbrimize nasıl davranacağımız blemiyorduk... fakat son ayrılık tamamen bilinçli bir yol ayrımıydı işte o yüzden bu sefer bittii dedik... ben çok kötü oldum çok msj attık aradım ama inanılmaz bir şeklde bana soğuk davranıyordu.. sonra tamamen aramalar msjlar kesildi... ve artık inandım biitğine ... tamamen artık karar aldım bazı şeylerini öğrendim vs... ve acım geçti... tam bu sırada ondan gelen yoğun çabalarla ve özürlerle birlkte gram çabam yokken evlenme teklifi aldım ...
ayda bikere düzenli olarak ayrılırz 2 gün sonra barısırz:::) tuhaf bizim ilişkimiz ne manyaklık::)
acayip benziyor benimkine.maalesef şu anda bende ayrıyım.bitti dediğim noktadayım canım çok acıyor ne yapmam lazım bilmiyorum:S o kadar çok şey yaptım ki ve kızlar sizi samimi bulduğum için söylüyorum o kadar çok insan yeter artık bırak merve dediki bundan öyle çok sıkıldım ki acımı kimseye diyemiyorum yandıkça yanıyorum.shila sen ve ben aynı acıyı yaşıyoruz seni anlıyorum canım Allahın izniyle çıkıcaz ben inanıyorum eğer hani bişey bulursam bu durumu düzeltmek içi n buraya yazarım.istersen konuşabilirizde benimde anlatmya ihtiyacım var seni dinlerimde.6 yıllık bir ilişkim var... şuan sözlüyüz yakında nişanım var... ama bu süreç içinde ilk senelerde yılda bir kez çok büyük ayrılık yaşadık... mart ayından agustos ayına kadar ayrı kaldık ilk sene... sonra 2. sene bütün yaz 3 ay bounca ayrıldık... ama bu ayrılık mevzuları genelde ondan kaynaklıydı... 3. sene çok kavga etmemize rağmen büyük bir ayrılık yaşamadık... 4. sene de aynı şeklde geldi geçti.. geçen sene haziran ayında ayrıldık ve bu sefer gerçekten bitti dedğim bir ayrılıktı... çok fena bir duruma gelmiştik... ama 1,5 ay sürdü... öncekileri saymıyorum çünkü yaşımız küçüktü ve oturmamış bir ilişki yaşıyorduk birbrimize nasıl davranacağımız blemiyorduk... fakat son ayrılık tamamen bilinçli bir yol ayrımıydı işte o yüzden bu sefer bittii dedik... ben çok kötü oldum çok msj attık aradım ama inanılmaz bir şeklde bana soğuk davranıyordu.. sonra tamamen aramalar msjlar kesildi... ve artık inandım biitğine ... tamamen artık karar aldım bazı şeylerini öğrendim vs... ve acım geçti... tam bu sırada ondan gelen yoğun çabalarla ve özürlerle birlkte gram çabam yokken evlenme teklifi aldım ...
ayrılık çok kötü özellklede alışkanlıklardan vazgeçmeksesi kokusu dokunuşu bakışı hatta kavgalarını gıcıklıklarını bile özlüyo insan..çok saçma gelcek ama eski sevgilim bana çok karışırdım kıyafetime vs ben hala onun dediklerine göre giyiniorum sanki o hayatmda varmışta yapmazsam küscekmiş gibii...1 yıl oldu ayrılalı onun hayatına çok kişi girdi belki miğdesizlik gibi bişey ama gelip beni ikna ederse barışırım herlde hiç sanmıorum böle bi çabaya girceini ama vazgeçemiorum ondan..tam bi başkasını düşünmeye başlamışken burdakileri okuyunca gene cayar gibi oldum 1sene sonra barışanlar var acaba öle bişey olurmuki yaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?