Ayrılıp tekrar barışanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın ama onsuz mutlu olamıorum ve ondan başkasıyla mutlu olcağımada inanmıorum tabi yaşamak lazım ama hayatıma başkasını soktuktan sonra başkasına sevgilim dedikten sonra o beni istesede ben kabul edemem..miğdem almaz.. o yüzden başkasıyla denemekten çekiniyorum..ama galiba artık onu unutmaya karar vermem lazım nasıl yapcam bilmiyorum:Saruboceq:

ah bıtanem ya okuyunca en yakın arkdşımı buldum sende... kankim de 1yıldn berı bı çocukla çıkıodu.. onlarıda msnde bn tanıştrmıştm herneyse çıkmaya başladılar tam 1 sene olcağı gun ayrıldılr inanırmısın... aralrında kçk ayrılıklr oluyodu ama bu seferkı çok çok frklıydı . kankım bu sfer dönmucek bana dıe nasıl parçalanıyordu.. aynı senın gıbı acı çektı .onu en ıyı bn anladım çnku hep yanındydm, gerçi bnde şuan acı çekıorum ama nyse ): mayıs ayında ayrıldılr. kankım ayrıldı ama hata çocuktydı. çok sevıodu sonra afedrsın köpekler gibi pişman oldu . 1ay gururnu yere serip msjlar attı. ama nafıle ne cvp nede başka bişe... sonra msnınden sildı onu çnku açık gördukçe dayanamayıp ya yazıyordu yada ona yaknken uzak olmaktan ağlıyordu.en sonunda msnınden ENGELLEMEYIP sildi ,yazarsa yazar ama bn onu karşımda açk görmk istemıorum dedi, yenı bır sayfa açmak için tüm resımlerını fln anlıcn herşeyı bı kenara attı.
sonra ney mı oldu? gecen hafta çocuk geri döndu buna...tekrar deneyelım dıye..tam 2 ay sonra...msnden kankıme yazmış işte nasılsın hayat nasıl fln .. en sonunda barışmışlr (maşAALLAH çekın sonra oln bana oluyo (= ).. çok sevındm duyunca o kdr acı çekıodukı kız .. yanımzda yalandn gülmeye çalışsada içi kan ağlıyodu.. biliodum.. inşAALLAH sizde barışırsınız canım ...hayırlısı neyse o olsun

4 yıllık ılıskımımde en buyuk ayrılıgımız gecen gun oldu ona bır konu hakkında sart kostugum ıcın benı 1 gun boyunca aramadı ama dıger kavgalar ayrılılar en cok bır gun suruyor gercı sevgılım bız hıc ayrılma kararı almadık ama sen tartısmalar sonunda hep ayrıldıgımızı zannetıyorsun dıyor galıba tartısmayla ayrılıgı karıstırıyorum

3 senedir aralıklı olarak bu durumun aynısını yaşıyorum benden ayrılıyor en fazla 2 hafta sonra aramaya msg atmaya görüşmeye çalışıyor..O geçen 2 hafta süresince sürekli gözüm telefonda ,kulağım telefon sesinde,uyurken duymam diye telefonu nerdeyse ağzıma kadar sokuyorum falan..Gece gece ağlama krizleri ,ben şimdi yatağımdayım uyuyorum ama o belki dışardadır belki başkasıyla bile olabilir şüpheleri..Derken 2 hafta sonra çıkageliyor ve ben yelkenleri suya indirip tekrar başlıyorum..2 ay gayet güzel gidiyor herşey ve sonra yine aynısını yapıyor yine yine yine böyle rutin bir şekilde terkedilme ve geri aranma şeklinde 3 sene geçiyor...Beni her bırakıp gidişinde geçen sürede neler yaşadığıyla ilgili şüphelerim sürekli onu didiklememe sebep oluyor tabi..İletişim kurma özürlüsü bir insan değilim her seferinde sebeplerini kendisiyle konuşmaya çalışıyorum ama bir süre sonra anlıyorum ki sebep falan yok ortada bu insan resmen dengesiz ve hayatında herhangi bir şey yolunda gitmeyince ilk yol verdiği insan ben oluyorum maksat değişiklik olsun...dengesizlikten ve bencillikten başka bir şey değil yani..Şimdi yine rutin bir ayrılık dönemi daha yaşıyoruz 1 hafta oldu henüz tabi her zaman ki gibi aramadım hiç bir şekilde...Kendisi de arar mı aramaz mı bilmem belki bu sefer aramaz ama inan ki aramasını falan istemiyorum inanılmaz sıkıldım bu oyundan..Yani canım sen aramazsan mutlaka seni arar ama döndüğün zaman yine aynısını kısa süre sonra tekrar yapar bu hiçç şaşmaz..Tamamen unutmaya çalış ben öyle yapmaya karar verdim artık...

valla ben esımle uc-dort defa ayrıldım cıkarken ve cok uzdu benı.
sımdı evlıyız ama eskıler aklıma gelınce sınır oluyorum hala.
esımı sevıyorum ama tavsıye olarak bır kere bıten ılıskıyı ıkıncıye zorlamayın derım

biz ayrıldık sözlüyken ama eşim hiç kabul etmemişti ve türlü bahanelerle bana mail atıyodu:)

sonuç : evlendik çok şükür ve hep söyler iyiki peşini bırakmamışım diye..

bende çok söylerim ama nasık koşturduım seni peşimden diye:))

Bir ayrılık yaşadıkki ne ayrılık,hayatımda öyle kötü günler geçirmedim ben.
Artık bardak taştı diye düşünmüştüm kendi isteğimle ayrıldım.
Pişman olmadım diyemem oldum,hemde çok pişman oldum ağladım gece gündüz keşke dedim bir mucize olsa herşeyi unutsam yeniden başlasak ama çok yıpranmıştım artık gururumdan taviz vermicektim.
Bir ay boyunca yalvardı,mailler attı cevap vermedim,aradı açmadım,sonunda ne var ne yok içimde döktüm bağrdm çağrdm yinede vazgeçmedi sensiz yapamam öldürürüm kendimi dedi ben zaten bitti dediğim gün ölmüştüm onsuz yapamam derdim hep gerçekten olmuyodu zar zor nefes alıyodum.
Her gece hayaliyle uyuyup her sabaha hayaliyle uyanıodum.
Sonunda dayanamadım affettim ilk başta bazı problemler oldu ben soğuktum güvenemiyodm,o çok sevgi doluydu bana yeniden kavuştuğu için mutluydu.
Bir süre böle geçti sonra eskiye döndük eskisindende çok bağlandım,daha çok sevdim..

Artık 6 senemize giricez bu altı sende okadar çok ayrılıp barıştı ki..... artık bende bunaldım ben bir kaç kere düşündüm gerçekten ayrılmayı ama o.. kendi kendine ayrılıp barısıyor.. gerçekten çok sinir bozucu bi durum.. en uzun ayrılığımız 8 ay olmustu Rabbim o 8 ayı bidaha yaşatmasın.. Hayatımın en kötü günlerini geçirdim.. depresyona bile girdim hala atlatamıyorum. onun yüzünden. önceden bir gün duramazdı ayrı şimdi ise ikimzde durabiliyoruz.. ama genelde o arıyor beni.. üzülme canım inş.. barısırsınız..
Barışmıcak olsaydık inanki biz barısmazdık o kadar büyük şeyler atlattık ki.... çok zor gerçekten.. biz onlardan daha çok düşünüyoruz galiba yada kişiye göre değişiyor.. Seni seviyosa zaten arar canım üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…