ayrılırken bacım demesi

bu olaylar oup bıtelı bıhafta oldu ıletısım yok
sızce ben bısey yapmalı mıyım artık durum burda duzeır mı yoksa hıc kendımı kucuk dusurmeyım mı

Annesi cok tuhaf ya, iyi olmus ayrildiginiz.
bılmıorum herleste bnı hatalı buldu

Ablacım bütün bu olaylardan sonra istiyorum falan diyorsunuz nasıl yani, istiyorduysanız niye bunları yaptınız.

Diyorsunuz ki okey muhabbeti tripleriniz falan sonra 3 gün sizi aramış her seferinde çocuğa res çekmişsiniz.
"Demek ki olmuyor bu iş" düşüncesiyle size gel konuşalım demiş bakmış problem yok diye düşündü muhtemelen ertesi gün sizi işe bırakma falan.

Sonra verilmiş sadakası varmış diye düşünüyorum ki kendi kurduğunuz tuzağa kendiniz düşmüşsünüz.
Şöyle düşünerek açamadım diyorsunuz ama kendinizi içine soktuğunuz durumdan ötürü bunu karşınızdakine mesajla falan belirtebilirdiniz.
İkinci aradığında açınca da demek ki açabiliyordunuz durumu olmuş ve muhtemelen müsait olmadığınızdan ötürü uzun bir konuşma yapmamaya yöneldiniz.
Soğuk konuştu falan dediniz sonrasında arayıp konuşmadınız mı son konuşmamız oldu diyorsunuz.
Sonra kaç gün geçti hiç bir arayıp sormadınız tribe devam ettiniz çocuk da ilişkiyi bitirmek istiyorsunuz anladı.

Sonra aile muhtemelen olmaz öyle dedi sizin annenizi aradı görüştü.
Orada edilen sözler hoş karşılanmayabilirdi fakat sizin kurguladığınız olaylar sonrasında normal bence.
Nezaketen aramış söylemiş bu işi burada bırakmayalım diye, siz de dönüş yapmayarak istemediğinizi belli etmişsiniz.

Yani bütün bunlardan sonra hala ne yapmalıyım derken ne istediğinizi anlamakta güçlük çekiyoruz bence.

evet sonrasında tekrar aramadım cunku yalan soylememıstım gecekten musaıt deıldım buna ıkna oldugunu sorun etmeyecegını dusunuyodum sogukta yapınca bnde aramadım
ya bn bu noktaya gelcegını dusunmedım kı olayların yaptıgım ıcın evet pısmanım ama bı adım atmalı mıyım emın deılım ne tepkı verır bılmıyorum

Yav ne adımı bacım, zaten sana adım at diye aramışlar etmişler daha ne adımı, kibrin ile yüzleş biraz.

Yav ne adımı bacım, zaten sana adım at diye aramışlar etmişler daha ne adımı, kibrin ile yüzleş biraz.
kibirim falan yok benı tanımadıgınız ıcın sıze bana onyargılısınız suan tamam hatam var ama annesının dedıklerı yada cocugun bacım lafını gormezden gelıyosunuz

Ay evlenip nisanlanmadqn kayinvalidelik yapmaya başlamış.Kafa yapısı korkunç kadin alttan alsin nedir yani ayyyyy ayyy sen Allah in nasıl sevgili bi kulusun daha nisan bile olmadan görmüşsün jet hızıyla kacc

Ay evlenip nisanlanmadqn kayinvalidelik yapmaya başlamış.Kafa yapısı korkunç kadin alttan alsin nedir yani ayyyyy ayyy sen Allah in nasıl sevgili bi kulusun daha nisan bile olmadan görmüşsün jet hızıyla kacc
yorumları bı okusanız cogu kısı bnı hatalı buldu cocuga karsı

yorumları bı okusanız cogu kısı bnı hatalı buldu cocuga karsı
Bence senin hatan biraz fazla triplenmissin çocuğu kacirmissin ama sonrasında da hatalar olmuş.Daha söz yok nisan yok anneye aramızdakiler neden yetişmiş, annesi neden müdahale ediyor bunlar daha önemli şeyler çünkü daha adı bile konulmamis bi ilişkide anne bu kadar söz hakkıysa evlendiginizde eyvah eyvah

Bana bu düşünceniz ayrılmak için mazeret arıyormuşsunuz zaten gibi hissettirdi

kibirim falan yok benı tanımadıgınız ıcın sıze bana onyargılısınız suan tamam hatam var ama annesının dedıklerı yada cocugun bacım lafını gormezden gelıyosunuz

Yok kusura bakmayın benim de sinirlerim bozuldu, detaylı bir şekilde anlatmaya çalışıyorum ve anlamamak da ısrar ediyor gibisiniz. bir adım atmalı mıyım diyorsunuz.
Ben mi yanlış anlıyorum diye mesajları da okuyorum çoğunlukla herkes size aynı şeyi söylüyor.

Bakın diyorsunuz ki;
soğuk konustu en son konusmada bu oldu ne o arada ne ben cunku zaten ben bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım oda bnden arama beklıyomus guya aramadı on gun hıc konusmadık

Mesela aranızda problem yoktu madem niye burada bir adım atmadınız, mesajlaşmadınız?
"gencler de sorun var galba konusmuyolar kızın telefnlarına bakmıyormus oglum cok kırılmıs aramayı dusunmuyor ben kıyamadım boyle bıtmesınler kızın arasın kadın alttan alır zaten falan demıs bn yıne aramadım dedıklerı yanlıs geldı çunku"

Sorduğunuz adım atmalı mıyım kısmı ya da tabiri caizse köprüden önce son çıkış buradaydı.
Söyledikleri size yanlış gelmiş olabilir fakat ortaya koyduğunuz olaylar sonucunda tepkisini şahsen normal buldum.

bıkac gun smra annesı annemı tekrar aryıp kızın cok dik başlı bak senn dahı sozunu dınleyıp x i aramadı kızın oglumu etrafında pervane etmek ıstıyor ama kadın pervane olmalı kadın alttan almalı kızın idare temyı bılmıyor falan gıbı konustu

Bu hareketleriniz sonucunda da iş bitmiş, bu söylem de artık gelinimiz olarak seni düşünmüyoruz diye laf sokma kısmısıydı.

Bundan sonra çocukla da mesajlaşmışsınız, bacım yolun açık olsun demiş.
Karşıdaki kişilerce yanlış algılanmış olduğunuzu bilmek sizi rahatsız ediyor ama yaptıklarınızın neticesinde bu durumu ortaya çıkaran sizsiniz.
Öyle biri değilim demek ile olmuyor öyle biri gibi davranmışsınız çünkü.

Görücü usulu olduğu için zaten aileler işin içerisinde.

Evet o da doğru

Iyi de fazla naz asik usandırır sacma sapan is yapmissiniz cevap vermemek falan asiri çocuksu zaten çocuksu bir konudan trip atmışsınız falan adami hakli gördüm

soğuk konustu en son konusmada bu oldu ne o arada ne ben cunku zaten ben bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım oda bnden arama beklıyomus guya aramadı on gun hıc konusmadık
burdan sonra aramama sebebım okey ıcın daha kendı ortalıgı duzeltmeden bide bana mı tepkı verıyor gıbı dusunp aramadım.
evet ben haksız olabılırım ama onlarında bı anda kestırıp atması dogru deıldı bence
en son telefında konusmustuk zaten soguk konusan oydu ama acılmıstı o telefon ve iletişim vardı annesı tee annemı arayıp kızın arasın dıye akıl verene kadar ogluna gec acmı olabılır ama acmıs sonucta çalışıyor dıyemez mıydı barısmıssınız zaten yenıden neden aramıyosun dıyemez mıydı
evet dıger dedklerınıze katılıyorum ne yazııkkı kesınlıkle nıyetım boyle olmamasına ragmen bısekılde boyle lanse ettım annesının tavrı da sankı hava da kapmış gıbı oldu

Bu devirde görücü usulu biriyle tanisiyosunuz anne falan herkes iliskinin icinde bi de adam sanki size mecnunmus gibi tuhaf trip atiyosunuz sizden vazgecmez falan saniyosunuz vazgecince de sok oluyosunuz napsam falan diyosunuz. Adam size asik degil annesi sizi ariyo siz onu arayin diye güldüm. Siz de aramamissiniz adam kapinizda yatacak falan sanmissiniz olmayinca da ne yapiyim simdi. Ne yapicaksiniz silip önunuze bakacaksiniz adam size bacim demis artik burdan sonrasi bos

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…