- 24 Nisan 2020
- 515
- 102
- 103
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
yorumlarda herkes benı haksız gordu teokımden pişman olma noktasına gelmıstım ama dusundugum seyı tek sız soylednz anneme akıl verene kadar pgluna ara dıyebılırdı
Tamam sen de sevmiyorsun işte?evet trıbımı cekmemıs olmasına da uzuluyorum tabıkı cunku ona bı degerım olsa b sacma olayda dahı ıdare edeyım dıyenılırdı ama hemen gozden cıkardı gıbı dusunuyorum
Bence de buradan dönmez zaten cok zorlamissiniz çocuğuevet burdakı yorumlardan sonra ıyıce pısman oldum ama gerı donusu yok sabkı artık .(
neden sıldınız
Tamam işte, diyorsunuz ki annesi oğluna geç açmış ama çalışıyordu bu kız dedi diyelim,soğuk konustu en son konusmada bu oldu ne o arada ne ben cunku zaten ben bıseye gonul koymuşken gonul almadan bı srunda kendı yarattıgı ıcın bılerek aramadım oda bnden arama beklıyomus guya aramadı on gun hıc konusmadık
burdan sonra aramama sebebım okey ıcın daha kendı ortalıgı duzeltmeden bide bana mı tepkı verıyor gıbı dusunp aramadım.
evet ben haksız olabılırım ama onlarında bı anda kestırıp atması dogru deıldı bence
en son telefında konusmustuk zaten soguk konusan oydu ama acılmıstı o telefon ve iletişim vardı annesı tee annemı arayıp kızın arasın dıye akıl verene kadar ogluna gec acmı olabılır ama acmıs sonucta çalışıyor dıyemez mıydı barısmıssınız zaten yenıden neden aramıyosun dıyemez mıydı
evet dıger dedklerınıze katılıyorum ne yazııkkı kesınlıkle nıyetım boyle olmamasına ragmen bısekılde boyle lanse ettımannesının tavrı da sankı hava da kapmış gıbı oldu
Ben bu konuya son kez yorum yapacağım üyeler size anlatıyor ama…barısmıssınız zaten yenıden neden aramıyosun dıyemez mıydı
hayır cok da uzuldum boyle olmasın aTamam sen de sevmiyorsun işte?
tesekkur ederım yorumlarınız ıcınBen bu konuya son kez yorum yapacağım üyeler size anlatıyor ama…
Karşı taraftan beklediğiniz şeyleri neden siz yapmıyorsunuz?
Madem barıştınız neden karşı taraftan beklemek yerine siz adım atmıyorsunuz.
Okey icin trip atmıssınız adım beklemissiniz üc gün telefon açmamıssınız.
Barısmıssınız ama bi soğukluk olmuş adım beklemişsiniz yine siz adım atmamıssınız
Hala diyorsunuz ki hemen kestirip atması normal mı, tribimi cekmemis olmasına üzüldüm vs
Oğluna niye ara desin yahu? Saçma sapan sebepten küsüp 3 gün boyunca telefonları yanıtlamayan sizsiniz. Hatalı olan sizsiniz neden oğlu sizin peşinizde koşsun.yorumlarda herkes benı haksız gordu teokımden pişman olma noktasına gelmıstım ama dusundugum seyı tek sız soylednz anneme akıl verene kadar pgluna ara dıyebılırdı
bıde dık baslı soz dınlemeyen ılan edıldım oglunu etrafımda pervane edecekmısım
evet problem tek cocuk olsa elımden gelenı yaparım ama annesının konustukları cok sacmaİlişki kurmayı bilmiyorsunuz. İkili ilişkileri böyle sürdüremezsiniz. Hoş anasıyla sevgili olacağın birini napcaksın o da ayrı mevzu
tamam oyle dusunduyse dahı o onguluk sureden sonra benı heryerden cıkarınca tekrar ben yazdım onaAdam okeye gitti diye tribi çok uzatmışsınız. 3 gün yine arayıp sormuş niye düzgünce konuşup tatlıya bağlamıyorsunuz. 3 ay mı dolanacaktı peşinizde.
Sevilmedigini düşünmüştür haliyle.
hayır sadece ayrılık dahı olcaksa aramızda olmaması canımı sıktı o sekılde anlaşıldıysa dahı bunları soyleycek kısı annesı deıl cocuktu bnceTamam işte, diyorsunuz ki annesi oğluna geç açmış ama çalışıyordu bu kız dedi diyelim,
al anne bak dedi telefonunu uzattı varsayalım, görüşmenizden beri ne aramışsınız ne mesaj atmışsınız.
Hala daha telefonunu açmış olmanızı karşınızdaki kişi için bir mükafatmış gibi değerlendiriyorsunuz,
Yani siz "okey" meselesini kast ederek daha ortalığı toparlamadı düzeltmeden bir de bana mı tepki koyuyor derken,
yaşanan olay dışarıdan sizin okey için ona yaptığınız tribin devam ettiği olarak görünüyor.
Ortalıkta toparlaması gereken şeyler vardı gibi kafanızda kurduğunuz için bunu algılamıyorsunuz bence.
Sizi de karşı tarafın artık sizi gelin olmaya layık görmeyerek ettiği laflar canınızı sıkmış.
o tarafta tamamen haklı deıl yapmayın allah askınaBence de buradan dönmez zaten cok zorlamissiniz çocuğu
hayır sadece ayrılık dahı olcaksa aramızda olmaması canımı sıktı o sekılde anlaşıldıysa dahı bunları soyleycek kısı annesı deıl cocuktu bnce
ama evet cocuga haksızlık yaptıgımın farkına vardım zaten ama annesının yaptıkları yada soyledıklerı hala cok yanlıs gelıyor sankı ıcınde bırıktırmısde boşaltıyor gıbı
cunku enson konusmada cocuk bıle boyle seyler soylemedı bunlar onun soylemesı gereken laflardı baskasını mı dusunuyosun yada dık baslısın flan o soylese gercekten anlardım
Evet yine haklısınızİyi de siz görüşmüşsünüz konuşmuşsunuz çocuğa bu bu sebepten trip atıyorum demişsin,
Sonra da bu hareketlerin devam edince olanlar gayet normal.
Son konuştuğunuzdan sonra neden aramadın etmedin mesela 10 gün daha trip atmışsın işte.
Normal bir ilişkide olsa erkek arayabilirdi, fakat şu okey mevzusunu düşününce seninde telefonu açmayıp sonra açman soğuk konuşmanız vs. olay örgüsü.
En azından akşamında mesaj atabilirdin, muhabbet edip araşırdınız.
Konuşurken önümüzdeki günlerde boş musun bir şeyler yapalım diye sen davetkar olabilirdin.
Bunlar yerine bu iş yürümüyor mesajını vermek için elinden geleni yapmış görünüyorsun.
Annesinin lafları kısmına gelince, görücü usulü olduğu için bu şekilde ilerlemesi normal.
Muhtemelen ailesi durumu öğrendi, annesi arayıp arabuluculuk yapmak için konuşmuş.
Siz yine karşılık vermediğiniz üzere ikinci aradığında da artık bu iş olmaz diye lafını da sokmuş.
Bence bu tavırlarınız karşısında da gayet usturuplu konuşmuş.
aynen oyle bıde ne yasıyorsak aramızda kalsın dıyen de kendısıydı herseyı anlatmısBence senin hatan biraz fazla triplenmissin çocuğu kacirmissin ama sonrasında da hatalar olmuş.Daha söz yok nisan yok anneye aramızdakiler neden yetişmiş, annesi neden müdahale ediyor bunlar daha önemli şeyler çünkü daha adı bile konulmamis bi ilişkide anne bu kadar söz hakkıysa evlendiginizde eyvah eyvah
ya durduk yere niye naz niyaz çeksin hala aynı şeyleri söylüyorsun. tepkisini merak ettim neymiş? deneme tahtası mı var karşında. saçma sapan hareketler. haklı olduğun konuda 3 gün konuşmasan neyse ama adam da anlamamış ne yapmaya çalıştığını. gönlün başkasında yokuşa sürüyorsun zannetmiştir insanlar. annesi aramış koskoca kadın onu bile yok saymışsın. adam olgunmuş kesip atmış derdine yan vallaama ben kul kole olmasını ısteyecek ne istemışım kı hayatınızda ki insan sacma da olsa hıc mı nazınızı nıyazınızı ceksın ıstemezsınız bu da oyle bıse dı sadece gercekten tepkısını meral ettım yoksa oda her zman derdı hatta anlayıslısın falan dıye dedım bıkerede anlayışsız olayım yanı nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?