ayrılırken bacım demesi

Tamam işte, diyorsunuz ki annesi oğluna geç açmış ama çalışıyordu bu kız dedi diyelim,
al anne bak dedi telefonunu uzattı varsayalım, görüşmenizden beri ne aramışsınız ne mesaj atmışsınız.

Hala daha telefonunu açmış olmanızı karşınızdaki kişi için bir mükafatmış gibi değerlendiriyorsunuz,
Yani siz "okey" meselesini kast ederek daha ortalığı toparlamadı düzeltmeden bir de bana mı tepki koyuyor derken,
yaşanan olay dışarıdan sizin okey için ona yaptığınız tribin devam ettiği olarak görünüyor.

Ortalıkta toparlaması gereken şeyler vardı gibi kafanızda kurduğunuz için bunu algılamıyorsunuz bence.
Sizi de karşı tarafın artık sizi gelin olmaya layık görmeyerek ettiği laflar canınızı sıkmış.

barısmıssınız zaten yenıden neden aramıyosun dıyemez mıydı
Ben bu konuya son kez yorum yapacağım üyeler size anlatıyor ama…
Karşı taraftan beklediğiniz şeyleri neden siz yapmıyorsunuz?
Madem barıştınız neden karşı taraftan beklemek yerine siz adım atmıyorsunuz.
Okey icin trip atmıssınız adım beklemissiniz üc gün telefon açmamıssınız.
Barısmıssınız ama bi soğukluk olmuş adım beklemişsiniz yine siz adım atmamıssınız
Hala diyorsunuz ki hemen kestirip atması normal mı, tribimi cekmemis olmasına üzüldüm vs

Tamam sen de sevmiyorsun işte?
hayır cok da uzuldum boyle olmasın a
tesekkur ederım yorumlarınız ıcın
yanı burada herseyı en ınce detayın akadar yazmak mumkun deıl tabıkı tam ıfade edenmyorum kendımı oyuzden
ama evet cocuga haksızlık yaptıgımın farkına vardım zaten ama annesının yaptıkları yada soyledıklerı hala cok yanlıs gelıyor sankı ıcınde bırıktırmısde boşaltıyor gıbı
cunku enson konusmada cocuk bıle boyle seyler soylemedı bunlar onun soylemesı gereken laflardı baskasını mı dusunuyosun yada dık baslısın flan o soylese gercekten anlardım ama o bıle demezken arayıp annesının anneme demesı bence yanlıstı

Oğluna niye ara desin yahu? Saçma sapan sebepten küsüp 3 gün boyunca telefonları yanıtlamayan sizsiniz. Hatalı olan sizsiniz neden oğlu sizin peşinizde koşsun.

Ayrıca ben de arkadaşların dediğini katılıyorum siz bu adamı sevmemişsiniz. Daha 1 ay önce esnafla mı memurla mı evlensem diye konunuz var. İki tane talibim var hangisini seçsem bilemedim yazmışsınız. Uzun süredir bu adamla görüştüğünüzü söylüyosunuz ama daha 1 ay önce hangisini seçsem diye kara kara düşünüyorsunuz. Belli ki bu adam görüşmeyi bitirdiği için kıymete binmiş bir anda.

tamam oyle dusunduyse dahı o onguluk sureden sonra benı heryerden cıkarınca tekrar ben yazdım ona
ıletısıme ben gecmıs oldum işte bitiyosa bıle karslıklı konusur bıtırırz okadar vakıt gecırdk ne demek oluyor u dedım
sevilmemeiş olsa hıc umursamaz hıc yazmazdım bu mjdan sonrada mı anlamadı onemsedıgımı

hayır sadece ayrılık dahı olcaksa aramızda olmaması canımı sıktı o sekılde anlaşıldıysa dahı bunları soyleycek kısı annesı deıl cocuktu bnce
ama evet cocuga haksızlık yaptıgımın farkına vardım zaten ama annesının yaptıkları yada soyledıklerı hala cok yanlıs gelıyor sankı ıcınde bırıktırmısde boşaltıyor gıbı
cunku enson konusmada cocuk bıle boyle seyler soylemedı bunlar onun soylemesı gereken laflardı baskasını mı dusunuyosun yada dık baslısın flan o soylese gercekten anlardım

İyi de siz görüşmüşsünüz konuşmuşsunuz çocuğa bu bu sebepten trip atıyorum demişsin,
Sonra da bu hareketlerin devam edince olanlar gayet normal.
Son konuştuğunuzdan sonra neden aramadın etmedin mesela 10 gün daha trip atmışsın işte.

Normal bir ilişkide olsa erkek arayabilirdi, fakat şu okey mevzusunu düşününce seninde telefonu açmayıp sonra açman soğuk konuşmanız vs. olay örgüsü.
En azından akşamında mesaj atabilirdin, muhabbet edip araşırdınız.
Konuşurken önümüzdeki günlerde boş musun bir şeyler yapalım diye sen davetkar olabilirdin.
Bunlar yerine bu iş yürümüyor mesajını vermek için elinden geleni yapmış görünüyorsun.

Annesinin lafları kısmına gelince, görücü usulü olduğu için bu şekilde ilerlemesi normal.
Muhtemelen ailesi durumu öğrendi, annesi arayıp arabuluculuk yapmak için konuşmuş.
Siz yine karşılık vermediğiniz üzere ikinci aradığında da artık bu iş olmaz diye lafını da sokmuş.
Bence bu tavırlarınız karşısında da gayet usturuplu konuşmuş.

Evet yine haklısınız
Dediğim gibi benim niyetim asla bu olmadığından buralara gelcegını de hic tahmın etmedim bu şekilde olmasından da pişmanım
Geri dönüş için hiç umut yok mudur sizce

aynen oyle bıde ne yasıyorsak aramızda kalsın dıyen de kendısıydı herseyı anlatmıs

ya durduk yere niye naz niyaz çeksin hala aynı şeyleri söylüyorsun. tepkisini merak ettim neymiş? deneme tahtası mı var karşında. saçma sapan hareketler. haklı olduğun konuda 3 gün konuşmasan neyse ama adam da anlamamış ne yapmaya çalıştığını. gönlün başkasında yokuşa sürüyorsun zannetmiştir insanlar. annesi aramış koskoca kadın onu bile yok saymışsın. adam olgunmuş kesip atmış derdine yan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…