ayrılırken ne sölemeli?

Olayın dinamiğine göre değişir ama bence en tesirlisi, hiç bi şey söylememek yani o an duyguları gözlerle, mimiklerle ifade etmek. Ben sözlerin karşı tarafın vicdanına serpilen su olarak görüyorum nedense. Yani benim okkalı yanıtım tiksinerek, küçümseyici bir gülümsemeyle hiç bi şey söylemeden cool bi havada gitmek, tabi yapabilene..

Sorun sende degil bende.
Sen daha iyilerine layıksın.

Bu iki klişeyi söyle adam zaten arkasına bakmadan kaçar.

Hoşçakal olacaklar sensiz olsun, daha durmam .. Susuyorum

Seni adam sanmistim,seni tahmin degil tahamul edemeyecegin kadar sevmistim ama degmezmissin.senle kirdugum hayyalerimi hak edenle tamamlayacagim umarim karsina kendin gibi biri cikar ozman anlarsin su an yasadigim hayal kirikligini defol git hayallerimden ve hayatimdan:duduk:
Cokmu agir oldu:halay:

en koyucusu fazla uzun olmadan hersey bitti.... mesajı sonra hiçbir acıklama yapmamak

Çekilin efenim uzman geldi...

Karşı taraf tan ayrılma teklifi geldiyse eğer mesajı okuyun Ve susun hiçbirşey yazmayın.Hoşcakal falan şakın yazmayın.artık NE hoşcakal ne güle güle...adam cıldırsın bırakın.
Nasıl ya diyecek bi hoşcakal bile demedi belki daha okumadı dur diyecek bence..bi şey daha yazayım kendine i bak.aa buna da cevap vermedi .Resmen dünden razıymış.Belki trip atıyor ..trip atsa bişey yazardı ..resmen takmıyor bile..
Alo sana diyorum...aaa yine cevap yok..bırakmasamıydım :))))

İşte bu

Sana tüm hakkımı sonuna kadar helal ediyorum çünkü ahirette hesaplaşmak için dahi olsa seni görmek istemiyorum derdim.

En iyisi susmak aslinda ama ben onu hic beceremem.

Bir keresinde ben şey demiştim " senin bundan sonra suratına bile işemem "
Azcuk dilimin kemigi yokta. Sonradan dedi de arkadas cok koymus ona bu laf.

Güle güle sana elvedaaa
Herkeş kendi yolunaaaa :KK55::KK67::KK73:

Yar saçların lüle lüle , yavrum sana güle güle:KK48:

Back
X