Ayrılırken Ne Yaparsak...

MutlulukVeSevgi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
31
5
1
26
Ayrılırken hangi sözü yazsak en çok içine oturur insanın? Bu insan sizi çok üzen birisi. Diyelim ki bitirmek istiyorsunuz hiçbir şey yazmadan hiçbir açıklama yapmadan hiçbir şey demeden direkt her yerden engeller misiniz yoksa bir şeyler yazıp öyle mi engellersiniz? Peki bu yazdığınız şeyler ne olurdu?

il_340x270.1305142329_6sd6.jpg

Kendimden örnek verecek olursam,9 yil once; eski erkek arkadasimin bir daha bana ulasamamasini sağlamıştım. (Aramalarini cevapsiz bırakmıştım, faceden engellemistim vs..) ve belki de 2 ay devam eden ısrarlı arayışına yanıt verip, aramaktan vazgec, bu konu benim için kapandi deyip son noktayi öylece koymuştum. Icine fena koyulduğunun haberini de aldim daha sonra ama zaten onun ne hissettiği artik umrumda değildi. Çünkü bende olay bitmişti..
Yanıtsız birakmak, oylece cekip gitmek, karşındakine fena koyulur..

Kendimden örnek verecek olursam,9 yil once; eski erkek arkadasimin bir daha bana ulasamamasini sağlamıştım. (Aramalarini cevapsiz bırakmıştım, faceden engellemistim vs..) ve belki de 2 ay devam eden ısrarlı arayışına yanıt verip, aramaktan vazgec, bu konu benim için kapandi deyip son noktayi öylece koymuştum. Icine fena koyulduğunun haberini de aldim daha sonra ama zaten onun ne hissettiği artik umrumda değildi. Çünkü bende olay bitmişti..
Yanıtsız birakmak, oylece cekip gitmek, karşındakine fena koyulur..
Siz niye ayrilmıştiniz peki?

Sizi sevmiyirsa hicbir soz icine oturmaz. Iliski benin icin bittiginde yani duygularim bittiginde ne guzel sozu etkiliyor, ne kotu sozu. En fazla sinir olurum :KK70: sacma sapan konustuysa ama oyle damar sozler filan birakin onlari. Sen yazarken için de sökülse karsi taraftan duygu yoksa duvara konusursun anca.

Alys Alys Cahillik olacak belki biraz ama,attıginiz şeylerin çevirisini yapabilir misiniz :KK50:

estağfurullah,

Mr Darcy 'yi bilir misiniz? Jane Austen ın Aşk ve Gurur kitabından çok tanınan bir karakterdir. Bence erkekleri sinir etmek için çok doğru bir karakter :) Kitabını okuyup / filmini izleyip kendisine aşık olmayan kadın bulmak da imkansıza yakındır.

İlk paylaştığım görselde; "Mr Darcy değilseniz rahatsız etmeyiniz"
ikincide; "Bay Gri sizin olsun, ben Bay Darcy ile devam ediyorum"
yazıyor.

Bay Gri de sanırım Grinin elli tonundaki yağuşukluya referans.

Bir insana verilecek en güzel cevap sessiz kalmaktır ki vicdanı onu yesin bitirsin

En kötü cevap bile hiç cevap vermemekten iyidirden yürüyerek cevapsız kalsın herşeyi derim

estağfurullah,

Mr Darcy 'yi bilir misiniz? Jane Austen ın Aşk ve Gurur kitabından çok tanınan bir karakterdir. Bence erkekleri sinir etmek için çok doğru bir karakter :) Kitabını okuyup / filmini izleyip kendisine aşık olmayan kadın bulmak da imkansıza yakındır.

İlk paylaştığım görselde; "Mr Darcy değilseniz rahatsız etmeyiniz"
ikincide; "Bay Gri sizin olsun, ben Bay Darcy ile devam ediyorum"
yazıyor.
Haa evet,biliyorum tabii ki. Çok beğenerek okuduğum bir kitap idi. Çok teşekkürler açıklama için.

Nette bi aratayım dedim; "Ayrılırken laf sokmalı sözler" gibi şeyler çıktı. Okudum. Cidden bunun karşı tarafı etkilediğini düşünen insanlar var mı ya?
Şu laflara bak:

Gidişine bir isim koyalım: Mal kaybı. (Ayrılırken kötü espri gibisi yok. Kim düşünmüş bu lafı acaba? )
Ben insanları harcamayı iyi bilirim, yeter ki bozuk olsun. (Buram buram fakirlik kokuyor, olmaz bu da.)
Yanımda olması gerekenler zaten yanımda, defolup gidenler kimin umurunda? (Umursadığı çok belli kim dediyse bunu)
Kendine bir yol çizebilmek için, bazı insanların üzerini çizmek zorundasın. (Çizdim oyynamıyoruum)
Ne kalana git, ne de gidene kal derim. Kalacak olan yerini, gidecek olan yolunu bilir. (Biliyosa herkes ne belirtiyon? )
Aşk yürek ister. Senlik bir durum yok yani, rahat ol. (Aşşka yürek gerek annlasana, her defa yanıyorum ama gitmeliyim yazsan daha iyi. Şarkı şeklinde atabilirsin)
Farz et ki bu aşkı yaşamadık hiç. (Adam muhtemelen öyle farz ettiğinden böyle davranıyo zaten)
Eskiden altını çizdiklerimin, şimdi üstünü çiziyorum. (Kışın da kestane çiziyorum)

Yok yav. Hiçbiri güzel değil bunların :/

Nette bi aratayım dedim; "Ayrılırken laf sokmalı sözler" gibi şeyler çıktı. Okudum. Cidden bunun karşı tarafı etkilediğini düşünen insanlar var mı ya?
Şu laflara bak:

Gidişine bir isim koyalım: Mal kaybı. (Ayrılırken kötü espri gibisi yok. Kim düşünmüş bu lafı acaba? )
Ben insanları harcamayı iyi bilirim, yeter ki bozuk olsun. (Buram buram fakirlik kokuyor, olmaz bu da.)
Yanımda olması gerekenler zaten yanımda, defolup gidenler kimin umurunda? (Umursadığı çok belli kim dediyse bunu)
Kendine bir yol çizebilmek için, bazı insanların üzerini çizmek zorundasın. (Çizdim oyynamıyoruum)
Ne kalana git, ne de gidene kal derim. Kalacak olan yerini, gidecek olan yolunu bilir. (Biliyosa herkes ne belirtiyon? )
Aşk yürek ister. Senlik bir durum yok yani, rahat ol. (Aşşka yürek gerek annlasana, her defa yanıyorum ama gitmeliyim yazsan daha iyi. Şarkı şeklinde atabilirsin)
Farz et ki bu aşkı yaşamadık hiç. (Adam muhtemelen öyle farz ettiğinden böyle davranıyo zaten)
Eskiden altını çizdiklerimin, şimdi üstünü çiziyorum. (Kışın da kestane çiziyorum)

Yok yav. Hiçbiri güzel değil bunların :/

sen cidden yok mu sanıyorsun, millet eltisine görümcesine laf sokuyor, eski sevgili gene onlardan hallice bence.

Back
X