Ayrılırken Ne Yaparsak...

Ayrılırken hangi sözü yazsak en çok içine oturur insanın? Bu insan sizi çok üzen birisi. Diyelim ki bitirmek istiyorsunuz hiçbir şey yazmadan hiçbir açıklama yapmadan hiçbir şey demeden direkt her yerden engeller misiniz yoksa bir şeyler yazıp öyle mi engellersiniz? Peki bu yazdığınız şeyler ne olurdu?
Niye bittigini kisaca anlatan bi iki bi sey yazip iletisimi keserim.. Kesmistim yani..
Ne soylenecegi de iliskiye, kisilere ve duruma gore degisir..

estağfurullah,

Mr Darcy 'yi bilir misiniz? Jane Austen ın Aşk ve Gurur kitabından çok tanınan bir karakterdir. Bence erkekleri sinir etmek için çok doğru bir karakter :) Kitabını okuyup / filmini izleyip kendisine aşık olmayan kadın bulmak da imkansıza yakındır.

İlk paylaştığım görselde; "Mr Darcy değilseniz rahatsız etmeyiniz"
ikincide; "Bay Gri sizin olsun, ben Bay Darcy ile devam ediyorum"
yazıyor.

Bay Gri de sanırım Grinin elli tonundaki yağuşukluya referans.

Bu incelikleri anlayacak adamı buluyorsa bırakmasın konu sahibi:KK50:

Ben ikimizin de mutlu olmayi hakettiğini söyleyip gerçek aşkı bulması dileklerimle bitiriyorum genelde konuşmayı.
Karşı tarafın içi acisin , şöyle olsun böyle olsun diye değil. Yaşanan günlere saygımdan.
Ha, arada ayrılığı anlamayıp tehditler savuran, hatta hayatına olumsuz olarak sızan andavallar çıkmıyor mu? Maalesef çıkıyor. Onlardan da hayaletcesine engelleyerek, hatta ortak arkadaşlarla da konuşmayı bitirerek kurtuluyorum.
Yine de ilk seçenek tercih sebebi. Bence sen de öyle yap.

Yazdiginda etkilenenecek olan iki sey;
Sen ve Parmaklarin
Karsindakinin umrunda olsaydi ayrilik konusmasi yapmak zorunda kalmazdin zaten..
Degmez!

Sevmediğim bir insansa yani sevgilimse ama sevgi kalmamışsa bana ne derse desin canım yanmaz. Fiziksel özelliklerime hakaret ermesi dışında. Ama sevdiğim kişi ile ayrılıyorsam seni zaten saçık sevmemiştim ya da gönlüme başkası girdi dese çok üzülürdüm sanırım

Benim tum sosyal medyamda vs. Olmadigi icin ayrilik koymusmudur bilemiyorum tek hatirladigim lafim buda seni birakirsa bana asla donme olmustu. Sonra numarami degistirdim vs. Koymus mudur bilemiyorum benide ilgilendirmiyor sahsen.

Back
X