• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılırken teşekkür etmek

uzay9897

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
13
6
1
29
İlişkimizi zamana bırakmak istediğini söyledi. Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim.Tabi o zamana sevgim kalırsa dedim. Acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı. Teşekkür ederim olumlu yanları için bb dedim. O ise sadece bb yazdı. 🙄 Teşekkür etmemesi beni onun kalitesi olduğunu düşündürdü ?

İlişkimizi zamana bırakmak istediğini söyledi. Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim.Tabi o zamana sevgim kalırsa dedim. Acı vermesinin yanında verdiği güzel hislerde vardı. Teşekkür ederim olumlu yanları için bb dedim. O ise sadece bb yazdı. 🙄 Teşekkür etmemesi beni onun kalitesi olduğunu düşündürdü ?
Yoo ne alakası var niye teşekkür edecek ?

Bb yazması kalitesiz olduğunu düşündürdü deseniz daha doğru olurdu ama kalitesiz değil de onemsemiyor da olabilir

bende bir buçuk yıllık iliskimden hadi bb. Diyerek ayrılmıştım 😂😂😂 onemsemedigimiz biriyse böyle ayrilinir çünkü

Bende ilerde olacaksak sevgi varsa olsun dedim
Ara verelim diyen adama Bunu demek ne demekse hiç anlamadım. Ara verme diye birşeyi kabullenmek nedir bunu zaten hiç anlamıyorum. Ayrılıyorsan ayrılıyorsundur.

Siz cidden teşekküre mi takıldınız yani?

İlişkiye ara vermek isteyen oymuş. Siz de tamam demişsiniz anladığım kadarıyla. Herkes kanlı bıçaklı ayrılacak diye bir şey yok, teşekkür etmişsiniz. Belki bu kadar soğuk kanlı ve kibar olmanızdan hoşlanmadı. İtiraz edip hır falan çıkarmanızı bekledi, bilemiyorum. Ondan sebep bir hışımla "bb" yazıp geçmiştir. Yani pasif agresif bir davranış sezdim ben.

İlişkiye ara vermek isteyen oymuş. Siz de tamam demişsiniz anladığım kadarıyla. Herkes kanlı bıçaklı ayrılacak diye bir şey yok, teşekkür etmişsiniz. Belki bu kadar soğuk kanlı ve kibar olmanızdan hoşlanmadı. İtiraz edip hır falan çıkarmanızı bekledi, bilemiyorum. Ondan sebep bir hışımla "bb" yazıp geçmiştir. Yani pasif agresif bir davranış sezdim ben.
Keşke böyle demeseydiniz.
Şimdi bundan gaz alıp sevgilisine arada bir yazma cesaretinde bulunacak 😓nasılsın özledim rüyamda gördüm de vs diye

Bb nedir “bye bye” mı?
Ayrılmak isteyen tarafa teşekkürlerini sunan kişinin aslında bitirmek istemeyen kişi olduğunu düşünüyorum. Bitirmek isterse konuşulur vedalaşılır ama teşekkür bana anlamsız geliyor.

Aramızda kalsın ama tek taraflı ara vermek isteyen kişi düşünmek için zaman istemiyordur; birini bulmuştur ve bunu açıkça söyleyemediği için ara verme bahanesine sığınmıştır. Bu numaraları yemeyin. Bu üçkağıtçılara değil teşekkür, bir veda mesajı bile çok.

Bb nedir “bye bye” mı?
Ayrılmak isteyen tarafa teşekkürlerini sunan kişinin aslında bitirmek istemeyen kişi olduğunu düşünüyorum. Bitirmek isterse konuşulur vedalaşılır ama teşekkür bana anlamsız geliyor.

Aramızda kalsın ama tek taraflı ara vermek isteyen kişi düşünmek için zaman istemiyordur; birini bulmuştur ve bunu açıkça söyleyemediği için ara verme bahanesine sığınmıştır. Bu numaraları yemeyin. Bu üçkağıtçılara değil teşekkür, bir veda mesajı bile çok.
Aynen ara veren adamlar genelde yedekte tutmak için yorgunmuş gibi yapıp yeni ufuklara yelken açarlar. Döndüklerinde yüzleri olsun demi ama

Ara verme sorun değil bitirmek istemesi sorun değil ben ona teşekkür ettim o bana neden etmedi bunu mu dusunuyorsunuz sonra da neden depresyona girdim herşeyi tamam di bi tesekkur etseydi iyiydi

Keşke böyle demeseydiniz.
Şimdi bundan gaz alıp sevgilisine arada bir yazma cesaretinde bulunacak 😓nasılsın özledim rüyamda gördüm de vs diye
Yani, bana da sevgilim ayrılalım dese, sebebini sorar, sonra da tamam derim. Yakasına yapışıp bırakma beni diyecek halim yok. Burnum düşse almam ayol. Değil geri yazmak, kessen dönüp de bakmam. Acımdan geberirim, yine yazmam. :KK53:
Ara verelim demiş adama da bir zahmet yazmazsın yani, yazarsan da gurursuzsun demektir.

İki gun sonra geri doner..

Aynen ara veren adamlar genelde yedekte tutmak için yorgunmuş gibi yapıp yeni ufuklara yelken açarlar. Döndüklerinde yüzleri olsun demi ama
Tabi ki ya.. açıkça “başkasına yürüyeceğim, bekleyedur.” diyemedikleri için bu şekilde kıvırıyorlar. Kız ayrılmak istemiyor, ortada somut bir sorun yok ama paşamız ara vermek istiyor. Acaba neden?

İnsan boyle ayrılıklarda kızmak icin bahane de arayabiliyor.Tesekkür etmemesi kalitesiz oldugunu göstermez 🤷🏻‍♀️ iliskiler zamana otelenmemeli o ayrı.Sevginin ara vermesi olmaz.

İliskiyi zamana birakmak isteyen sizi sevmiyordur zaten bitmiş o iş, kafasinda bitirmiş ama olur da geri dönmek isterse diye acik kapi birakmiş resmen. Kizçeler sevgi mevgi diye inaniyorsunuz şunlara. Seven adam ilişkiyi zamana birakaz kaybetmekten ödü kopar. Bu bey gezecek tozacak baska kizlara bakacak olmazsa veya yalniz kalirsa donecek. Birak tesekkuru filan...

Adam gibi cikip iliskiyi bitirelim demek çok daha onurlu bir davraniştir. Zamana birakmak neymişse

Yani, bana da sevgilim ayrılalım dese, sebebini sorar, sonra da tamam derim. Yakasına yapışıp bırakma beni diyecek halim yok. Burnum düşse almam ayol. Değil geri yazmak, kessen dönüp de bakmam. Acımdan geberirim, yine yazmam. :KK53:
Ara verelim demiş adama da bir zahmet yazmazsın yani, yazarsan da gurursuzsun demektir.
Sen yine iyiymissin sebep soruyormussun en azından

Ben niyeyse ok hadi bb diyendim😂 😅😅😅

Bb nedir ya :KK53:
Insan gibi kendine iyi bak, hoscakal falan diyeydi.

Ya adami bezdirmissin, ya da seni hic umursamiyor.

Ben diger arkadaslarin aksine ara verme konusunda daha ilimliyim. Iliskisi sorunluysa seven insan da nefes almak icin, dusunmek icin ara vermek isteyebilir de bb nedir 🤣
Bana bb diyecek adam ara versin ve bir daha dönmesin. Bye bye demeye bile tenezzul etmiyor 😆

Back
X